Ben de burda cok tavsiyede bulundum ama ne kadar yanlış ya. Sen agir ol o pesinden kossun soyle yapma bunu soyleme... vs vs
Ya evlilik yol arkadasligi degil mi boyle sürekli tetikte ya da beklenti icinde ya da icinden geleni bastirarak ömür mu gecer. ?
Kustum kizarim baristim kosar operim. Kavga ederim ettigimi unuturum. Icimden geleni yapabilmem lazim. Yoksa bu evlilik degil yük oluyor. Bekar hayatı daha harika o zaman niye evlendim ben.
Merhabalar sevgili hanımlar. Biraz canım sıkıldı iç dökmeye geldim. 2,5 yıldır evliyiz. Bir oğlumuz var 1 yaşına girmek üzere. Eşim çok iyi bir insan bana çok yardımcı olur her konuda bilirim ki destekçidir. Bunlar tabiki çok önemli ve güzel şeyler. Ama flört döneminden beri hep şikayet ettiğim daha doğrusu beni çok üzen bir şey var o da sevgisini göstermemesi. Bu kadar şey yapıyormuş daha sevgisini nasıl göstersin diyenler olacaktır. Benimki şımarıkça bir istek ya da ilgi beklentisi değil. Sadece biraz gururum okşansın istiyorum buna son zamanlarda çok ihtiyaç duymaya başladım. Biraz daha açacak olursam eşim iyiyken çok iyi evet ama biraz tartışsak ben kenara çekilsem asla gelip de neden üzüldün demez ya da bi elimi tutup gönlümü almaz. Flört ederken de böyleydi. Yani insan bazen istiyor ki kavga etsek bile arkamdan gelsin. Ne biliyim çocukça ya da basit bir istek gibi gelebilir ama bu zamana kadar bir sorunumuz olduğunda hep ben dedim oturup konuşalım diye. Bir kere de elimden tutup gel oturup konuşalım demedi. Beni sevmediğini düşündüğüm ayrılmak istediğim zamanlar oldu ama evlenmeyi benden çok o istedi. Ayrılma noktasına geldiğimizde bir şekilde beni ikna etti ya da acaba benim mi ikna olasım vardı diyorum şimdi düşününce. Hiç arkamdan gelmeyen bir adam ve hala da öyle devam ediyor. Belki de en başında çekip gitmeli miydim diyorum bazen de abartıyorsun diyorum kendi kendime.
Bugün de yine aramızda bir şey oldu ve üzüldüğümü gördü ben ağlarken oğlumuzu aldı dışarı çıkardı. Saatler sonra geldi ve bana hiç neyin var ne oldu demeden çocuğu getirdi emmek istiyor uykusu var vs. Çocuğu uyutup yatırdım bekledim ki belki gelir gel konuşalım der. Yine her zamanki gibi tv açıp izledi umrunda bile olmadı. Sonra da gelip yattı. Biraz önce de öksürmeye başladı hafif grip gibiydi. Muhtemelen çocuk öksürük sesinden uyanmasın diye salona gitti daha da gelmedi.
Şimdi yanına gitsem beni üzdün vs desem biliyorum ki sarılır beni kızdırdın ama vs der konu kapanır. Ben istiyorum ki bir kere de o gelsin. Taktik falan istemiyorum zaten benim çabamla bir şeyler olmasından çok sıkıldım ama biraz doldum sanırım içimi dökmek istedim. Bir de anlam veremediğim şey şu. Ben trip atan söylemeden anlamasını bekleyen bir insan da değilim. İyi olduğumuz zamanlarda açıkça söylüyorum böyle davrandığında çok üzüldüğümü. Ama işte yine yapıyor. Bir insan neden bile bile yapar sevmiyorsa da boşanalım bunu da teklif ettim. Öyle diyince birkaç zaman aşırı ilgili davranıyor sonra yine aynı
Ruhumu okudun resmen ben yazmaktan sıkıldım valla ama görüyoruz ki evlilikte çıkan problemlerin en başında adamın sıkıntılı davranışlarını kadının bile bile kabul etmesiyle başlıyor sonra şikayet ediyorlar...
Ben de burda cok tavsiyede bulundum ama ne kadar yanlış ya. Sen agir ol o pesinden kossun soyle yapma bunu soyleme... vs vs
Ya evlilik yol arkadasligi degil mi boyle sürekli tetikte ya da beklenti icinde ya da icinden geleni bastirarak ömür mu gecer. ?
Kustum kizarim baristim kosar operim. Kavga ederim ettigimi unuturum. Icimden geleni yapabilmem lazim. Yoksa bu evlilik degil yük oluyor. Bekar hayatı daha harika o zaman niye evlendim ben.
İkimiz de akrep burcuyuz. Evet açıkça da söylüyorum hiç mi güzel iki söz edemezsin diyorum yani beklenmedik bi anda bir kere de bir müzik aç gel dans edelim de ne bileyim işte beşik kertmesi değiliz ki severek evlendik güya. İnsan bekliyor arada bir şeyler olsun.
Özellikle flört döneminde de böyle olduğunu belirttim yani acaba baştan böyle kabul ederek hata mı ettim diye. Değiştirmeye de çalışmıyorum aslında. Ama yeri geldiğinde bazı davranışlarımızdan karşılıklı olarak ödün verebilmeliyiz bu değişmek anlamına gelmiyor bence. Ki aslında çoğu şeyde birbirimiz için katlandığımız şeyler oluyor bunu da inkar etmiyorum. Sadece bu ilgi sevgi konusunda eksik bir şeyler var düzelmedi bir türlü.
Kendiniz demişsiniz işte baştan beri böyleydi diye, bu bir karakter meselesi, açıkçası ben aşkından ölsem bile kimsenin arkasından gitmem, niye gideyim ki yani iletişimde kalmak istemiyor diye düşünürüm,rahat bırakırım. İletişim isterse kendisi kurabilir sonuçta. Eşiniz boğa veya aslan burcu mu?
Kendiniz demişsiniz işte baştan beri böyleydi diye, bu bir karakter meselesi, açıkçası ben aşkından ölsem bile kimsenin arkasından gitmem, niye gideyim ki yani iletişimde kalmak istemiyor diye düşünürüm,rahat bırakırım. İletişim isterse kendisi kurabilir sonuçta. Eşiniz boğa veya aslan burcu mu?