- 30 Kasım 2016
- 7.942
- 17.818
- 178
Bir süre uzak kalmayı deneyin ..Bu işin hic oluru yok gözümde fakat senin cesaretin olmadığı için en mantıklısı uzaklaşıp, birbirinize zaman vermekBir sorun mu var dedim fiziksel hormonal yok diyor ama bilmiyorum o kadar istekli olup sonradan bir anda isteksizlesmesi çıkıp gitmek istedim ama gidemiyorum burda bana pskolojik şiddet uyguluyorsun resmen dedim bulunduğumuz ortam sartları belli
Çok haklisin şuanda öyle yapiyirum bende aynı ortamda bulunmak istemiyirum şimdi biraz bakımlı olayım desem üzerine alınır diye korkuyirum mesela sanki onu cezbetmeye calisiyir gb.suanda onun ruh hali ruhsuz gb.davraniyor o gün konuştuktan sonra regl bitince olur diye konuştuk ama hiç adım atmadı üstüne üstlük eskisinden de soğuktu bana karşı bu adamı anlamak zor.Tamamen sessiz olup sadece zorunlu durumlarda konusun.sanki hersey normalmis gibi..sorunlari konusma mesela bi sure ertele bakalim.ama tavirli gibi davranma sanki ruhsuz ruhun alinmis gibi ol bi sure..bakalim o zaman napicak..siz ne kaar sorunlari konussaniz fayda saglamayacak ve uzaklasicaksiniz..yani bosanmiyacaksaniz cozum bu.ama sabir lazim..sadece mecburi durumlarda diyaloga girin ama sakin trip yapar gibi degil
Şuanda onunla ayni ortamda olmak istemiyirum yani isteksizim diyen adama gidemem sorununu solemiyor anlamiyirum ilerde ne demek boşanmak istemiyirum diyor onuda konuştuk sevgimi bitto diyirum hayır diyir kilo aldım fiziksel bir sorunum diyir hayır diyor isteksizlik var dedi o gün istekliydi dedim cvp yokBir süre uzak kalmayı deneyin ..Bu işin hic oluru yok gözümde fakat senin cesaretin olmadığı için en mantıklısı uzaklaşıp, birbirinize zaman vermek
Üzerine gitmeyin yalvarır gibi görüyor galiba sizi..Degsik bir ruh hali var gerçekten analyamiyirum
Teşekkür ederim bu konuyu konuşmaktan kaçıyor konuşmaktan sıkıliyormus o kadar zor bir insan ko.Biryerde okumuştum nekadar doğru bilemem ama erkeklerde her ay regli stresi yaşıyormuş dengesiz ruh halleri vs :))
Canım Allah sana sabır versin bebegine bağışlasın. Eşinin geç olgunlaşan bir yapısı var belli ki.. hem sorunları cozmek icin uğraşan sensin hem de adam beğenmiyor sadece sarılıp öpüşme mi olur diye.. sonra da nezaman istekli olurum diye tutarsız konusuyor kendisiyle sorunları var galiba.. bence sakin ve mutlu bir anını yakaladiginda konusman gerekir yada gece bebek uyurken yanina gidip konuşun sakin kafayla.. umarim seni anlar ve hersey yoluna girer.. sevgiler
Yalnız tüm bu olanlar çok saçma ! Kızsa ,kırılsa bir yere kadar ..isteksizlik var ve bunun bilincinde olduğu halde tedaviyi reddediyor. Bu durum evliliğinizi bitirir ,demedi deme !Şuanda onunla ayni ortamda olmak istemiyirum yani isteksizim diyen adama gidemem sorununu solemiyor anlamiyirum ilerde ne demek boşanmak istemiyirum diyor onuda konuştuk sevgimi bitto diyirum hayır diyir kilo aldım fiziksel bir sorunum diyir hayır diyor isteksizlik var dedi o gün istekliydi dedim cvp yok
birde günmü belirliyorsunuz? ? İyide şu saat bu dakika diye planlayarak ilişkiyemi girilir. .Çok haklisin şuanda öyle yapiyirum bende aynı ortamda bulunmak istemiyirum şimdi biraz bakımlı olayım desem üzerine alınır diye korkuyirum mesela sanki onu cezbetmeye calisiyir gb.suanda onun ruh hali ruhsuz gb.davraniyor o gün konuştuktan sonra regl bitince olur diye konuştuk ama hiç adım atmadı üstüne üstlük eskisinden de soğuktu bana karşı bu adamı anlamak zor.
Konuşacağımı düşünüp evden kendine fuzuli işler yaratıp çıkıyor bu kadar kaçtığı şeyi anlamıyorumÜzerine gitmeyin yalvarır gibi görüyor galiba sizi..
Bende aynı şeyi söyledim tamam tartışma olur ama birliktelik olduğu zaman sıcaklık olur dedim cvp yok anlayamıyorum bu adamı hani o günde isteksiz olsa hemen erekte olabildi sonradan isteksizim dedi.Yalnız tüm bu olanlar çok saçma ! Kızsa ,kırılsa bir yere kadar ..isteksizlik var ve bunun bilincinde olduğu halde tedaviyi reddediyor. Bu durum evliliğinizi bitirir ,demedi deme !
Biz eşimle küssek, çok da büyük bir mevzu değilse sevişerek barışırız . Vücutlarımız birbirine değdiği an o sıcaklık kalbimize akıyor ılık ılık ..Hee ben de isteksiz oluyorum küsken fakat ten teması olduğu vakit geçiyor bu durum .esine şart koş ,evliligimizin devamı için tedavi olmayı kabul etmelisin de ..
Ben kullandığım ilaçlardan ötürü kilo aldım ve bir süre kaçtım eşimden .ama o bu durumu soru etmedi .bana göre sorun olduğu için ben utanmistim oysaki ..belki esinin de çekindiği birşey vardır .netleştirip tedavi olmasını sağlamalısın
Ben hiçbirşey olmam iş gb davranıyorum şuanda ama gercekten üzgünüm bir yandan bebek bakımı ve bu ruh hali zorlanıyorum dağın başında bir yerdeyim.Üzerine gitmeyin yalvarır gibi görüyor galiba sizi..
Canım simdi isteksizim dedi ya onuncezbetmeye çalıştığımı düşünecek son zamanlarda da bakimliydimBiraz evde bakımlı gezsen .. biliyorum çocukla zor olur her dakika bakımlı gezmek ama bu siralar biraz özen göster kendine ama sakın sen adım atma ona karşı bırak o gelsin tıpış tıpış.. Bi dene bence ..
Kocanızın burcu ne?Arkadaşlar merhaba,3 yillik evliyim 7 ay önce doğum yaptım. Eşimle çok uzaklaştık hamileligimde ilgisizdi ve beni kızdıran davranışları oldu.
Doğum sonrası ondan çok soğudum.
Bebek ağladığı uyandığı için ben diğer odada yatayimmi dedı ilk zmanalar bende tamam dedim .
Resmi personel gece gündüz şeklinde çalışıyor uykusunu alsın diye bende ses etmedim.
Ev çok gergin ve huzursuz cinsel hayata yok bir yakınlık yok birbirimize patlayıp duruyoruz.artık bu gerginliğe bir son vermek için geçen gece odasına konuşmak için gittim.aramizdaki bu soğukluk uzaklık bitsin dedim artık sarıldım. Bir anda yakınlaştık amacıyla o gün regldm iliski olmadı karşılıklı çok istekliydik.o dahada cok belki istekliydik.
Konusurken bi anda yakınlaşmak istedi.
Neyse ertesi gün oldu suratıma bakmıyor kahvaltıda gergin soğuk ve sinirli.
Belki onceki gunlerden bile daha soğuktu anlam veremedim.1 gün önce sarıldık opustük yeni bir sayfa açarız bu soğukluk biter diye düşünmüştüm .
Aradan 15 gun geçti bana dokunmuyor bile sarılmak öpmek .
Neden o günden sonra bana dahada soğuk davrandigini ve adım atmadığını sordum.
Neden yakınlaşmak için çaba göstermiyorsun dedim.
Anlaşamadığımız tartıştığımiz için benden soğuyormus gıcık oluyormuş ve isteksizlik oluyormuş aynen ifadesi bu oldu.
Ee dedim o günden sonra sakindik amacıyla sen bana tavırlıydin dedim.
İsteksizlik varmış tartışmalardan dolayı hemen soğukluk duzelmezmis öyle soykedi.
Sadece cinsllik değil dedim önemli olan gün içinde olan yakinligimizda önemli dedim.sarılıp opusucezmi yani dedi .
Sanki garip biseymi çocuktan önce öyle degilmiydi dedim.
O zmana değişir yaş ilerledikçe dedi.
Yaşımızda ben 32 o 33.
Bu isteksizlik bir 7 ay daha böle devam edecekmi diye sordum.
İlerde olur dedi cinsel ilişki ilerde derken dedim bilmiyirum dedi.
Resmen beni çıldırttı .önce çok istekliydi o gün iliski olmadı. Peki sonra ne değişti bu nasıl bir dengesizlik anlamiyirum.
İleride diyir şaka gb bu adama nasil davarnmaliyim arkadaşlar boşanmak istesem de bossnamam. Önceden prestijli bir kurumda guzel bir isim vardi.
Peşine takılıp doğunun ücra bir köşesine geldim işi gücü bırakıp.
Dışarı bile çıkamıyorum markete bile gidmeiyirum burada kendimi bu evde hizmetçi gb hissediyirum.
Yemek çocuk temızlik çok bunaldım buradan gitmemiz 9 ay sure kaldı.
Ne yapacağım ben kari koca ilişkisi kurmuyor adam benimle.
Ailem destek olmaz boşansam tatile gittiğimde bile onlara kendimi fazlalık gn hissedoyirum.
Cocuk küçük özelde çalışıp ona bakmam zor ailem zaten kalabalık oraya gidemem.
İlk önce istekli davranıp sonra hiçbirşey olmamiş gn davranması ve isteksizim demesi sonradan kadınlık gururumu çok kırdı.
Nasıl davranmaliyim sizce çok üzgünüm çok.
1 tek arkadaşım bile yok o kadar yanlizim ki.
Ben burada 24 saat evde senin bu davrnislarini çekmek için durmuyorum burafa dedim.
Sıkıldıysan dışarı çıkarayım diyor şaka gb sorun buymuş gb resmen dalga geçiyor benimle.
Çocukla çok ilgili evine bağlı aldatma olmadığından eminim .
BasakKocanızın burcu ne?
Hep ikizler burcuna çift karakterli derler halbuki bak başak da oluyomuşşB
Basak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?