Kocamın Derdi

Kalabalik ve benim ailemse bende kendimi Cok kasıyorum.özellikle babamdan. Yazlıkmış sonuçta mutlaka fırsat bulunur. Duş olayıda zaten gün boyu kaç defa girip çıkıyoruz. Araya sıkıştırıverin
Aslında kalabalık değiliz ama yetişkin erkek kardeşim var boşanmış bir kız kardeşim ve birde en iyi kankam annem.Eşim kimseyi leylekler getirmedi diyor normal ama ne bileyim aile olunca bende kasıldım sorayım dedim

Aslında kalabalık değiliz ama yetişkin erkek kardeşim var boşanmış bir kız kardeşim ve birde en iyi kankam annem.Eşim kimseyi leylekler getirmedi diyor normal ama ne bileyim aile olunca bende kasıldım sorayım dedim
Gayet normal bi durum aslinda ama bende kendimi Cok Kasarim . Bi firsatini mutlaka bulursunuz iki tarafta istedikten sonra Sabah namazi sonrasi en ideal duruyor : )

Merhaba hanımlar yaz tatiline çıkacağız benim ailemle birlikte.Bir problem yok şükür aralarında şimdi takmış biz nasıl ilişkiye göreceğiz1 haftadan bbirşey olmaz diyorum yok olmaz diuo .Biz evimizde bile haftada anca 1 kez oluyor sanki çok aktif bir ciftmisiz gibi orası tatil diyo .Napcam ben
bence kocan annenlerden hoşlanmıyo

Haftada 1 yapiyomussun. Tatilde de haftada 2 olur heralde:KK70:
Neyse saatlerce surecek hali yok. 20dk diyelim biraz sessiz isini halledersin. Sonra da sesli bi sekilde off cok sicak aman ne terledim diyerek dusa girer kocan. Sen de sabah dus yaparsin.

Merhaba hanımlar yaz tatiline çıkacağız benim ailemle birlikte.Bir problem yok şükür aralarında şimdi takmış biz nasıl ilişkiye göreceğiz1 haftadan bbirşey olmaz diyorum yok olmaz diuo .Biz evimizde bile haftada anca 1 kez oluyor sanki çok aktif bir ciftmisiz gibi orası tatil diyo .Napcam ben

Derde bakın yahu (:

Ev kiraladık ayrı odalar tabikide ama be bileyim duş olayı falan eşim sabah namazı hep kılar yani gece duş almak zorunda
bir iki gece idare edersiniz ayrica aileniz anlasalarda nolcak mecbur bi yerde hem tatil hem de evli bir cift olarak normal gece herkes uyuyunca bakin isinize baska care yok yoksa tatil gidecek gibi:110::110:

Ben 1 senelik evliyim. Fakat eşim bir tatil beldesinde görev yapıyor. Ben başka ildeyim. Bayramda ailemle birlikte eşimin yanına gittik. Hem tatil hem eşimi görme maksatlı. Birbirimizi zaten görmüyoruz mecburen oldu o iş. Benim de erkek kardeşim var bir türlü uyumak bilmeyen :)) Deniz sonrası duş almamıştım çok da sıcak şimdi aldım deyip duş sonrası hiçbir şey olmamış gibi oturdum yanına sohbet ettim bozuntuya vermeden. Ben de namaz kıldığım için çözümü böyle buldum. Eşim de sabahları aldı. Napalım anladılarsa anladılar. Sonuçta 2 ayda 3 ayda bir görüyoruz birbirimizi yapacak bir şey yok. Bazen de sırtını keseleyecegim diye banyoya girdim :D Aman öyle işte nikahlı kocam ne yapalım zorunlulukta oluyo böyle şeyler.

ohoo severim sizin derdiniziii :halay:valla ben sevdiğim adam yanımda olsa zaman mekan düşünmemmm odamız ayrı kapımız ayrı derim. basarım kapıya kilidi sonra da ......... pişpirik oynarımmm :lülülü::lülülü:

Ben de esimle is nedeniyle ayri sehirde yasiyorum.hafta sonu yanima geldginde kimse yok rahatiz ama ben onun yanina gittim gecen haftasonu.annesi vardi evde ve hic rahat edemedim.dus olayi ayri sorun ses olayi ayri sorun.ya hakikaten eskiden insanlar ayni evde yasayip nasil hallediyolardi bu isi diye dusundum ama sanmiyorum ki doyurucu bi seks hayatlari olsun.

aynı sorun bndede var . eşim annesinde kalcak ben annemlerde. 2 günde bi görüşsek anlarlar napcaz deyp duruyo :KK70::KK70::KK70:
siznki iyimiş aileyle aynı odada kalmayın . aynı oda olursa yemeğe geç çıkarsınz kapıyı kitlersinz o kadar.

bence kocan annenlerden hoşlanmıyo
Bu kanıya nasıl vardiniz bilmem ama eşim ve ailem arasında güzel bir bağ var .Bir örnek vereyim size annem bir gün aradı temizlik yapıyormuş çok Yoruldum dedi bende teli kapattıktan sonra eşime annem tek başına yapmış yorulmuş falan dedim hadi kalk dedi yardıma gidiyoruz ve gittik. Acaba kaç damat bu şekil davranır

Ben de esimle is nedeniyle ayri sehirde yasiyorum.hafta sonu yanima geldginde kimse yok rahatiz ama ben onun yanina gittim gecen haftasonu.annesi vardi evde ve hic rahat edemedim.dus olayi ayri sorun ses olayi ayri sorun.ya hakikaten eskiden insanlar ayni evde yasayip nasil hallediyolardi bu isi diye dusundum ama sanmiyorum ki doyurucu bi seks hayatlari olsun.
Bencede olması gerektiği için yapıyor olabilirler .Bizim geçici birde aynı evde yaşamayı hayal dahi edemiyorum.

Back
X