Kocamin dengesiz ruh halinden bıktım!!

Sahsi fikrim: dogumdan sonra anneler ve babalar eş olduklarını hatirlamali. Ara sıra zor da olsa birbirine zaman ayırmalı. Biz anneler kendimizi, yani kadın olmayı unutuyoruz. Kendimde de fark ettim mesela.
Eşler birbirine güzel sözler söylemeli her zaman. Kavga olsa bile. Kim eşinden mesela "iyi ki eşimsin? Iyiki cocugumun annesisin/babasisin" gibi laflar duymak istemiyor ki? Sizin henüz asamayacaginiz problemleriniz yok. Eşiniz de sirf gurur yapıyor.

O zaman yapacak birşey yok .geldi mi geri çevirme .cinsellik problemi çözülünce diğerleri otomatik çözülür .
Teşekkür ederim yorumlarınız için kendimi yanliz hissediyirum burada hiç arkadaşım yok hep evdeyim çünkü hiç sosyal mekan yoj çıkabilecek esim bubdavranislariyla çektiğim eziyeti ikiye katlıyor onun dengesiz ruh hali banada yansimis olmalı seviyorum ama benin mecbur ediyor boşanmak dusuncesine hoş düşünürüm sadece yapamam maddi manevi gücüm yok çocuğumun rahatını bozmak istemiyurum çünkü suan kinden dahada kötü olacak hayatım boşansam devlette çalışıyor olsam en azından bir maddi gücüm olsa eyvallah derdim ama yok gercekci olmak lazım çocuğunun sanki yaşam standartı dahada aşağıya cekicem yapamam!

Gerçekten bu haklısınız bu erkekler neden böyle ilgiden kaçıyor bugün çok cooldum:)
Sevdiği yemekleri falan yaptım işte gerek olmadıkça iletisim kurmadım.
Bir bakiyirum kendisi konuşmaya çalışıyor hiçbirşey olmamiş gb davranıyorum şuan baz daha sakinleştim.burada ki yorumlarında etkisi oldu teşekkür ederim.
Sonucu buraya yazıcam.

Sarıl bana:))çok tatlısınız bekliyirum şuanda ondan bir adım bakalim ne olacak

Ben çözümü olmayan bir sıkıntı göremedim aranızda.
Burada açılan konulara da dayanarak söylüyorum ki; bebek sonrası çiftler odayı ayırıyor, soğukluk giriyor ve kavgalar başlıyor..
Keşke hiç ayırmasaydınız odayı; ayırsanız bile bu kadar uzak kalmasaydınız. Muhtemelen süreç uzun olduğu ve o günde reddedildiği için; dengesi bozulmuş. Erkeklerin hormonları bizim gibi çalışmıyor maalesef. :)
Ben düzeleceğinizi düşünüyorum; siz daha özverili olun daha yaklaşan taraf olun. Kendisi de tamamen ters olumsuz birşey dememiş zaten.

O zaman kendine iyi gelecek şeyler yapmayı dene .gidebileceğin sana uygun yerler yoksa çık dışarda iki tur at ,nefes al ..akşam esin gelince eve tıkılıp kalmayın ,çıkın güzel bir yerlere gidin .arkadaş edin ,çocuğunla birlikte yapabileceğin her ne varsa dene .hicbirseyden geri kalma .kafan dolu olsun sürekli birşeylerle .adam da kendini nimetten sayıp daha da geri durmaz en azından .

Bence kilolu da boyasız da çekici olabilirsin; hatta eşinin daha çok hoşuna bile gidebilir.. :)
Öyle takıntı yapma kendine..
Yeter ki önce bir sen kendinle barış.. :)
Düzelecektir herşey; gurur, takıntı vs yapıp çekmeyin kendinizi birbirinizden.. Tatlı tatlı kovalayın birbirinizi evin içinde.. :)

Evet kendisinin iyi kötü aktivitelerinvar maç vs.bende gün boyu yemek temizlik çocuk bakımı birde onun kaprisleri

Bilemiyorum eşimde dis gorunume önem veriyor ama mecburi dışarı çıksak beraber mesela en ufak bir makyaj normal kot body sıradan olan kiyafete bile suslemisyon diyir geçen gün hastaneye gittik hastaneyemi başka bir yere mi gidiyorsun belli değil diyor o kadar sıradan bir kiyafetki tayt üstü uzun tunik aynayi elime alsam susleniyirsun diyor

A
Ankaraya annemlere tatile gitmiştik ordan evde giymek için tayt falan böle biraz sexy seyker almıştım yani dekolte değilde hoş şeyler biraz bakıyordum kendime bu ara ama onları giyince süslenmiş diyor adam entersan evin içinde tayt giysem burası anlata değil bu seyleeri giyiyorsun diyir hiç çıkmıyorum dışarı çıksam da düzgün giyiniyorum bun huyunu sevmiyirum

İlginç geldi bana. Süsleniyorsundan kastı ne ki. Acaba tarzını mı beğenmiyor. Bunu bir sorgulasana.

Mesela benim eşim dantel, şifon, sim, pul, gold vs detaylı giyinmemden nefret ediyor. Öyle giyindiğimde bu ne süslenmişsin yine diye laf çarpıyor. Sade, spor ve estetik giyindiğimde; daha çekici geliyormuşum ona. :)

Yani sade giyindim halde süslü buluyor enterasan hiç süslü değil ki

Sarıl bana:))çok tatlısınız bekliyirum şuanda ondan bir adım bakalim ne olacak
Ahaha ben diyorum valla. Moralim bozuk olduğunda benim hödüğün aklına gelmiyor sarılmanın iyileştirici etkisi. Sarılsana bana diyorum sarılıyor. :)))) düzelir inşallah ilişkiniz. Siz de adımlar atın, çok büyük kırgınlıklar yoksa aşmaya çalışın.

Ustune gitmeyin akisina birakin. Kendisinden beklenti icinde olmayin. Kavga bagris cagris da olmasin yakinlik da bir sure. Kendi hatasini anlayip yanasana kadar

Ustune gitmeyin akisina birakin. Kendisinden beklenti icinde olmayin. Kavga bagris cagris da olmasin yakinlik da bir sure. Kendi hatasini anlayip yanasana kadar
Evet şuanda ilgisiz sakın duruyirum kendi konuşmaya çalışıyor bakalim ne yapacak:)hatasını analmasını bekliyirum.

[
aynen böyle devam :)
eee şimdi nasılsınız :) ben meraklı melahat D Dream32

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…