Kocamin bosanmis arkadasi

Hiçkimse keyfi yere evini yuvasını dağıtmıyor inanınki ne çabalar verilmiş ne emekler ne gözyaşları dökülmüştür olmayınca olmuyor işte nasip kader sizin boşanan her kadın ve erkeğe bu şekilde yaklaşmanız çok yanlış. İnşallah konu sahibinin hayat imtihanı bu yönden gelmez!

Sizlik bir sorun yoksa neden bu kadar endişelisiniz?Sizin akliniz başinizdaysa o adam size hic bisey yapamaz zaten eve eşinizle girip çikiyor yanliz gelmiyorki.Yanliz gelip size yan bakarsa birseyler ima ederse o zaman sorun vardir zaten yanlizsaniz evinize erkek almayin.

Toplumun bazı kesiminde boşanmış kadından rahatsız olan minnoş kocasını elinden alıp gideceğini düşünenleri duydum ama boşanmış erkekten rahatsız olan ilk sizi duydum.
Bir de ev nasıl mahrem oluyor?
Don,alet,kırmızı dantelli gecelikler ortalıkta mı duruyor?nasıl mahrem oluyor inanın anlamadım.
yoksa siz de benim gibi bugün neye taksam,neyi problem olarak kullansam zihniyetinde misiniz?

Tek düşündüğüm şey boşanmış kadınların görebileceği muameleler ya da düşünülenler oldu. Toplum böyle insanlar yüzünden değişmiyor. Hep vardınız hepte var olacaksınız gibi

ne alaka ya? eşimin çoğu arkadaşı bekar ve gelip yemekte yeriz.sohbette ederiz. hatta balkonda eşimle oturup bir duble içerler bile. bu karekter meselesi.

Ay ev içi neden mahrem olsun ya yuh, ne kadar değer atfediyorsunuz kendi hayatınıza, evinize. Boşanmış diye adam da bekliyordu bi boşluk bulsam da esbusa'yı mıncırsam diye.

Erkeklere genel olarak mesafeli olursunuz anlarım. Da boşanmış diye belirtmeniz çok abes. İnsanlar boşanmak istemezdi herhalde laylaylom evlenip boşanmıyorlar siz de ananizdan evli dogmadiniz.
Ne yazarsak da boş gerçi.

Sizi adamda tam olarak rahatsız eden şey ne? Erkek ve bosanmis olmasi mi???

Valla neredeyse 10 senedir ailemden ayriyim yalniz yaşıyorum daha pazar günü bir adam baza montajina geldi hatta gayet güzel sohbet ettik efendi biriydi isini yapti gitti. Hangi usta vs gelse ayni sekilde. Bir uyenin yazdigi gibi hep erkekler icinde calistim, kimseden ufacik bir sey de görmedim
Tamam sapık erkek de cok ama herkese sapik gozuyle bakmak da cok saglikli degil hele.ki.adamin bir zarari da yokmus

Valla iş arkadaşlarımdan biri yeni boşandı bazen diger arkadaslar baska birimlere gidince odada yalnız kalıyoruz hiç bana o gözle bakar mı diye düsünmek aklıma gelmedi.Insan gibi sohbet ediyoruz is cıvıklığa varmadıgi sürece sorun yok karsındaki sana sarkar laubali olur o ayrı.Cok kadın meraklısı olsa boşanmaz nefes alsın yeter ben işime bakarım derdi zaten korkmayın yemez

Neden yanlis anlasildim bilemiyorum ev benim ici mahremdir o yuzden ben arkadasimida fazla cagirmam
Nesi mahrem ya hali, perde, duvar, koltuk, priz mi mahrem? Bir insanın boşanmış olmasi ve sonrasindaki medeni durumunun sizinle ne ilgisi var, adamin da cok umrundaydiniz... Ayıp ediyorsunuz gerçekten.

Benim eşiminde bekar arkadaşı var çok sık gelip gider yemeğe de geldi uyumaya da inanın hiç sorun etmedim çünkü çok efendi ama evli bir arkadaşı vardı ondan çok rahatsızdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…