Şu kurdugunuz mantık birden fazla hatayla dolu.Evet bencede 3. çocuğu yapmamdan korkuyor. Kendini kandırılmış gibi hissediyor. O yüzden benimle birlikte olmuyor. Ama sadece benimle gibi..Çok hesapci ,yani lafın sözün peşine çok takılıyor. Herşeyi çok uzatıyor. Mutlaka bir şekilde bana zarar veriyor .Eskiden anneler çocuk sahibi olmak istemezdi,taşıması buyutmesi zor diye.Şimdi babalar istemiyor ben anlamıyorum. Büyüten, taşıyan ,sıkıntıyı çeken ben, bedavadan baba olan o.Spermini ha tuvalete atmış, ha bana vermiş. Aslında kazançlı olan o.İlerde yaşlanınca kızı bakıcak ona,gelini değil.
hele bir oturup soluklanın yahu. bu ne celal sanki eşi sizsiniz hayret bir şey.
Zorla çocuk nasıl yapmış? Spirali çıkartınca eşinden saklamamış ki, söylemiş. Spiralle korunmak zorunda da değil. Adam kendi korunsaydı madem. Kandıran veya kafasına silah dayayan olmamış.
Kesin bilgi mi? Yayalım hemen...Bir erkeğin libidosu (sağlıklı erkekten bahsediyorum) düşmez.
O yüzden bence ardını araştırın derim.
"
Yasımız geçiyor, oğlumuz kardessiz kalıyor gidip spirali cikarttiralim bir çocuk daha yapalım dedim. Benimle gelmedi bana yardımcı olmadı hayır dedi.Ben daha gençken senden çok istedim 40 yaşında baba mı olunurdedi. Eski lafa takıldı gurur yaptı. Ben dinlemedim gidip spiralimi çıkarttım. Onada cikarttigimi söyledim. Benden habersiz nasıl yaparsın dedi. Sonra bir şekilde çocuk sahibi oldum. "
Bir şekilde oldum ne demek..
Bu konu sahibinin mesajı, bende allem ettim kallem ettim yaptım gibi bir his uyandırıyor.
Çıkarttigim günün akşamı da söyledim
yani adam da korunabilirdi tabiki ama adam demişki hayır çocuk istemiyorum. bu yeterli olmalıydı bence..Dediğim gibiymiş:
Adam korunsaydı madem. Sadece kadın korunmakla yükümlü değil ki. Kadının gidip tuzak kurup kondomlara zarar verdiğini sanmıyorum. Adam çocuk istemediği halde korunmamış diye anladım ben.
yani adam da korunabilirdi tabiki ama adam demişki hayır çocuk istemiyorum. bu yeterli olmalıydı bence..
kadının da adamın kendilerini ifade ediş biçimleri çok yanlış.Ben olsam çocuk istemeyen birinden çocuk yapmamak için uğraşırdım. Ama adam "sen beni tuzağa düşürdün" tarzında davranıyormuş. Korunmadıktan sonra kadın çocuk istemese de çocuk olabilir. Burada bilimsel olarak çocuğa sebep olan şey bile bile korunulmamış olması. İkisi de korunma için çaba göstermemiş. Mesuliyet ikisi arasında paylaşılmalı. Kadını tek sorumlu ilan edemez. Mahkemeye verse, hakim güler mesela, biliyormuşsun, korunsaymışsın der.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?