- 31 Ekim 2022
- 1.639
- 5.984
- 88
- 25
Sizlik bir sorun yoksa neden bu kadar endişelisiniz?Sizin akliniz başinizdaysa o adam size hic bisey yapamaz zaten eve eşinizle girip çikiyor yanliz gelmiyorki.Yanliz gelip size yan bakarsa birseyler ima ederse o zaman sorun vardir zaten yanlizsaniz evinize erkek almayin.Merhaba kizlar bu konuda ne yapmaliyim bilemiyorum esimin bosanmis bi arkadasi var esim evde ufak tefek seyler icin onu yardima cagiriyor ama ben esi olmayan bir erkegin evime girmesinden hoslanmiyorum defalarca esime bu konuyu anlattim kötü biri olsa getirmem o zaman eve tamircide gelmesin oda erkek diyor ne yapmaliyim bilmiyorum arkadasinin yanlis bi hareketini görmedim ama yinede bu durumdan con rahatsizim
Hayır bir de adamın canı kadın çekse konu sahibini mi çeker bu ne özgüven yaAyy boşanmış erkek şimdi canı kadın çekiyordur dimi?
Abla iyi misin sen ya. Ne iğrenç düşünceler bunlar
Ay ben bu Sacide aşıktım
Şaka mısınız gerçekten? Asosyal, hastalıklı bir ruh hali. Eve herkes alınmaz evet ama arkadaşı bile davet etmemek çok tuhaf.Neden yanlis anlasildim bilemiyorum ev benim ici mahremdir o yuzden ben arkadasimida fazla cagirmam
ne alaka ya? eşimin çoğu arkadaşı bekar ve gelip yemekte yeriz.sohbette ederiz. hatta balkonda eşimle oturup bir duble içerler bile. bu karekter meselesi.Merhaba kizlar bu konuda ne yapmaliyim bilemiyorum esimin bosanmis bi arkadasi var esim evde ufak tefek seyler icin onu yardima cagiriyor ama ben esi olmayan bir erkegin evime girmesinden hoslanmiyorum defalarca esime bu konuyu anlattim kötü biri olsa getirmem o zaman eve tamircide gelmesin oda erkek diyor ne yapmaliyim bilmiyorum arkadasinin yanlis bi hareketini görmedim ama yinede bu durumdan con rahatsizim
Neden yanlis anlasildim bilemiyorum ev benim ici mahremdir o yuzden ben arkadasimida fazla cagirmam
he sizin arkadaşınız var yani?Neden yanlis anlasildim bilemiyorum ev benim ici mahremdir o yuzden ben arkadasimida fazla cagirmam
Nesi mahrem ya hali, perde, duvar, koltuk, priz mi mahrem? Bir insanın boşanmış olmasi ve sonrasindaki medeni durumunun sizinle ne ilgisi var, adamin da cok umrundaydiniz... Ayıp ediyorsunuz gerçekten.Neden yanlis anlasildim bilemiyorum ev benim ici mahremdir o yuzden ben arkadasimida fazla cagirmam
Neden yanlis anlasildim bilemiyorum ev benim ici mahremdir o yuzden ben arkadasimida fazla cagirmam
Benim eşiminde bekar arkadaşı var çok sık gelip gider yemeğe de geldi uyumaya da inanın hiç sorun etmedim çünkü çok efendi ama evli bir arkadaşı vardı ondan çok rahatsızdim.Merhaba kizlar bu konuda ne yapmaliyim bilemiyorum esimin bosanmis bi arkadasi var esim evde ufak tefek seyler icin onu yardima cagiriyor ama ben esi olmayan bir erkegin evime girmesinden hoslanmiyorum defalarca esime bu konuyu anlattim kötü biri olsa getirmem o zaman eve tamircide gelmesin oda erkek diyor ne yapmaliyim bilmiyorum arkadasinin yanlis bi hareketini görmedim ama yinede bu durumdan con rahatsizim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?