Kocamın Derdi

zeynomuyat

Üye
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2015
97
34
18
Merhaba hanımlar yaz tatiline çıkacağız benim ailemle birlikte.Bir problem yok şükür aralarında şimdi takmış biz nasıl ilişkiye göreceğiz1 haftadan bbirşey olmaz diyorum yok olmaz diuo .Biz evimizde bile haftada anca 1 kez oluyor sanki çok aktif bir ciftmisiz gibi orası tatil diyo .Napcam ben

Merhaba hanımlar yaz tatiline çıkacağız benim ailemle birlikte.Bir problem yok şükür aralarında şimdi takmış biz nasıl ilişkiye göreceğiz1 haftadan bbirşey olmaz diyorum yok olmaz diuo .Biz evimizde bile haftada anca 1 kez oluyor sanki çok aktif bir ciftmisiz gibi orası tatil diyo .Napcam ben

Nasıl bir tatil?
Ayrı otel odaları değil sanırım.
Yazlık gibi mi? Devremülk gibi?

Ayrı odanız olacak mı?

Hep beraber mi yatiyorsunuz?

ortam nasıl olacak ki

insanlar yıllarca birlikte yaşıyor boy boy çocuk yapıyor vs vs

hatta biz halamların yazlığa gitmiştik halam, eşi, annem babam, babaannem vs vardı

gayet de ilişkiye girdik hatta bebek için ideal zamanlardı kaçırmamak için bolca yaptık diyeyim

yani insanlar neden sorun olur ki

duş vs derseniz zaten sıcak

her sabah kalkıp duş alırsanız ilişkiye girip girmemenize kimse yormaz bunu

Ayrı oda olacaksa sorun olmaz belli bir saatten sonra ama yer küçükse bilemem. Evde normal zamanla kıyaslamayın orada tatilde olacaksınız adam işe gidip yorulmayacak seninle vakit geçirmek istiyor işte ne güzel. Neden ailenizle gidiyorsunuz ki ayrıca tatile.

İlk tatilinizse keşke başbaşa çıksaydınız burda kocasının ailesi tatillerine ortak oluyor diye yakınan birsürü kadın var,eşinizin de huzursuz olmasını çok anormal karşılamamak lazım.
Bence sorun, eşin daha gitmeden birlikte olmanızın planını yaparken senin sanki cinsellik hiç olmasa da olurmuş gibi "aman canım nolcak ki bi haftadan" demen.Belki de eşin senin de istediğini,heveslendiğini,şimdiden nasıl yer-zaman ayarlayacağını tasarladığını duymak istemiştir.Tatilse adamcağıza da tatil yani sevdiği istediği şeyi yapmayı bekliyor adam haliyle.Sen de "ayarlarız bi şekilde merak etme" demek yerine "olmasa da olur" gibi yaklaşmışsın.
Kısacası pek istekli değilsin gibi anladım.Normal zamanda da böyleyseniz adamcağız bütün yıl tatili dört gözle beklemiş orda da olmayacak diye strese girmiştir.

Normal zamanla ,tatil olayını kıyaslamayın.
Adam haklı evet evde belki haftada bir olabilirsiniz ama çalıştığından belki vucut yorgun düşüyor.
Bu yüzdende kendi içinde sizinle tek ve özel zamanlar geçirmek istemesi gayet doğal.
İş yok stres yok neticede....

Ev kiraladık ayrı odalar tabikide ama be bileyim duş olayı falan eşim sabah namazı hep kılar yani gece duş almak zorunda

Aileniz sizin iliskiye girdiğinizi bilmiyor mu? Gizli mi bu durum?

Yahu evlisiniz evli... Ne icin cozum ariyorsunuz ki?

Back
X