KOCAMIN BENİ BIKTIRMASI

Cinsellik karşılıklı rıza ve istekle olmalı. Yorgunluk, hastalık olabilir. O gün canınız istemeyebilir. Eşiniz durumu çok fazla abartmış. Konuda saydığınız iyi özellikleri her kadının isteyeceği özellikler fakat eşiniz psikolojik destek almalı . Sağlıklı bir evlilikte iki tarafın da kendine ait bir alanı olmalı. Yani kendiyle vakit geçirebilmeli. Eşinizin film izlerken bile yanında olmanızı istemesi, sürekli ten çorap kullanmanızı istemesi normal değil. Cinsellik güzel bir şey ve çok önemli ama eşiniz bencil birisi. Küçük çocuk gibi davranıyor, size karşı çok fazla bağımlı.

Evet fetişi var ve kabul de ediyor. Bunlar evlilikte tolere edilir ama bunun aşırısı artık itici bir hal alıyor.

Evetttt. Yaz-kış hiç fark etmez. Düşünsenize romantik bir an oluyor, son anda sana hadi çorap giy diyor. Şaka gibi di mi.
Adam evlenmeden önce evde naylon çorap giymenizi istediğinden bahsetmiş olabilir mi ? Siz de o zaman şu anda da yazdığınız gibi "evlilikte tolere edilir" olarak mı düşünmüştünüz ?

Ona göre geyşasınız yani?

Adam evlenmeden önce evde naylon çorap giymenizi istediğinden bahsetmiş olabilir mi ? Siz de o zaman şu anda da yazdığınız gibi "evlilikte tolere edilir" olarak mı düşünmüştünüz ?
Tabii ki az çok biliyordum ama asla asla bu noktada olduğunu bilmiyordum. Bence kendisi de bilmiyordu. Evlendik artık karım cinsel anlamda her istediğimi yapmalı gibi geri kafalı bir düşünceye evrildi.

Sıkıntılı bir hamilelik gecirseniz ve cinsel ilişki yasak olsa ne yapacak bu adam?
Ciddi bir tedaviye ihtiyacı var.
Hiç bilmiyorum. Kısmetse uzunca bir süre çocuk düşünmediğimiz için bu konuyla alakalı pek konuşmadık açıkcası.

Yorumlar beni şasırtı. Adam cinsellik konusunda azgın diye adamın bütün iğrenç yorucu tarafı görmezden gelinmiş yorumlarda. Bu kadar mı cinselliğe açsanız pes vallahi.
Gerçekten acayip ya. Kadın kendi evinde mahkum gibi, uykum geldi diyip gidip yatamıyor, bugün çok yoruldum diyip eşofmanı çekip bacaklarını uzatamıyor, millet de aman ne güzel tadını çıkar diyor? Kişisel alan, saygı, empati gibi şeyler de olmalı ya hani bir ilişkide alooo?!

Çiçekli pazen donla boğmalık adam..

Ten çorap dediğiniz külotlu çorap mı?

Her gün her gün çekilecek dert değil yuhh. :/
Külotlu, diz üstü, diz altı, babet vsvs aklınıza ne geliyorsa. Her gün yapmamı bekler, bazı günler yapmıyorum ama işte içten içe kızıyor hissediyorum.

:) Benim isteklerim hiç yoktur, bunu da istemem daha da iter beni ama istesem yapar biliyor musunuz? Zaten birkaç kere demişti, sen de isteklerini söyleyebilirsin diye.
isteyin işte o zaman. Benim uykum geldiği zaman benimle yatağa gel, uyumasan bile ben uyurken yanımda uzan :) Anlasın o da özgürlüğün kıymetini.
Eşinizde anladığım kadarıyla çorap fetişizmi var, bu fetişizm boyutunda ise ancak terapi ile çözülür. Hani zevk için giyilir de zorunluluk halini alması sıkıntı.
Benim eşim de benden evin içinde dışarıya çıkacakmış gibi güzel giyinmemi istedi. Elbise /etek giymemi istiyoır Bense o zamanlar eşofman veya şort yırtık t,şörtle falan geziniyordum paspal, e biraz hak verdim. Benim de hoşuma gitti evde içinde rahat edebileceğim bir kaç elbisem, eteğim falan var, giyiyorum.
Cinsellikten soğumanızın sebebi hep onun isteklerinin olması gibime geliyor. Siz de isteklerinizi dile getirin hem onun istekleri hem de sizin istekleriniz olsun.

Evde hiç salmadım kendimi, salamadım daha dogrusu öyle bi fırsatım olmadı kii ahahaha. Bu arada ben uyurken yanımda uzan de demişsiniz bunu ilk evlendiğimizde söylemiştim. Yapmamıstı :) İşte tv izleyeceğim, maç izleyeceğim vs diyordu. Bunu tekrar isteyebilirim.

Sizde her cinsellik öncesi takım elbise giydirin. Evde don giymesine asla müsade etmeyin. Yaptıklarının aynısını yapın. Orta yolu bulana kadar ağzına edin.
İyi de bunları yapması da beni rahatsız eder. Takım elbise giymesi mesela, daha da sogutur beni. Ben ev halini seviyorum Cinsellikte de plansız, anlık şeyleri.

Cinsellik dışında nasıl biri? Normal yaşamda dikkatinizi çeken ilginç huyları var mı merak ettim.

Yazmim diye sabrettim ayy yok delirdim bu ne ya öfff hiç çekemem, evde don paça gezmem lazım kendi rahatım önemli kocamdan olsa hiç uğraşamam özel isteği vs dümdüz bir insanım, sanki anasının evinde gördüler ,lafa gelince baban annene şunu yaptı mı sen benden istiyorsun olur (genel konular)bende derim ananın evinde mi gördün hiç işim olmaz ki şükür normal bir insan var karşımda, eşiniz öyle bağırma çağırmayla çorap yırtmayla düzelecek biri değil hastalık bu bence tedavi şart ve ayrıca çorap fetişti bence her çoraplı kadın ilgisini çekiyordur, hiç uğraşmaya değmez kendi kendini tedavi ettirecek yoksa boşanın derim .

Bu dönemlerde her probleme cift terapisi diyoruz ama asil böyle konularda cift terapisine gidilmeli. Sorun sende degil esinde. Yani istiyen cicekli donla da sevisebilir ama kendisi boyutu asmis.

Ben şöyle düşünüyorum yargılayanlar olabilir, hatta konu doğru yere açıldığını düşünmüyorum çünkü konu c*nsellik.

Şöyle : erkekler zaman zaman
( bazı kadınlarda)

Bazı içerikler izliyor anladınız siz. Ve bu artık beyinde bir farklı izlenim bırakıyor farklı bakış açılar oluşmaya başlıyor sanırım videodaki kişileri de gördükleri gibi eşleri de öyle görmek istiyolar. Bu içerik izleme olayına bağlandıkca arzuları da öyle şekilleniyor.

Bu çok derin bi konu bunu daha profesyonel birinden dinleyebilir , danışabilirsiniz bence kesinlikle çift seansı alın. İyi gelcektir işe yaramasa bile işinin ehli kişi sana mantıklı açıklama yapabilir.

Diğer konuya gelirsek çok seviyor hep seninle vakit geçirmek senden kopmak istemiyor evet bağımlı olmuş durumda. Ama sen onun eşisin Annesi yada bakıcısı değil.

Yeterince zaman geçirmiyor olabilir misiniz eşin böyle yaptığı için aklıma o geldi. İşten fırsat mı bulamıyorsunuz?

Mesela hiç dışarı gezmeye gitmiyormusunuz? Konu hep iş- c*nsellik arasında gidip geliyor. Sosyalleşme ne durumda?

Evlilik sadece robot gibi ev- iş arası gidip gelmek yada sadece c*nsellik değildir örneğin bir tatil yada günü birlik bir yerlere gitmek stress atmak...

Kaldı ki seninde zevklerine duygularına fikirlerine hiç özen ve saygı gösterilmiyor.

Bu sıkıntılı ve sallantılı bir durum. Karşına çekip konuşmalısın kendisine gelmiyosa bi güzel Sallayacaksın onu ozaman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…