Kocamın benimle birlikte olmama sebebi sizce bu olabilir mi?

Dediğim gibiymiş:

Adam korunsaydı madem. Sadece kadın korunmakla yükümlü değil ki. Kadının gidip tuzak kurup kondomlara zarar verdiğini sanmıyorum. Adam çocuk istemediği halde korunmamış diye anladım ben.
Bir şekilde çocuk sahibi oldum cümlesi tamda bu hissi uyandırdı bende

1.si evlad iki tarafi da istemeli. Tem tarafli olursa böyle veya buna benzer bir sürü problemler olur.. maddi manevi. Sirf kardeşsiz kalmasin diye çocuk mu yapillir ALLAH askina.. bu kdr basit yani..
2.si sizin dediğiniz lafta yenir yutulur değil.. ben eşinizin yerinde olsaydim. Gözünün önünde Kurana el basar. Bende senden çocuk istemiyorum derdim...
Üstelik ailesinin yaninda onu rencide etmişsin. Özel hayatinizi anlaşmazlıklarınızi ailesine de yansitmissin. Ve Hicbir erkek bunu kaldıramaz..

15 yıllık evliyiz. Bir tane10 yaşında oğlum bir tanede 9 aylık kızım var.
Yoğun çalışıyordum. İşten çok yorgun geliyordum. Eşimle de çok anlasamiyorduk. Hiçbir konuda beni anladığını beni onayladığıni bana hissettirmiyordu. Bu sebeplerle 2.çocuğu 10 yıl kadar düşünemedim. 5 sene once kayinpederim bizi ziyarete gelmişti. Lafın arasında 2. torunum nerde falan dedi. Bende gayri ihtiyari ben ondan çocuk sahibi olmayı düşünmüyorum dedim.Bunu söylerken amacım anlasan insanlar çocuk yaparlardemek istedim. Başkasından olmayı düşünüyorum demek istemedim evli bir kadın olarak.Sonra baktım yaşım 40 a yaklaşıyor. Menapoza girmeden bir çocuk sahibi daha olmak istedim.Hem oğlum ilerde kardessiz kalmasın hem kızım olursa ilerde bana arkadaş olur diye.O sırada bende spiral vardı. Eşimle güzelce konuştum. Yasımız geçiyor, oğlumuz kardessiz kalıyor gidip spirali cikarttiralim bir çocuk daha yapalım dedim. Benimle gelmedi bana yardımcı olmadı hayır dedi.Ben daha gençken senden çok istedim 40 yaşında baba mı olunurdedi. Eski lafa takıldı gurur yaptı. Ben dinlemedim gidip spiralimi çıkarttım. Onada cikarttigimi söyledim. Benden habersiz nasıl yaparsın dedi. Sonra bir şekilde çocuk sahibi oldum.Hamile kalmadan önce çalışıyordum cinsel ilişkimiz normaldi. Doğum yapıp zor dönemler geçip ben istekli olmaya başlayınca benimle hiç birlikte olmaya yanasmadi. Bebek 9 aylık, 9 ayda hamilelik derken 1,5 yıldır sevismiyoruz. Sürekli yorgunum diyor. Bu arada tabi iş değiştirdi. Benden öç almak beni cezalandırmak için bir erkek böyle birşey yapar mı? Nolur samimi cevaplar bekliyorum. Derdim cinsellik filan değil. Acaba eşim bu sözden sonra benden soğudu mu yoksa bahane mi yani başka biri mi var.Yoksa libidosu mu düştü. Kadın olarak işin içinden çıkamıyorum.

Kocanizi en iyi siz tanirsiniz yanlis anlamanizi istemem asla ama nedense bana baskasi olabilir fikri geldi. Cunku bir erkek cocuk istemiyor ve spirali cikardiginiz icin trp atiyor ve arti 1.5 yildir iliski yasamiyorsa baskasi vardir gibime geldi. Cunku bana gore ilk sinyali cinsel anlamda karilarini istemeyerek veriyoylar. Bu benim fikrim tabiki sizi uzmek kesinlikle istemem

Kızını çok seviyor fakat beni cezalandırmak içinbuyuturken hiç yardım etmedi. Bu çocuğu benim rizam dışında yaptın diyor. Her çocuk isteyerek veya kazayla oluyor. Bir erkeğin bunu hala konuşması normal mi?
Nasil adam ya
Sonucta olmus ve o onun evladi
Sende esisin
Bu kadarda olmaz

yani genel söylüyorum ben sağlam olduğuna inanılmayan evliliklerde birinciye arkadaş olsun anneye arkadaş olsun vs konu sahibi için söylemiyorum belki evliliğim düzelir diye 2. çocuğun yapılmasını anlamıyorum, olan sonra yine çocuklara oluyor

Konuda eşinizi haklı görüyorum ama herkes söylenecek şeyleri söylemiş sizi germeye gerek yok.

Durumla ilgili, 40 yaşında bir erkeğin cinsellikten soğuması hem de bir anda mümkün değil. Ya kendi başının çaresine bakıyordur ya da biri vardır.

Yoğun çalışıyordum. İşten çok yorgun geliyordum. Eşimle de çok anlasamiyorduk. Hiçbir konuda beni anladığını beni onayladığıni bana hissettirmiyordu. Bu sebeplerle 2.çocuğu 10 yıl kadar düşünemedim. 5 sene once kayinpederim bizi ziyarete gelmişti. Lafın arasında 2. torunum nerde falan dedi. Bende gayri ihtiyari ben ondan çocuk sahibi olmayı düşünmüyorum dedim.Bunu söylerken amacım anlasan insanlar çocuk yaparlardemek istedim. Başkasından olmayı düşünüyorum demek istemedim evli bir kadın olarak.Sonra baktım yaşım 40 a yaklaşıyor. Menapoza girmeden bir çocuk sahibi daha olmak istedim.Hem oğlum ilerde kardessiz kalmasın hem kızım olursa ilerde bana arkadaş olur diye.O sırada bende spiral vardı. Eşimle güzelce konuştum. Yasımız geçiyor, oğlumuz kardessiz kalıyor gidip spirali cikarttiralim bir çocuk daha yapalım dedim. Benimle gelmedi bana yardımcı olmadı hayır dedi.Ben daha gençken senden çok istedim 40 yaşında baba mı olunurdedi. Eski lafa takıldı gurur yaptı. Ben dinlemedim gidip spiralimi çıkarttım. Onada cikarttigimi söyledim. Benden habersiz nasıl yaparsın dedi. Sonra bir şekilde çocuk sahibi oldum.Hamile kalmadan önce çalışıyordum cinsel ilişkimiz normaldi. Doğum yapıp zor dönemler geçip ben istekli olmaya başlayınca benimle hiç birlikte olmaya yanasmadi. Bebek 9 aylık, 9 ayda hamilelik derken 1,5 yıldır sevismiyoruz. Sürekli yorgunum diyor. Bu arada tabi iş değiştirdi. Benden öç almak beni cezalandırmak için bir erkek böyle birşey yapar mı? Nolur samimi cevaplar bekliyorum. Derdim cinsellik filan değil. Acaba eşim bu sözden sonra benden soğudu mu yoksa bahane mi yani başka biri mi var.Yoksa libidosu mu düştü. Kadın olarak işin içinden çıkamıyorum.
Canım sende adam haklı onasıl laf ya sen oyle dersen tabı yanlıs yere gıder . kendısınden ozur dıle nıyetının ne oldugunu soyle bır ıkı defa dersen senı affeder bence ufak bır opucuk ve ıçten tebessum le karsılık verırsen barısırsınız ınsallah . adam sana fena halde dargın. Eve her geldıgınde sen kapıyı ac hoşgeldin derdemez ufak bı opucuk kondur yanagına

Kızını çok seviyor fakat beni cezalandırmak içinbuyuturken hiç yardım etmedi. Bu çocuğu benim rizam dışında yaptın diyor. Her çocuk isteyerek veya kazayla oluyor. Bir erkeğin bunu hala konuşması normal mi?
Evladını sevecek tabi ki ama ssiz esinizi istemediği bir sorumluluğa itmissiniz. Kendi çıkarlarınızı gözetip eşinizi es geçmiş yok saymissiniz ben olsam eşininizin yerinde daha fazlasını yapardım size.

Empati kuruyorum benim eşim babamın yanında bana öyle dese evden kovardim onu iyi sabretmis esiniz size. "Dil yarası" diye birşey var unutmayın.

altın zayıf üstün genişse kalçanı kapatacak tişörtler tercih edebilirsin.

yanlışlık oldu pardon yanlış konuya cevap.

Eklentiler

• indir.webp
    indir.webp
    2,4 KB · Görüntüleme: 109
Diğer davranışları nasıl
Genel olarak soğuk mesafeli davranıyorsa olabilir
Anlayamadığım ; çiftler birbirlerine karşı nasıl bu kadar kapalı ve kindar olabiliyolar.
Bir sorun varsa çözmeden iyi kötü bi sonuca ulaştırmadan hayat durur bizde

bence normal yakın zamanda istem dışı gebe kaldım bana kalsa dogururdum bır sekılde buyur gıderdı ama eşim asla ve asla istemiyordu.
sebebine gelirsek kızımın küçük ve bakım aihtiyaç duyması, eşimin bir evladı daha olması ve 3. bir çocuğun sorumlulugunu almak istememesi idi..
ve ben kürtaj oldum ama eşim son kararı bana bırakmıştı ve ben hiç pişma değilim.
bence çocuk sahibi olma kararı ortak alınmalı gerekirse evlilik öncesi bunlar konuşulmalı ve zaten bir evlat varken ikincisi için çok iyi düşünülmeli zaten ilki her şekilde kendimizi tatmin etmek için yapılıyorken sonrakıler ıcın enıne boyuna herseyı dusunmek gerekır bence..
ve esınız sıze bu nedenle tavırlı ıse sonuna kadar haklı bence..
bu cocugunu sevemdıgı anlamına da gelmez ama sızden uzaklasma nedenı bu olabılır bence.

Esiniz cocuk isterken "biz anlasamiyoruz ben senden cocuk yapmam" kendi biyolojik saatiniz calinca adam istemiyorum dedigi halde "bi sekilde hamile kaldim." Kusura bakmayin bencil buldum sizi. Bence tek sorun bu degil esinizde biriken seyler var. Bence konusup anlasip iki tarafli destek almalisiniz.

Hata sizde hanımefendi.
2.cocuk cidden o yaştan sonra neyinize ki...
Zaten sorunlu bir evliliğiniz war, üstüne 2.cocuk.
Yani duygusal yaklaşıyorsunuz olaya oğlum kardeşsiz kalmasın bana da arkadaş olsun vs vs...
Zaten aranız soğukmuş, üstüne 1,5 senedir cinsellik yok diyorsunuz...
Olayın tamamen bu duruma gelmesinde ki sebep sizsiniz ne yazık ki...
S solenne

Size gerçekten inanamıyorum.
Adam istediğinde siz istemediğiniz için çocuk yapmadınız.
Sonra siz istediniz ve o istemedi ve ona sormadan emrivakiyle ve arkasından iş çevirerek hamile kaldınız.
Bu nasıl bir bencillik, nasıl bir saygısızlıktır, okurken nasıl sinirim bozuldu, çocuk bu ya oyuncak değil. Emrivakiyle, ona sormadan, haber vermeden, istemem dediği halde oldu bittiye getirebileceğiniz basit bir konu değil bu, bu şekilde davranma hakkını kendinizde nasıl buldunuz ?

Adam bir daha hamile kalırsınız diye mi düşünüyor ne düşünüyor kim bilir ama ben olsam size bir daha asla güvenmez, saygı da duymazdım, gider kanepede yatardım.

Back
X