Kocamın Davranışları

Ben de burda cok tavsiyede bulundum ama ne kadar yanlış ya. Sen agir ol o pesinden kossun soyle yapma bunu soyleme... vs vs

Ya evlilik yol arkadasligi degil mi boyle sürekli tetikte ya da beklenti icinde ya da icinden geleni bastirarak ömür mu gecer. ?

Kustum kizarim baristim kosar operim. Kavga ederim ettigimi unuturum. Icimden geleni yapabilmem lazim. Yoksa bu evlilik degil yük oluyor. Bekar hayatı daha harika o zaman niye evlendim ben.

Ben anlattı klarınızdan esinizin sizi sevmediği ni Düşünmedim açıkçası. Hepimizin farklı huyları var. Onun bir huyuda bu

En azından kendini çok iyi sakladı, çok iyi rol yaptı kısmını geçebilmişiz. En azından dürüst olmaya başlamış kadınlar.bu bile bir gelişme.

Hep sen hep sen olmuyor işte canım.bir süre sonra ehhh diyorsun.onu kastediyor hanımlar.bir sen bir ben olsa sorun yok zaten.

Aaa akrep burçları cinselliği çok sever.siz de öyle misiniz?

Reactions: JES
Kendiniz demişsiniz işte baştan beri böyleydi diye, bu bir karakter meselesi, açıkçası ben aşkından ölsem bile kimsenin arkasından gitmem, niye gideyim ki yani iletişimde kalmak istemiyor diye düşünürüm,rahat bırakırım. İletişim isterse kendisi kurabilir sonuçta. Eşiniz boğa veya aslan burcu mu?

Akrep burcu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…