Aslında cinsellik için değilde konuşmak için gittim o gün olmaz diye düşündüm .ondan beklemiyordum o kadar yakinlikBen de arkadaşa katılıyorum. Yani onca zaman bekleyip tam da regl olduğunuz gece mi gittiniz artık soğukluğa son verelim diye ? Hani akşam yemeği sonrası konuştum falan deseniz anlarım ama zamanlama çok ters olmuş ve özellikle yaptığınızı düşünmüş eşiniz bence. Ama onun ettiği laflar da çok saçma, açık açık böyle devam etmeyeceğini bir an evvel kendini toparlayıp ilişki için çaba sarfetmezse sonunuzun hayırlı olmadığını falan söyleyin, kavga etmeden sakince konuşun
Sadece konuşmak için gittim o gün aslında bide bilmiyordu regl imi olmaz diye ilişki zatwn gittimAdetliyken yakınlaşıp sonra ilişki kuramadığı için kızmıştır belki. Hani benimle oynuyor mu gibisinden acaba? Zamanlama yanlış olmuş sanki.
Bakımlı ve temizim bir sebep bulamadımBiraz evde bakımlı gezsen .. biliyorum çocukla zor olur her dakika bakımlı gezmek ama bu siralar biraz özen göster kendine ama sakın sen adım atma ona karşı bırak o gelsin tıpış tıpış.. Bi dene bence ..
Bir detayı yazmadım yukarda sabah evde kavga gürültü oldu bağırış çağırıs ben gece hazırlıksız gittim.o yüzden yanına konuşmak için yani bu konuşma anı olduBen de arkadaşa katılıyorum. Yani onca zaman bekleyip tam da regl olduğunuz gece mi gittiniz artık soğukluğa son verelim diye ? Hani akşam yemeği sonrası konuştum falan deseniz anlarım ama zamanlama çok ters olmuş ve özellikle yaptığınızı düşünmüş eşiniz bence. Ama onun ettiği laflar da çok saçma, açık açık böyle devam etmeyeceğini bir an evvel kendini toparlayıp ilişki için çaba sarfetmezse sonunuzun hayırlı olmadığını falan söyleyin, kavga etmeden sakince konuşun
Degsik bir ruh hali var gerçekten analyamiyirumBiraz daha kendi haline bırak yakında çıkar kokusu..
Aylarca hiç birşey olmamış duygusal bir konuşmada başbaşa gecenin bi yarısı özlemle, ben yapıcaktı ki?Aslında cinsellik için değilde konuşmak için gittim o gün olmaz diye düşündüm .ondan beklemiyordum o kadar yakinlik
Amasya bana ileride olur dedi isteksizlik var deddi sanırım birdaha ben gidemem zorla oluyor gb halbuki ki konuşmaya gittiğimde o kadar istekli ve heyecanlıydı kiAile terapistine gidin ,cinsellikle ilgili yardım da alın . Eşin biraz dengesiz ,inatlaşma da var sanırım ..birkaç kere daha git ,yakınlaş,belki senden birşeyler bekliyordur .sonra yine gelmezse boşanmaktan başka çaren yok .o dağ başına çocuk bakmak, ev temizlemek ,kocanın kirli donlarını yıkamak için gitmediysen tabi ..
İlerde olur ve isteksizim dedi bidaha gidebileceğimi sanmiyirum.Aylarca hiç birşey olmamış duygusal bir konuşmada başbaşa gecenin bi yarısı özlemle, ben yapıcaktı ki?
Kasten yaptığınızı düşünüp sizi yaralamaya çalışıyor. Kaçmak için o güne denk getirdiğinizi.
Bence bir kere daha normal zamanda yapın bişeyler.
Haklisin O gün sabah tartışma olduğu için arrik bikmistim biraz şiddetli bir tartismaydi o yüzden cinsellik yönünden düşünmeden gittim konuşmak için yakınlaşma beklemiyordum çünkü çok soğuktu.Adetliyken yakınlaşıp sonra ilişki kuramadığı için kızmıştır belki. Hani benimle oynuyor mu gibisinden acaba? Zamanlama yanlış olmuş sanki.
Doktora gitsin o zaman .kendi kendine nasıl bir olumlu gelişme bekliyor ?Amasya bana ileride olur dedi isteksizlik var deddi sanırım birdaha ben gidemem zorla oluyor gb halbuki ki konuşmaya gittiğimde o kadar istekli ve heyecanlıydı ki
Sizin bilerek yaptığınızı düşündüğünden gururunu kurtarıyor.İlerde olur ve isteksizim dedi bidaha gidebileceğimi sanmiyirum.
Bir sorun mu var dedim fiziksel hormonal yok diyor ama bilmiyorum o kadar istekli olup sonradan bir anda isteksizlesmesi çıkıp gitmek istedim ama gidemiyorum burda bana pskolojik şiddet uyguluyorsun resmen dedim bulunduğumuz ortam sartları belliDoktora gitsin o zaman .kendi kendine nasıl bir olumlu gelişme bekliyor ?
Canım çocugu uyuttuktan sonra gittim konuşturmaz uyanıkken sabah tartistik yoksa yine gitmezdim ondan öle bir yakınlık beklemiyordum.Ben de arkadaşa katılıyorum. Yani onca zaman bekleyip tam da regl olduğunuz gece mi gittiniz artık soğukluğa son verelim diye ? Hani akşam yemeği sonrası konuştum falan deseniz anlarım ama zamanlama çok ters olmuş ve özellikle yaptığınızı düşünmüş eşiniz bence. Ama onun ettiği laflar da çok saçma, açık açık böyle devam etmeyeceğini bir an evvel kendini toparlayıp ilişki için çaba sarfetmezse sonunuzun hayırlı olmadığını falan söyleyin, kavga etmeden sakince konuşun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?