- 12 Eylül 2018
- 870
- 1.262
- 28
İkizlere ne söylersin :))))Hep söylerim başak kadını okeyde erkeği evlerden irak.. :)
Kardeşim ikizler bildiğin yelpaze her gün başka renk yani başak yanında iyi kalır o derece:)İkizlere ne söylersin :))))
Ayyy gerçekten miKardeşim ikizler bildiğin yelpaze her gün başka renk yani başak yanında iyi kalır o derece:)
Hayırdır aday mi var ikizler: )Ayyy gerçekten mi
Ya hiç iyi huyu yok muuu ya kenan doğulu ve fahriye evcen de ikizlermişş
Evettt:dHayırdır aday mi var ikizler: )
Bilemedim hayırlısı olsun sizin burcunuzla uyumu varsa sıkıntı olmaz:)Evettt:d
Bilemedim hayırlısı olsun sizin burcunuzla uyumu varsa sıkıntı olmaz:)[/QUOTE
İnşallah iyi huylu olur:))
Seviyorsan eşini ,karşılık vermelisin .sonrasında sorunları cozmelisiniz.Bende aynı şeyi söyledim tamam tartışma olur ama birliktelik olduğu zaman sıcaklık olur dedim cvp yok anlayamıyorum bu adamı hani o günde isteksiz olsa hemen erekte olabildi sonradan isteksizim dedi.
Böyle yaptığı için özgüvenim kalmadı kendimde kusur ariyorum devamlı dogumdan once normal bir cinsel hayatiniz vardı.
Gururum kırıldı ve ne okursa olsun tekrar adım atmam.
Peki o gelirse karşılık vermeli miyim ?
İçimden hiç gelmiyorda.
Boşanmayı istiyirum ama olmuyor malesefSeviyorsan eşini ,karşılık vermelisin .sonrasında sorunları cozmelisiniz.
Bosanicam diyosan karşılık verme .ne hissettiğini anlasın
Seviyormuyum evetBoşanmayı istiyirum ama olmuyor malesef
O zaman yapacak birşey yok .geldi mi geri çevirme .cinsellik problemi çözülünce diğerleri otomatik çözülür .Boşanmayı istiyirum ama olmuyor malesef
Çok zor basak burcu erkefi çıldırtır insaniİkizlere ne söylersin :))))
Tabi gelirse:)seviyirum katlanamiyorum karakteri zor çocuğa çok düşkün genel olarak iyi bir baba ilgili falan zaten bunları dusunuyirum sabrediyorum iyi yönlerde cok biraz kendi haline birakicam cok teşekkür ederim yorumlarınız için çok yardımcı oldunuz.O zaman yapacak birşey yok .geldi mi geri çevirme .cinsellik problemi çözülünce diğerleri otomatik çözülür .
tahmin etmeniz gerekiyordu ama :)Sadece konuşmak için gittim o gün aslında bide bilmiyordu regl imi olmaz diye ilişki zatwn gittim
Şuanda çok iletişim kurmuyorum sakinim sadece evdeki sorumluluklarimi yerine getiriyorum onunla ilgilenmiyorum trip gb değilde şimdi gereksiz bir şekilde birşeyler soruyor konuşmak için.Seviyorsan eşini ,karşılık vermelisin .sonrasında sorunları cozmelisiniz.
Bosanicam diyosan karşılık verme .ne hissettiğini anlasın
Demek ki bu tavrın ilgisini çekti .devam o zaman :)Şuanda çok iletişim kurmuyorum sakinim sadece evdeki sorumluluklarimi yerine getiriyorum onunla ilgilenmiyorum trip gb değilde şimdi gereksiz bir şekilde birşeyler soruyor konuşmak için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?