Kocamın çürük esya merakı

Doktorluk olmuş senin eşin. Pantolon mu yahu pantolonun ikinci eli mi var mış. Bence acilen gidin doktora .

benzetmek gibi olmasın tabi ama bizim burada yaşlı bir amca vardı. her sabah fırına giderdi. dünden kalan poğaça simitleri alırdı çok uygun fiyata. ben bunları hem sabah hem öğlen yiyorum yetiyor bana derdi. içime çok otururdu amcanın o hali. sonra oradaki esnafa sordum yardımcı olan kimse yok mu, çocukları falan yoksa biz yapalım bir şeyler diye. gerçeği öğrenince ben şok adam meğer o mahalledeki büyük 3-4 dükkanın sahibi, bilmem kaç dönüm arsası var. eski baba yadigarı müstakil katlı bir evde tek yaşıyor . o evi satsa yerine 10 katlı apartman dikerler hemen, öyle de güzel bir yerde meğer amca var yemezmiş. karısı bunu boşamış. çocuklar evlenince basmış gitmiş. yıllar sonra adam kalmış böyle tek başına. ama üstünü başını görseniz derbeder halde, acırsınız. ben amcaya yardım edeyim derken amca benim gibi 15 ailenin kazancına sahip

Ayy kusura bakmayın güldüm ama 2. El pantolon ne ayol

Hastalik bu
Yapacak cok seyiniz yok
Benim de bir tandigim yasli amca ucuz olsun diyr marketlere gidip güne gecmek uzere olan ya da gecmis gidalari satin almaya calisiyor ucuz olsun diye.yetkililere dil dokuyor param yok diye.
Halbuki benden zengin

Ama degistiremiyor kimse

Elinizden geldigince engel olmaya calisin ama nasil duzelir bilemem

2. El kahvalti takimj ne ya : ( muhtac olursun ok sma durumun varsa ne gerek varki? Bole bi adamla napardim? Aldiklarini dogru cope

Şaka gibi
İnsan bir yerden sonra akıllanmalı diyeceğim ama eşiniz o sınırı çoktan aşmış.
Ikinci el araba tamam,alınabilir ki kendi adıma tercih etmem güvenipte ama borca girmeyeyim diyen ve güvenilir hasarsız bulabilen alabilir ama ikinci el lcw pantalon nedir yani? Zaten o marka çok uygun fiyatlı. Onun ikinci elini almak aşırı saçma.
Hani uygun fiyat gözetilebilir,buna da eyvallah ama uymuyorsa birşeyi sırf ucuz diye almak aşırı saçma ,lavabo örneğinde oldugu gibi.
Benim merak ettiğim size karışmıyor mu? Demiyor mu bunu pahalı almışsın diye?

Hep harca hep tüket nereye kadar... her şeyin en iyisi en iyisi diye diye 1 günde hevesimiz geçince yüzüne bakmayacagimiz şeylere ömrümüzü veriyoruz çalışarak ikici el pantalon evet biraz abartı olmuş bende yerinizde olsam tüm bunlara tepki gosterirdim ama aslında keşke biraz daha minimal yasayabilsek

Benim babam gibi
Tam bir biriktirici. Ben ise tam bir atıcıyım :)
Evindeki hiçbir şeyi elletmeyip bir karmaşa içinde yaşıyor

Bu arada eşim ve ben bit pazarını çok severiz
bir sürü şey buluyorsun arayınca
Eşiniz inşallah onların yerini de tespit etmez

Ohaaaaa adam resmen eskici
Aynı benim babam
Eski ne kadar varsa evinde
Ama onunki şöyle esyaya deger veriyor. Yani hatirasi varmis severmis bilmemne diye esyalarini atmıyor
Ben bunu seviyorum diyor ama kullanmiyor
Bisey alacagi zaman en son modelini alırdı Allah var bozulunca tamire de yollardi servise falan ama sizin esinizinki apayri bir boyut
Parasi mi yok?
Bide bise dicem youtube da video var 40 bin butceye hangi arabalar alinir diye
Daha dun gece izledik esimle
Birsuru 2012 2014 2007
Opel woswigen hundai toyoto butun arabaları tanıtıyor izlemenizi tavsiye ederim
40 bin e cok guzel arac alabilirsiniz hanimefendi
100 bin km altı temiz araclar var...
Esinizin durumu cok vahim olmus yalniz eskiden beri mi böyleydi cok uzuldum sizin icin

Bu arada eşim ve ben bit pazarını çok severiz
bir sürü şey buluyorsun arayınca
Eşiniz inşallah onların yerini de tespit etmez
Kizzzzzz benim babamda öyle
Halı 1950 model radyo 1940 model kırık saat
Diyor ki bide övünerek bu saat benim yasimda
Abajur.. pusula aklima gelenler resimler kiyafet ayakkabiyi saymiyorum bile asla atmaz
Annem krizler geciriyor evde esya kalabaligindan temizlik yapamiyordu .
En son ben biraz sesimi yukseltmek zorunda kaldim yaşlı cocuk gibi anlamiyo4 akliba girdim
Antika diye koynuna sardığı esyalari kocama satırdım internetten
Kullanilmayan temiz esyalari da letgo dan satırdım
Annem cok mutlu
Bide gizlice de atıyor annem
Evimizi görsen abooooo

Malesef benim babam da öyle
Ona göre her şeyin hatırası var
Ben göstermeden atıyorum
Görürse çöpten bile geri getirir

Ya birde başkasına ait esyayi kullanmayi nasil icine sindiriyor hani pantolon falan
Ya herseyin bir enerjisi var su evrende
Ben evlenince gardirobumu bile degistirdim mesela
Yepyeni ayakkabılarımı bile verdim birilerine
Evimde hic eski esya yok kirilani da atiyorum kirik esya da iyi degildir yani
Nasil güveniyor mesela hadi bazi seyleri alirsin bebek arabasi gibi vs ama kahvaltı takimina ne gerek var 2. El alalim demesi cok enteresan ya
Baskasinin tabağı kirik cizikse kenarları falan ne bilim

kac yillik evlilik hep mi boyleydi sonradan mi abartti gercekten zor 2.el pantolon nedir ya kac kurus ki pantolonlar 50 tl ye al 2tane giy 1 sene..kazanci mi az borc mu cok napiyor parayi

Öyle birini tanıyorum bi an ondan bahsediyodunuz sandm ama onun durunu daha vahim karısı çocukları ailecek bu durumdalar kafayı sıyırmışlar allah yardım etsin..

Anlattıklarınıza göre tipik bir tutumluluk veya cimrilik değil eşinizin yaptığı. Bir çeşit saplantı veya çok fazla yer edinmiş bir alışkanlık hali. Bakış açısını değiştirmek gerekiyor. Ve bu da ne kadar zor bilirsiniz. Kolay gelsin size.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…