- Konu Sahibi Led_BiR_Vele_DisTiri
-
ya slm ben yeni oldğm için pek bilmiyorum ama bir derdim var başlığını görünce bişey sormak istedim sanırım şuan açılan konuyla pek alakası yok ama çok kötü durumdayım bilen biri yada yaşayan biri varmı bana yardımcı olabilirmi ben 21 yaşındayım yeni nişanlandım nişanlımda varikösel deden bir hastalık olduğunu öğrendik varikösel kısırlık demek mi biraz siteyi inceledim de çok güzel sohbetler var çocuklarla bebeklerle ilgili ben bebek hastasıyım çok seviyorum :44: çok heveslendim hamileyim yazan arkadaşlar vardı umarım o duyguyu Rabbim herekese nasip eder..lütfen bana bilen biri yardımcı oabilirmiii
dön diyor tabii istanbulda evi tuttu bugün belli olacak herşey ama ben korkuyorum artık usandım bu durumdan gidipte istanbula iyice beter olmaktan korkuyorum
esra eşimin işi şantiye üzere bu borçlar o kadar birikti ki mecburen ailemin yanına gelmek zorunda kaldım ödeyemiyordu önce o dedi orada 6 ay kal az borçları toplaryayım diye ben önce kıyametleri koparsamda sonra kabul etmek zorunda kaldım ve 6 aydırda buradayım
senin annenlere gidicem diyorum gelmeyecegim istanbula diyorum oda olmaz öyle şey geleceksin sizi çok özledim diyor bense annesi gile gitmekle tehdit ediyorum onu çünkü bunaldım daha usandımbu çok kötü bir durum hergün ailemin kocamı eleştirmelerine alınmaktan (üstelik haklı ailem ) kızımın bitmek bilmeyen yaramazlıklarından dur sus yapma etme demekten usandım annem titiz bir kadın babamda öyle düşünün işte halimi kayınvalideme gitsem beni mecbur çekmek zorunda oglunun borçlarını ben etmedim sonuçta oda gel bizdede kal diyor zaten ama meseleyi ekliyor kış günü nasıl olacak diye düşünün kızlar halimi ne yapsam ne etsem ben
işe girip istanbulda çalışsam başarabilir miiyiz işletme mezunuyum ben ne kadar maaş verirler bana ? kreşler ne kadar....evimiz ümraniyede olacak ne olur birşeyler diyin çözüm arayalım beraber ben daha çözüm bulamıyorum
ben böyle bir hayat kurmamıştım evlenirken onunla zihnimde yabancı memleketin insanlarıydı onlar aileme göre ama ben sevdim diye istediler ben de kocam iyidir diye istedim iyiligine diyecek lafım yok ne küfürünü ne dayagını nede kötü birşeyini gördüm ama tek kötü özelliği eşimin hırsıdaha fazla kazanıcam hırsı tepetaklak ediyor böyle böyle bizi
evet maaşı iyi düzeylerde oldu hep sadece izmirde oldugumuz vakitlerde çok çok azdı maaşı oda sürekli artık biryerde kalalım diye izmiri tercih ettik yoksa 1.5 sene bir şehir degişiyorduk eşimin işi sebebiyle 4 şehir istanbulla birlikte 5.sehir olacak 5.5 sene evliligimiz süresince her bir taşınma ayrı bir masrafı dogurdu çalışma meseleme gelince gittigimiz şehirler ufak şehirler olunca iş bulamadım en son izmirde buldum ama aldıgım maaş kızımın kreşi benim yol ve yemek masrafıma gidince elimde 1 lira bile kalmıyordu o sebeble çıkmak zorunda kaldım verdikleri maaş bana 750 liraydı 400 kreş ve 2 vesayitle işe gidiyordum ve de yemek parası akşam taaa 9 da evde oluyordum düşünün hayat nasıl zor nasıl
oysai işini bilseydi eşim ben suan hem ev hem araba sahibiydim ama bilmedi 20 bilezik + set takımım bir hiç ugruna gitti kızımın gelecegini ben en iyi nasıl saglarım hesabı yaparken onun oyuncak alma isteklerine bile artık cevap veremiyorum
anneyim işte markete gitsem hemen oyuncak reyonuna koşuyor anne alsana bana bunu diyor bense kızıma dönüp babanın yanına gidince bize alacak diyorum başlıyor o ara ağlamaya çocuk bu işte laftan anlamıyor yüregim parçalanıyor resmen
varlık içinde yokluk çektiriyor bize bereketi yok evimizin faizli paraya bulaşınca öyle oluyor dedem hep derdi az yiyin öz yiyin bereketi olsun paranızın faize bulaştımı o evin bini bereketi kesilir
çok dogru çok bankaya bulaşanın iki yakası bir araya gelmiyor
kocan sana don diyor, don ozaman))) kaynanaya niye gidiyorsun?? bu zor durumda kocanin yaninda ol, birbirinize destek verin, atlatirsiniz ya.. masinizda iyi, tasarruf yaparak odrsiniz borcunuzu. ayri kalarak daha kotu olmuyor mu durum??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?