Kocamin dengesiz ruh halinden bıktım!!

Dream32

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2018
37
2
1
39
Arkadaşlar merhaba,3 yillik evliyim 7 ay önce doğum yaptım. Eşimle çok uzaklaştık hamileligimde ilgisizdi ve beni kızdıran davranışları oldu.
Doğum sonrası ondan çok soğudum.
Bebek ağladığı uyandığı için ben diğer odada yatayimmi dedı ilk zmanalar bende tamam dedim .
Resmi personel gece gündüz şeklinde çalışıyor uykusunu alsın diye bende ses etmedim.
Ev çok gergin ve huzursuz cinsel hayata yok bir yakınlık yok birbirimize patlayıp duruyoruz.artık bu gerginliğe bir son vermek için geçen gece odasına konuşmak için gittim.aramizdaki bu soğukluk uzaklık bitsin dedim artık sarıldım. Bir anda yakınlaştık amacıyla o gün regldm iliski olmadı karşılıklı çok istekliydik.o dahada cok belki istekliydik.
Konusurken bi anda yakınlaşmak istedi.
Neyse ertesi gün oldu suratıma bakmıyor kahvaltıda gergin soğuk ve sinirli.
Belki onceki gunlerden bile daha soğuktu anlam veremedim.1 gün önce sarıldık opustük yeni bir sayfa açarız bu soğukluk biter diye düşünmüştüm .
Aradan 15 gun geçti bana dokunmuyor bile sarılmak öpmek .
Neden o günden sonra bana dahada soğuk davrandigini ve adım atmadığını sordum.
Neden yakınlaşmak için çaba göstermiyorsun dedim.
Anlaşamadığımız tartıştığımiz için benden soğuyormus gıcık oluyormuş ve isteksizlik oluyormuş aynen ifadesi bu oldu.
Ee dedim o günden sonra sakindik amacıyla sen bana tavırlıydin dedim.
İsteksizlik varmış tartışmalardan dolayı hemen soğukluk duzelmezmis öyle soykedi.
Sadece cinsllik değil dedim önemli olan gün içinde olan yakinligimizda önemli dedim.sarılıp opusucezmi yani dedi .
Sanki garip biseymi çocuktan önce öyle degilmiydi dedim.
O zmana değişir yaş ilerledikçe dedi.
Yaşımızda ben 32 o 33.
Bu isteksizlik bir 7 ay daha böle devam edecekmi diye sordum.
İlerde olur dedi cinsel ilişki ilerde derken dedim bilmiyirum dedi.
Resmen beni çıldırttı .önce çok istekliydi o gün iliski olmadı. Peki sonra ne değişti bu nasıl bir dengesizlik anlamiyirum.
İleride diyir şaka gb bu adama nasil davarnmaliyim arkadaşlar boşanmak istesem de bossnamam. Önceden prestijli bir kurumda guzel bir isim vardi.
Peşine takılıp doğunun ücra bir köşesine geldim işi gücü bırakıp.
Dışarı bile çıkamıyorum markete bile gidmeiyirum burada kendimi bu evde hizmetçi gb hissediyirum.
Yemek çocuk temızlik çok bunaldım buradan gitmemiz 9 ay sure kaldı.
Ne yapacağım ben kari koca ilişkisi kurmuyor adam benimle.
Ailem destek olmaz boşansam tatile gittiğimde bile onlara kendimi fazlalık gn hissedoyirum.
Cocuk küçük özelde çalışıp ona bakmam zor ailem zaten kalabalık oraya gidemem.
İlk önce istekli davranıp sonra hiçbirşey olmamiş gn davranması ve isteksizim demesi sonradan kadınlık gururumu çok kırdı.
Nasıl davranmaliyim sizce çok üzgünüm çok.
1 tek arkadaşım bile yok o kadar yanlizim ki.
Ben burada 24 saat evde senin bu davrnislarini çekmek için durmuyorum burafa dedim.
Sıkıldıysan dışarı çıkarayım diyor şaka gb sorun buymuş gb resmen dalga geçiyor benimle.
Çocukla çok ilgili evine bağlı aldatma olmadığından eminim .

Biraz evde bakımlı gezsen .. biliyorum çocukla zor olur her dakika bakımlı gezmek ama bu siralar biraz özen göster kendine ama sakın sen adım atma ona karşı bırak o gelsin tıpış tıpış.. Bi dene bence ..

Ben de arkadaşa katılıyorum. Yani onca zaman bekleyip tam da regl olduğunuz gece mi gittiniz artık soğukluğa son verelim diye ? Hani akşam yemeği sonrası konuştum falan deseniz anlarım ama zamanlama çok ters olmuş ve özellikle yaptığınızı düşünmüş eşiniz bence. Ama onun ettiği laflar da çok saçma, açık açık böyle devam etmeyeceğini bir an evvel kendini toparlayıp ilişki için çaba sarfetmezse sonunuzun hayırlı olmadığını falan söyleyin, kavga etmeden sakince konuşun

Aile terapistine gidin ,cinsellikle ilgili yardım da alın . Eşin biraz dengesiz ,inatlaşma da var sanırım ..birkaç kere daha git ,yakınlaş,belki senden birşeyler bekliyordur .sonra yine gelmezse boşanmaktan başka çaren yok .o dağ başına çocuk bakmak, ev temizlemek ,kocanın kirli donlarını yıkamak için gitmediysen tabi ..

Aslında cinsellik için değilde konuşmak için gittim o gün olmaz diye düşündüm .ondan beklemiyordum o kadar yakinlik

Adetliyken yakınlaşıp sonra ilişki kuramadığı için kızmıştır belki. Hani benimle oynuyor mu gibisinden acaba? Zamanlama yanlış olmuş sanki.
Sadece konuşmak için gittim o gün aslında bide bilmiyordu regl imi olmaz diye ilişki zatwn gittim

Ca
Bakımlı ve temizim bir sebep bulamadım

Bir detayı yazmadım yukarda sabah evde kavga gürültü oldu bağırış çağırıs ben gece hazırlıksız gittim.o yüzden yanına konuşmak için yani bu konuşma anı oldu

Aslında cinsellik için değilde konuşmak için gittim o gün olmaz diye düşündüm .ondan beklemiyordum o kadar yakinlik
Aylarca hiç birşey olmamış duygusal bir konuşmada başbaşa gecenin bi yarısı özlemle, ben yapıcaktı ki?
Kasten yaptığınızı düşünüp sizi yaralamaya çalışıyor. Kaçmak için o güne denk getirdiğinizi.

Bence bir kere daha normal zamanda yapın bişeyler.

Amasya bana ileride olur dedi isteksizlik var deddi sanırım birdaha ben gidemem zorla oluyor gb halbuki ki konuşmaya gittiğimde o kadar istekli ve heyecanlıydı ki

İlerde olur ve isteksizim dedi bidaha gidebileceğimi sanmiyirum.

H
Adetliyken yakınlaşıp sonra ilişki kuramadığı için kızmıştır belki. Hani benimle oynuyor mu gibisinden acaba? Zamanlama yanlış olmuş sanki.
Haklisin O gün sabah tartışma olduğu için arrik bikmistim biraz şiddetli bir tartismaydi o yüzden cinsellik yönünden düşünmeden gittim konuşmak için yakınlaşma beklemiyordum çünkü çok soğuktu.

İlerde olur ve isteksizim dedi bidaha gidebileceğimi sanmiyirum.
Sizin bilerek yaptığınızı düşündüğünden gururunu kurtarıyor.

Yani şöyle; benim doğum günüm eşimin beni yemeğe çıkarmasını falan bekliyorum o pat diye anasını danasını çağırıyor. Sonra diyor ki; hayatım aklımdan çıkmış kusurabakma yarın gidelim.
Bende derim ki zaten istemiyordum bi yere çıkmayı yarın gitmemize gerek yok.

Anlatabildim mi

Doktora gitsin o zaman .kendi kendine nasıl bir olumlu gelişme bekliyor ?
Bir sorun mu var dedim fiziksel hormonal yok diyor ama bilmiyorum o kadar istekli olup sonradan bir anda isteksizlesmesi çıkıp gitmek istedim ama gidemiyorum burda bana pskolojik şiddet uyguluyorsun resmen dedim bulunduğumuz ortam sartları belli

Canım çocugu uyuttuktan sonra gittim konuşturmaz uyanıkken sabah tartistik yoksa yine gitmezdim ondan öle bir yakınlık beklemiyordum.

Tamamen sessiz olup sadece zorunlu durumlarda konusun.sanki hersey normalmis gibi..sorunlari konusma mesela bi sure ertele bakalim.ama tavirli gibi davranma sanki ruhsuz ruhun alinmis gibi ol bi sure..bakalim o zaman napicak..siz ne kaar sorunlari konussaniz fayda saglamayacak ve uzaklasicaksiniz..yani bosanmiyacaksaniz cozum bu.ama sabir lazim..sadece mecburi durumlarda diyaloga girin ama sakin trip yapar gibi degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…