- 3 Şubat 2018
- 25.894
- 111.435
- 598
O zaman yapacak birşey yok .geldi mi geri çevirme .cinsellik problemi çözülünce diğerleri otomatik çözülür .
Teşekkür ederim yorumlarınız için kendimi yanliz hissediyirum burada hiç arkadaşım yok hep evdeyim çünkü hiç sosyal mekan yoj çıkabilecek esim bubdavranislariyla çektiğim eziyeti ikiye katlıyor onun dengesiz ruh hali banada yansimis olmalı seviyorum ama benin mecbur ediyor boşanmak dusuncesine hoş düşünürüm sadece yapamam maddi manevi gücüm yok çocuğumun rahatını bozmak istemiyurum çünkü suan kinden dahada kötü olacak hayatım boşansam devlette çalışıyor olsam en azından bir maddi gücüm olsa eyvallah derdim ama yok gercekci olmak lazım çocuğunun sanki yaşam standartı dahada aşağıya cekicem yapamam!D Dream32 Yazdıklarınız beni nedense çok üzdü, burada her gün bir sürü insanın derdini okuyorum bazısına yorum yapıyorum ama sizin durumunuza fazlasıyla üzüldüm.
Öncelikle şunu söylemek isterim çocuk en yolunda giden evlilikleri bile sarsabiliyor sizin de tam oturmamış bir evliliğiniz varsa çocuğun doğması ile birlikte bazı şeylerin sarsılması ve aranızdaki ilişkinizi zedelenmesi çok normal.
Anladığım kadarıyla sizin de kafanız karışık, yorumlarınızdan birinde 'boşanmak istiyorum ama olmuyor' yazmışsınız bir başka yorumunuz ise 'aslında eşimi seviyorum iyi bir baba' şeklinde.
Öncelikle kendi duygularınızı bir gözden geçirin ne yapmak istediğinizi netleştirin.
Eşiniz zor karakterde birine benziyor fakat arada çocuk olunca evliliği yıkmak için hızlı karar verilmemeli, arada aldatma ve fiziksel şiddet yoksa ben diğer sorunların biraz çaba gösterilerek aşılabileceğini düşünüyorum en azından daha sonra çocuğunuza karşı vicdanen rahat olmak adına çabalamalısınz.
Eşinize yakınlaşma çabanızdan vazgeçmenizi ve sebep olarak da 'onu cezbetmek için yaptığımı düşünür' şeklinde yorumlamanızı anlayamadım karşınızdaki kişi eşiniz ve onu cezbetmekte isteyebilirsiniz,bu konuda gurur yapmayın lütfen, evlilikte mutlu olmak isteyen gururu kenara bıraksın. Çoçuğunuzu gururlu ama ayrı ebeveynler ile mi büyütmek istersiniz?
Yoksa mutlu ve huzurlu bir aile ortamında mı?
Sarılmak kadar insana kendini iyi hissettiren bir şey yok,psikoloji konusunda yapılan araştırmalar da bize bunu söylüyor.
Akşam eşiniz işten geldiğinde onu yüzünüzde sıcak bir gülümsemeyle karşılayıp sadece sarılın ve 'hoşgeldin'deyin.
Daha sonra fazla üzerine gitmeyin bir müddet kendi haline bırakın ama bu arada tekrar konuyu açmayın, dır dır etmeyin, olumsuz davranmayın nötr ama anlayışlı olmaya çalışın, bir bakın bakalım işler nasıl ilerleyecek?
Eşiniz çabanızı az da olsa bir karşılık verirse bu konuda gayret etmenize değer.
Belki evlilik terapisi almayı da düşünebilirsiniz.
Gerçekten bu haklısınız bu erkekler neden böyle ilgiden kaçıyor bugün çok cooldum:)tahmin etmeniz gerekiyordu ama :)
sonuçta aylar olmuş
eşinizde o sinir yapmış bence
üzgün kızgın durmayın çocukla zor ama elinizden geldiğinizce bakın kendinize
evinizde oğlunuzla neşeli durun yani umursamayın
bişeyler sorduğunda güzelce cevap verin
gülümseyin edin
ama yaklaşmayın
kendi gelecektir noluyo benim hatuna diye
Sarıl bana:))çok tatlısınız bekliyirum şuanda ondan bir adım bakalim ne olacakAy beni cezbetmeye çalışıyor derse desin, sokaktaki adama cilve yapın demiyoruz ki kocanız o sizin. Bana karı koca arasında bu kadar hesaplı mesafeli davranışlar saçma geliyor. Reddetmemiş sonuçta, bi kez daha gidin yavaş yavaş arayı ısıtın madem rahatsızsınız bi adım atın ne olacak yani? Gidin yatın yanına sarılın, öpün. Sarıl bana diyin. Aylarca mutsuz olmak daha mı iyi?
Sarıl bana:))çok tatlısınız bekliyirum şuanda ondan bir adım bakalim
Yani bana ileride deyince ileride kavramı sanki uzun bir zaman sonra olacakmış gb geldi ona bozuldum ben kendimi çektim bugün ilgiliydi normalde pek konusmayi sevmez konuşmaya çalışıyor saçma sapan şeyler hakkinda falan yani isteksiz olmasının sebebi benin suan ki fiziksel görüntüm olabilir kiloları verip verip aliyirum artık vermej ve eskı halime dönmek istiyorun vücudum orantılı ama fazla kilolarım var çekici bulmuyor belkide şuanda ileride dediğine göre biraz takıntılıyım saçlarımı bile boyamadim emziroyirum diye sorun olur diye ne biliuim kendimde kusur arayıp duruyirum ama fiziksel olarak degistigim bir gercekBen çözümü olmayan bir sıkıntı göremedim aranızda.
Burada açılan konulara da dayanarak söylüyorum ki; bebek sonrası çiftler odayı ayırıyor, soğukluk giriyor ve kavgalar başlıyor..
Keşke hiç ayırmasaydınız odayı; ayırsanız bile bu kadar uzak kalmasaydınız. Muhtemelen süreç uzun olduğu ve o günde reddedildiği için; dengesi bozulmuş. Erkeklerin hormonları bizim gibi çalışmıyor maalesef. :)
Ben düzeleceğinizi düşünüyorum; siz daha özverili olun daha yaklaşan taraf olun. Kendisi de tamamen ters olumsuz birşey dememiş zaten.
O zaman kendine iyi gelecek şeyler yapmayı dene .gidebileceğin sana uygun yerler yoksa çık dışarda iki tur at ,nefes al ..akşam esin gelince eve tıkılıp kalmayın ,çıkın güzel bir yerlere gidin .arkadaş edin ,çocuğunla birlikte yapabileceğin her ne varsa dene .hicbirseyden geri kalma .kafan dolu olsun sürekli birşeylerle .adam da kendini nimetten sayıp daha da geri durmaz en azından .Teşekkür ederim yorumlarınız için kendimi yanliz hissediyirum burada hiç arkadaşım yok hep evdeyim çünkü hiç sosyal mekan yoj çıkabilecek esim bubdavranislariyla çektiğim eziyeti ikiye katlıyor onun dengesiz ruh hali banada yansimis olmalı seviyorum ama benin mecbur ediyor boşanmak dusuncesine hoş düşünürüm sadece yapamam maddi manevi gücüm yok çocuğumun rahatını bozmak istemiyurum çünkü suan kinden dahada kötü olacak hayatım boşansam devlette çalışıyor olsam en azından bir maddi gücüm olsa eyvallah derdim ama yok gercekci olmak lazım çocuğunun sanki yaşam standartı dahada aşağıya cekicem yapamam!
Evet kendisinin iyi kötü aktivitelerinvar maç vs.bende gün boyu yemek temizlik çocuk bakımı birde onun kaprisleriO zaman kendine iyi gelecek şeyler yapmayı dene .gidebileceğin sana uygun yerler yoksa çık dışarda iki tur at ,nefes al ..akşam esin gelince eve tıkılıp kalmayın ,çıkın güzel bir yerlere gidin .arkadaş edin ,çocuğunla birlikte yapabileceğin her ne varsa dene .hicbirseyden geri kalma .kafan dolu olsun sürekli birşeylerle .adam da kendini nimetten sayıp daha da geri durmaz en azından .
Kendine zaman ayır sen de ..Evet kendisinin iyi kötü aktivitelerinvar maç vs.bende gün boyu yemek temizlik çocuk bakımı birde onun kaprisleri
Bilemiyorum eşimde dis gorunume önem veriyor ama mecburi dışarı çıksak beraber mesela en ufak bir makyaj normal kot body sıradan olan kiyafete bile suslemisyon diyir geçen gün hastaneye gittik hastaneyemi başka bir yere mi gidiyorsun belli değil diyor o kadar sıradan bir kiyafetki tayt üstü uzun tunik aynayi elime alsam susleniyirsun diyorBence kilolu da boyasız da çekici olabilirsin; hatta eşinin daha çok hoşuna bile gidebilir.. :)
Öyle takıntı yapma kendine..
Yeter ki önce bir sen kendinle barış.. :)
Düzelecektir herşey; gurur, takıntı vs yapıp çekmeyin kendinizi birbirinizden.. Tatlı tatlı kovalayın birbirinizi evin içinde.. :)
Ankaraya annemlere tatile gitmiştik ordan evde giymek için tayt falan böle biraz sexy seyker almıştım yani dekolte değilde hoş şeyler biraz bakıyordum kendime bu ara ama onları giyince süslenmiş diyor adam entersan evin içinde tayt giysem burası anlata değil bu seyleeri giyiyorsun diyir hiç çıkmıyorum dışarı çıksam da düzgün giyiniyorum bun huyunu sevmiyirumBence kilolu da boyasız da çekici olabilirsin; hatta eşinin daha çok hoşuna bile gidebilir.. :)
Öyle takıntı yapma kendine..
Yeter ki önce bir sen kendinle barış.. :)
Düzelecektir herşey; gurur, takıntı vs yapıp çekmeyin kendinizi birbirinizden.. Tatlı tatlı kovalayın birbirinizi evin içinde.. :)
İlginç geldi bana. Süsleniyorsundan kastı ne ki. Acaba tarzını mı beğenmiyor. Bunu bir sorgulasana.A
Ankaraya annemlere tatile gitmiştik ordan evde giymek için tayt falan böle biraz sexy seyker almıştım yani dekolte değilde hoş şeyler biraz bakıyordum kendime bu ara ama onları giyince süslenmiş diyor adam entersan evin içinde tayt giysem burası anlata değil bu seyleeri giyiyorsun diyir hiç çıkmıyorum dışarı çıksam da düzgün giyiniyorum bun huyunu sevmiyirum
Yani sade giyindim halde süslü buluyor enterasan hiç süslü değil kiİlginç geldi bana. Süsleniyorsundan kastı ne ki. Acaba tarzını mı beğenmiyor. Bunu bir sorgulasana.
Mesela benim eşim dantel, şifon, sim, pul, gold vs detaylı giyinmemden nefret ediyor. Öyle giyindiğimde bu ne süslenmişsin yine diye laf çarpıyor. Sade, spor ve estetik giyindiğimde; daha çekici geliyormuşum ona. :)
Ahaha ben diyorum valla. Moralim bozuk olduğunda benim hödüğün aklına gelmiyor sarılmanın iyileştirici etkisi. Sarılsana bana diyorum sarılıyor. :)))) düzelir inşallah ilişkiniz. Siz de adımlar atın, çok büyük kırgınlıklar yoksa aşmaya çalışın.Sarıl bana:))çok tatlısınız bekliyirum şuanda ondan bir adım bakalim ne olacak
Evet şuanda ilgisiz sakın duruyirum kendi konuşmaya çalışıyor bakalim ne yapacak:)hatasını analmasını bekliyirum.Ustune gitmeyin akisina birakin. Kendisinden beklenti icinde olmayin. Kavga bagris cagris da olmasin yakinlik da bir sure. Kendi hatasini anlayip yanasana kadar
aynen böyle devam :)Gerçekten bu haklısınız bu erkekler neden böyle ilgiden kaçıyor bugün çok cooldum:)
Sevdiği yemekleri falan yaptım işte gerek olmadıkça iletisim kurmadım.
Bir bakiyirum kendisi konuşmaya çalışıyor hiçbirşey olmamiş gb davranıyorum şuan baz daha sakinleştim.burada ki yorumlarında etkisi oldu teşekkür ederim.
Sonucu buraya yazıcam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?