Kocamın çürük esya merakı

Size belki komik gelecek ama ben de ikinci el alim satim yapiyorum. Belli bu sutede 300 e yakin digerinde 100 e yakin satisim var tabi aldiklarimda cabasi.
Hukuk okuyorum son yilim. Kimi zaman kazandiklarimi harclik yapiyorum. Kimi zaman kitap aliyorum. Kimi zaman ben de bir suru urun alip cesit cesit giyiyorum:) herhangi bir zararini da gormedim :) lcw pantolonu da ordan alan cok kisi var. Ama tabi 5 tl ye satan da var 20 tl ye satanda.

Tlc kanalında aşorı pintiler programı vardı onu hatırladım hanfendi.istifçi diyorlar bu ınsanlara..ikincş el .İndirimde olan şeylere zaafları var.hastalık. alıp alıp duruyorlar.işiniz cok zor benım eşim de 13 yıllık ayakabalrı duruyor.yeni gibi ama eski oldugu anlasılıyor giyilmez yanı.atmıyor asla.esyalarını atmıyor.ben de koyucak yer bulamıyorum ev de kucuk. Zor takıntılı durumlsrla ugrasmak Allah kolaylık versın

Merhabalar eşinizin bu durumuna çok üzüldüm açıkçası. Kıyafetleri özellikle lütfen 2’inci elden almasın. Hijyenik açısından çok zararlı ve riskli. Bunlar tabii eşyalar konusunda da geçerli.
Benim eski erkek arkadaşımda böyleydi. Bu huyunu gördüğüm an bitirmiştim zaten.
Uzmana görünün.

Tlc - Aşırı Pintiler programına başvuru yaptınız mı

Allah sabır versin kardeşim. Pinti koca senin ömrünü yer çürütür.

Ayy Allah yardimciniz olsun bir takintisi var ve git gide de artiyor. Bence onu ikna edip bir terapiste gitmelisiniz. Yoksa sonu hic iyi gorunmuyor.

Bebek arabasi, anne yani besigi vs bende ikinci el seyler aldim kesinlikle de kisacik sure kullanilacak seylere dunya para vermek sacma geliyor cok mantikli bir is yapmisiz bence:)

Ama konu sahibinin durumu cidden kotuymus:) baya baya hastalik dedigimiz boyutta, taniyorum boyle insanlar cidden akillara zarar, kesinlikle destek almalari lazim

Öyle birini tanıyorum bi an ondan bahsediyodunuz sandm ama onun durunu daha vahim karısı çocukları ailecek bu durumdalar kafayı sıyırmışlar allah yardım etsin..
hayır amca da bilmiyor ki bi vefatla gelinler damatlar çocuklar o kadar mal varlığını afiyetle yiyecekler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…