Kocamin dengesiz ruh halinden bıktım!!

Bir süre uzak kalmayı deneyin ..Bu işin hic oluru yok gözümde fakat senin cesaretin olmadığı için en mantıklısı uzaklaşıp, birbirinize zaman vermek

E sonradan söylemediniz mi regl olduğum için karşılık vermedim diye doğumdan sonra cinsellik bı sure sekteye uğruyor düzelir inşallah sikmayin caninizi

Çok haklisin şuanda öyle yapiyirum bende aynı ortamda bulunmak istemiyirum şimdi biraz bakımlı olayım desem üzerine alınır diye korkuyirum mesela sanki onu cezbetmeye calisiyir gb.suanda onun ruh hali ruhsuz gb.davraniyor o gün konuştuktan sonra regl bitince olur diye konuştuk ama hiç adım atmadı üstüne üstlük eskisinden de soğuktu bana karşı bu adamı anlamak zor.

Bir süre uzak kalmayı deneyin ..Bu işin hic oluru yok gözümde fakat senin cesaretin olmadığı için en mantıklısı uzaklaşıp, birbirinize zaman vermek
Şuanda onunla ayni ortamda olmak istemiyirum yani isteksizim diyen adama gidemem sorununu solemiyor anlamiyirum ilerde ne demek boşanmak istemiyirum diyor onuda konuştuk sevgimi bitto diyirum hayır diyir kilo aldım fiziksel bir sorunum diyir hayır diyor isteksizlik var dedi o gün istekliydi dedim cvp yok

Biryerde okumuştum nekadar doğru bilemem ama erkeklerde her ay regli stresi yaşıyormuş dengesiz ruh halleri vs :))
Canım Allah sana sabır versin bebegine bağışlasın. Eşinin geç olgunlaşan bir yapısı var belli ki.. hem sorunları cozmek icin uğraşan sensin hem de adam beğenmiyor sadece sarılıp öpüşme mi olur diye.. sonra da nezaman istekli olurum diye tutarsız konusuyor kendisiyle sorunları var galiba.. bence sakin ve mutlu bir anını yakaladiginda konusman gerekir yada gece bebek uyurken yanina gidip konuşun sakin kafayla.. umarim seni anlar ve hersey yoluna girer.. sevgiler

Teşekkür ederim bu konuyu konuşmaktan kaçıyor konuşmaktan sıkıliyormus o kadar zor bir insan ko.

Yalnız tüm bu olanlar çok saçma ! Kızsa ,kırılsa bir yere kadar ..isteksizlik var ve bunun bilincinde olduğu halde tedaviyi reddediyor. Bu durum evliliğinizi bitirir ,demedi deme !

Biz eşimle küssek, çok da büyük bir mevzu değilse sevişerek barışırız . Vücutlarımız birbirine değdiği an o sıcaklık kalbimize akıyor ılık ılık ..Hee ben de isteksiz oluyorum küsken fakat ten teması olduğu vakit geçiyor bu durum .esine şart koş ,evliligimizin devamı için tedavi olmayı kabul etmelisin de ..

Ben kullandığım ilaçlardan ötürü kilo aldım ve bir süre kaçtım eşimden .ama o bu durumu soru etmedi .bana göre sorun olduğu için ben utanmistim oysaki ..belki esinin de çekindiği birşey vardır .netleştirip tedavi olmasını sağlamalısın

birde günmü belirliyorsunuz? ? İyide şu saat bu dakika diye planlayarak ilişkiyemi girilir. .

Bende aynı şeyi söyledim tamam tartışma olur ama birliktelik olduğu zaman sıcaklık olur dedim cvp yok anlayamıyorum bu adamı hani o günde isteksiz olsa hemen erekte olabildi sonradan isteksizim dedi.
Böyle yaptığı için özgüvenim kalmadı kendimde kusur ariyorum devamlı dogumdan once normal bir cinsel hayatiniz vardı.
Gururum kırıldı ve ne okursa olsun tekrar adım atmam.
Peki o gelirse karşılık vermeli miyim ?
İçimden hiç gelmiyorda.

Üzerine gitmeyin yalvarır gibi görüyor galiba sizi..
Ben hiçbirşey olmam iş gb davranıyorum şuanda ama gercekten üzgünüm bir yandan bebek bakımı ve bu ruh hali zorlanıyorum dağın başında bir yerdeyim.

Canım simdi isteksizim dedi ya onuncezbetmeye çalıştığımı düşünecek son zamanlarda da bakimliydim

O gün nasıl yaklaştıysan yine öyle yaklaşsaydın keşke. Şuan ne yapılır bilemedim ben de ondan adim gelene kadar adım atmazdim

Öncelikle şu tükenmişlik sendromundan çık. Silkelen kendine gel. Bebek doğunca anne kılıfına girip kadınlık vasfını bırakıyorlar. Öyle olma. Birde adetliyken mi yakınlaşmak geldi aklına.

Ay beni cezbetmeye çalışıyor derse desin, sokaktaki adama cilve yapın demiyoruz ki kocanız o sizin. Bana karı koca arasında bu kadar hesaplı mesafeli davranışlar saçma geliyor. Reddetmemiş sonuçta, bi kez daha gidin yavaş yavaş arayı ısıtın madem rahatsızsınız bi adım atın ne olacak yani? Gidin yatın yanına sarılın, öpün. Sarıl bana diyin. Aylarca mutsuz olmak daha mı iyi?

Kocanızın burcu ne?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…