- 6 Temmuz 2025
- 380
- 1.358
- 28
- Konu Sahibi baharyelii
-
Evet fetişi var ve kabul de ediyor. Bunlar evlilikte tolere edilir ama bunun aşırısı artık itici bir hal alıyor.
Adam evlenmeden önce evde naylon çorap giymenizi istediğinden bahsetmiş olabilir mi ? Siz de o zaman şu anda da yazdığınız gibi "evlilikte tolere edilir" olarak mı düşünmüştünüz ?Evetttt. Yaz-kış hiç fark etmez. Düşünsenize romantik bir an oluyor, son anda sana hadi çorap giy diyor. Şaka gibi di mi.
Ona göre geyşasınız yani?Herkese Merhaba,
Öncelikle sabrımın tükendiği noktadayım. Kısaca bahsetmek istiyorum.
Eşimle neredeyse iki senedir evliyiz. Yirmili yaşlarımızın sonlarındayız diyebilirim. İlk günlerden beri aşırı derecede cinselliğe olan düşkünlüğüyle beni tamamen cinsellikten soğuttu. Bununla ilgili konularım da var. Artık tamamen cinsellikten soğudum, şöyle diyeyim bir sene yapmasam herhalde aramam. Bunun nedenleri arasında eşimin benden beklentileri var. Açıkca yazacagım; cinsellik esnasında MUTLAKA ten çorap giymemi istiyor. Bu beni zamanla aşırı derecede irrite etmeye başladı. Bu arada olan bir şey değil dediğim gibi, onsuz cinsellik düşünülemez öyle diyeyim. Arada giyilir tabii ki. Diğer nedenlerden biri de ben yorgun muyum (çalışıyorum) ya da istiyor muyum bunların önemli olmaması çünkü bunun altında benim isteksizliğim varmış. Beni isteksizlikle suçluyor, artık onu arzulamamla suçluyor evet bu doğru olabilir. Eşimin benden bu konudaki bu denli beklentileri beni tamamiyle soguttu. Cinsel çekim sıfır artık.
Diğer konu da evde %80 yine çorapla ve seksi kıyafetlerle olmamı istiyor. Çok affedersiniz insan bazen işten gelip evde çiçekli don giymek ister ya bazen, yok öyle bir şey yapamam. Rahatsız olmuyormuş gibi davranır ama içten içe kin dolar bana karşı. Bu konudaki beklentisi zamanla beni akşam eve gitmekten bile soğuttu. Keşke diyorum bir işi vs olsa da birkaç gün şehir dışına gitse, tek kalsam. Ne kadar sağlıksız bir düşünce değil mi?
Bitmedi. Kocam bana bağımlı gibi davranıyor. Saat 23.00 oldu mesela, uykum geldi diyelim. Uyumam sorun. Uyanık kalıp onunla film izlemeliyim, sohbet etmeliyim ya da boş boş yanında uzanmalıyım. İş çıkışı benim kendime ait bir alanım YOK. Uyuyacaksam da yatak odasında değil, o TV izlerken onun yanında uyumalıyım.
Çok çok büyük bir aşkla evlendim. Onu cok seviyordum, hala da seviyorum ancak hayat kalitem inanılmaz düştü. İnsan kocası tv izlerken yatak odasında uyumaya korkar mı ya? Hasta olacağım diye korkuyorum bu stresleri yaşamaktan. Yetti artık.
Özetle; aşırı istekli olmalıyım, devamlı seksi kıyafetlerle dolaşmalıyım ve de asla ondan önce uyumamalıyım, ona devamlı eşlik etmeliyim.
Bunları yapmazsam hemen küser, yatakları ayırır. Artık sıkıldım, bıktım. Ne yapmalıyım?
Bu arada bunların dışında aileci değildir, iyi para kazanır ve parasını bana harcar, sevgisini aşırı belli eder, devamlı sürpriz yapar / hediye alır. Bunlar da artıları. Eklemek istedim.
Seviyor olabilir de bu sağlıklı bir sevgi değil, sorun orada.Evet dediğiniz gibi sevdiğini düşünüyorum beni ama bencilce davranıyor. Bu da beni çok yordu, yıprattı.
Başak burcu, ben de başağım. Hiç de anlamam burçlardan. Başağa başak nasıl oluyor ki:)
Tabii ki az çok biliyordum ama asla asla bu noktada olduğunu bilmiyordum. Bence kendisi de bilmiyordu. Evlendik artık karım cinsel anlamda her istediğimi yapmalı gibi geri kafalı bir düşünceye evrildi.Adam evlenmeden önce evde naylon çorap giymenizi istediğinden bahsetmiş olabilir mi ? Siz de o zaman şu anda da yazdığınız gibi "evlilikte tolere edilir" olarak mı düşünmüştünüz ?
Ahhaahah evett tam olarak bu.Ona göre geyşasınız yani?
Hiç bilmiyorum. Kısmetse uzunca bir süre çocuk düşünmediğimiz için bu konuyla alakalı pek konuşmadık açıkcası.Sıkıntılı bir hamilelik gecirseniz ve cinsel ilişki yasak olsa ne yapacak bu adam?
Ciddi bir tedaviye ihtiyacı var.
Gerçekten acayip ya. Kadın kendi evinde mahkum gibi, uykum geldi diyip gidip yatamıyor, bugün çok yoruldum diyip eşofmanı çekip bacaklarını uzatamıyor, millet de aman ne güzel tadını çıkar diyor? Kişisel alan, saygı, empati gibi şeyler de olmalı ya hani bir ilişkide alooo?!Yorumlar beni şasırtı. Adam cinsellik konusunda azgın diye adamın bütün iğrenç yorucu tarafı görmezden gelinmiş yorumlarda. Bu kadar mı cinselliğe açsanız pes vallahi.
Külotlu, diz üstü, diz altı, babet vsvs aklınıza ne geliyorsa. Her gün yapmamı bekler, bazı günler yapmıyorum ama işte içten içe kızıyor hissediyorum.Çiçekli pazen donla boğmalık adam..
Ten çorap dediğiniz külotlu çorap mı?
Her gün her gün çekilecek dert değil yuhh. :/
isteyin işte o zaman. Benim uykum geldiği zaman benimle yatağa gel, uyumasan bile ben uyurken yanımda uzan :) Anlasın o da özgürlüğün kıymetini.:) Benim isteklerim hiç yoktur, bunu da istemem daha da iter beni ama istesem yapar biliyor musunuz? Zaten birkaç kere demişti, sen de isteklerini söyleyebilirsin diye.
Evde hiç salmadım kendimi, salamadım daha dogrusu öyle bi fırsatım olmadı kii ahahaha. Bu arada ben uyurken yanımda uzan de demişsiniz bunu ilk evlendiğimizde söylemiştim. Yapmamıstı :) İşte tv izleyeceğim, maç izleyeceğim vs diyordu. Bunu tekrar isteyebilirim.isteyin işte o zaman. Benim uykum geldiği zaman benimle yatağa gel, uyumasan bile ben uyurken yanımda uzan :) Anlasın o da özgürlüğün kıymetini.
Eşinizde anladığım kadarıyla çorap fetişizmi var, bu fetişizm boyutunda ise ancak terapi ile çözülür. Hani zevk için giyilir de zorunluluk halini alması sıkıntı.
Benim eşim de benden evin içinde dışarıya çıkacakmış gibi güzel giyinmemi istedi. Elbise /etek giymemi istiyoır Bense o zamanlar eşofman veya şort yırtık t,şörtle falan geziniyordum paspal, e biraz hak verdim. Benim de hoşuma gitti evde içinde rahat edebileceğim bir kaç elbisem, eteğim falan var, giyiyorum.
Cinsellikten soğumanızın sebebi hep onun isteklerinin olması gibime geliyor. Siz de isteklerinizi dile getirin hem onun istekleri hem de sizin istekleriniz olsun.
İyi de bunları yapması da beni rahatsız eder. Takım elbise giymesi mesela, daha da sogutur beni. Ben ev halini seviyorumSizde her cinsellik öncesi takım elbise giydirin. Evde don giymesine asla müsade etmeyin. Yaptıklarının aynısını yapın. Orta yolu bulana kadar ağzına edin.
Doğru, benim de aklımdan geçiyor ama konu daha sıkıntılı yerlere gider mi ve giderse ne yaparım, geri adım atar mıyım buna karar vermem lazım öncelikle. Eşim sinirle ani kararlar verebilen bir insan, o da pişman olacagı şeyler yapabilir. Bu da sıkıntılı bi durum mesela. Bana ölür biter ama gemileri de kolayca yakabilirmiş gibi bir tavrı olur kavga sırasında. Taktik mi bilmiyoru
Bu dönemlerde her probleme cift terapisi diyoruz ama asil böyle konularda cift terapisine gidilmeli. Sorun sende degil esinde. Yani istiyen cicekli donla da sevisebilirHerkese Merhaba,
Öncelikle sabrımın tükendiği noktadayım. Kısaca bahsetmek istiyorum.
Eşimle neredeyse iki senedir evliyiz. Yirmili yaşlarımızın sonlarındayız diyebilirim. İlk günlerden beri aşırı derecede cinselliğe olan düşkünlüğüyle beni tamamen cinsellikten soğuttu. Bununla ilgili konularım da var. Artık tamamen cinsellikten soğudum, şöyle diyeyim bir sene yapmasam herhalde aramam. Bunun nedenleri arasında eşimin benden beklentileri var. Açıkca yazacagım; cinsellik esnasında MUTLAKA ten çorap giymemi istiyor. Bu beni zamanla aşırı derecede irrite etmeye başladı. Bu arada olan bir şey değil dediğim gibi, onsuz cinsellik düşünülemez öyle diyeyim. Arada giyilir tabii ki. Diğer nedenlerden biri de ben yorgun muyum (çalışıyorum) ya da istiyor muyum bunların önemli olmaması çünkü bunun altında benim isteksizliğim varmış. Beni isteksizlikle suçluyor, artık onu arzulamamla suçluyor evet bu doğru olabilir. Eşimin benden bu konudaki bu denli beklentileri beni tamamiyle soguttu. Cinsel çekim sıfır artık.
Diğer konu da evde %80 yine çorapla ve seksi kıyafetlerle olmamı istiyor. Çok affedersiniz insan bazen işten gelip evde çiçekli don giymek ister ya bazen, yok öyle bir şey yapamam. Rahatsız olmuyormuş gibi davranır ama içten içe kin dolar bana karşı. Bu konudaki beklentisi zamanla beni akşam eve gitmekten bile soğuttu. Keşke diyorum bir işi vs olsa da birkaç gün şehir dışına gitse, tek kalsam. Ne kadar sağlıksız bir düşünce değil mi?
Bitmedi. Kocam bana bağımlı gibi davranıyor. Saat 23.00 oldu mesela, uykum geldi diyelim. Uyumam sorun. Uyanık kalıp onunla film izlemeliyim, sohbet etmeliyim ya da boş boş yanında uzanmalıyım. İş çıkışı benim kendime ait bir alanım YOK. Uyuyacaksam da yatak odasında değil, o TV izlerken onun yanında uyumalıyım.
Çok çok büyük bir aşkla evlendim. Onu cok seviyordum, hala da seviyorum ancak hayat kalitem inanılmaz düştü. İnsan kocası tv izlerken yatak odasında uyumaya korkar mı ya? Hasta olacağım diye korkuyorum bu stresleri yaşamaktan. Yetti artık.
Özetle; aşırı istekli olmalıyım, devamlı seksi kıyafetlerle dolaşmalıyım ve de asla ondan önce uyumamalıyım, ona devamlı eşlik etmeliyim.
Bunları yapmazsam hemen küser, yatakları ayırır. Artık sıkıldım, bıktım. Ne yapmalıyım?
Bu arada bunların dışında aileci değildir, iyi para kazanır ve parasını bana harcar, sevgisini aşırı belli eder, devamlı sürpriz yapar / hediye alır. Bunlar da artıları. Eklemek istedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?