Kocamin dengesiz ruh halinden bıktım!!

Seviyorsan eşini ,karşılık vermelisin .sonrasında sorunları cozmelisiniz.

Bosanicam diyosan karşılık verme .ne hissettiğini anlasın

O zaman yapacak birşey yok .geldi mi geri çevirme .cinsellik problemi çözülünce diğerleri otomatik çözülür .
Tabi gelirse:)seviyirum katlanamiyorum karakteri zor çocuğa çok düşkün genel olarak iyi bir baba ilgili falan zaten bunları dusunuyirum sabrediyorum iyi yönlerde cok biraz kendi haline birakicam cok teşekkür ederim yorumlarınız için çok yardımcı oldunuz.

D Dream32 Yazdıklarınız beni nedense çok üzdü, burada her gün bir sürü insanın derdini okuyorum bazısına yorum yapıyorum ama sizin durumunuza fazlasıyla üzüldüm.

Öncelikle şunu söylemek isterim çocuk en yolunda giden evlilikleri bile sarsabiliyor sizin de tam oturmamış bir evliliğiniz varsa çocuğun doğması ile birlikte bazı şeylerin sarsılması ve aranızdaki ilişkinizi zedelenmesi çok normal.
Anladığım kadarıyla sizin de kafanız karışık, yorumlarınızdan birinde 'boşanmak istiyorum ama olmuyor' yazmışsınız bir başka yorumunuz ise 'aslında eşimi seviyorum iyi bir baba' şeklinde.
Öncelikle kendi duygularınızı bir gözden geçirin ne yapmak istediğinizi netleştirin.

Eşiniz zor karakterde birine benziyor fakat arada çocuk olunca evliliği yıkmak için hızlı karar verilmemeli, arada aldatma ve fiziksel şiddet yoksa ben diğer sorunların biraz çaba gösterilerek aşılabileceğini düşünüyorum en azından daha sonra çocuğunuza karşı vicdanen rahat olmak adına çabalamalısınz.

Eşinize yakınlaşma çabanızdan vazgeçmenizi ve sebep olarak da 'onu cezbetmek için yaptığımı düşünür' şeklinde yorumlamanızı anlayamadım karşınızdaki kişi eşiniz ve onu cezbetmekte isteyebilirsiniz,bu konuda gurur yapmayın lütfen, evlilikte mutlu olmak isteyen gururu kenara bıraksın. Çoçuğunuzu gururlu ama ayrı ebeveynler ile mi büyütmek istersiniz?
Yoksa mutlu ve huzurlu bir aile ortamında mı?

Sarılmak kadar insana kendini iyi hissettiren bir şey yok,psikoloji konusunda yapılan araştırmalar da bize bunu söylüyor.
Akşam eşiniz işten geldiğinde onu yüzünüzde sıcak bir gülümsemeyle karşılayıp sadece sarılın ve 'hoşgeldin'deyin.
Daha sonra fazla üzerine gitmeyin bir müddet kendi haline bırakın ama bu arada tekrar konuyu açmayın, dır dır etmeyin, olumsuz davranmayın nötr ama anlayışlı olmaya çalışın, bir bakın bakalım işler nasıl ilerleyecek?
Eşiniz çabanızı az da olsa bir karşılık verirse bu konuda gayret etmenize değer.
Belki evlilik terapisi almayı da düşünebilirsiniz.

Sadece konuşmak için gittim o gün aslında bide bilmiyordu regl imi olmaz diye ilişki zatwn gittim
tahmin etmeniz gerekiyordu ama :)
sonuçta aylar olmuş

eşinizde o sinir yapmış bence
üzgün kızgın durmayın çocukla zor ama elinizden geldiğinizce bakın kendinize
evinizde oğlunuzla neşeli durun yani umursamayın
bişeyler sorduğunda güzelce cevap verin
gülümseyin edin
ama yaklaşmayın
kendi gelecektir noluyo benim hatuna diye

Iste adam da biliyor senin ona mecbur oldugunu.bosan demiyorum tabiki ama ona o blorfu yapacaksin. Ben hicbirzaman esime tam guven verme tarftari degilim.sadakatliyimdir ama herzman elinin altindan kayabilicegimi gosterdim ona.ailenin kalabalik olduguna sana sahip cikmayacagini cocuguna bakamayacagini zorlanacagini esine belli etme. Gucsuzsende guclu gibi gurun

Ay adamların çoğu öküz canım. Belki burda bi çoğunun kocası ilişki olmasa bile her gün sarılıp dudağından öpüyodur illa ki ilişki olmak zorunda değil illa ki sonunun gelmesi lazım değil. Erkekler sadece canı bişey istediğinde yakınlaşıyo amacına ulaşmak için. Normalde Evin içinde arkadaş gibi ama iş yatmaya gelince.. Ozamansa insan kendini kullanılmış hissediyo. Bende bıkmış durumdayım bu sebepten.

Seviyorsan eşini ,karşılık vermelisin .sonrasında sorunları cozmelisiniz.

Bosanicam diyosan karşılık verme .ne hissettiğini anlasın
Şuanda çok iletişim kurmuyorum sakinim sadece evdeki sorumluluklarimi yerine getiriyorum onunla ilgilenmiyorum trip gb değilde şimdi gereksiz bir şekilde birşeyler soruyor konuşmak için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…