Kocamın Derdi

Bizde konuştuk aramızda eskiden insanlar ne yaparmış cümbür cemaat aynı evi paylaşıyorlarmış ama ne bileyim bekar kardeşlerim var birde annem bi de annemlerde kalırken bile eşimle değil annemle uyuyorum sanırım suratımdan anlaşılacak gibi geldi
Bu ne demek yahu?? Insan kocası dırurken annesiyle mi uyurmuş?? Kocalar bizi bırakıp anasıyla yatsa olaylar olaylar :KK53:

okeanoss00@ 2 kardesimde kene gibi ayrilmiyorlar beni gorunce pesimden.Bende çözümü sonradan banyo yapmakta bulacagim:halay:

OTE=neyahuuu, post: 47253039, member: 749273"]Bu ne demek yahu?? Insan kocası dırurken annesiyle mi uyurmuş?? Kocalar bizi bırakıp anasıyla yatsa olaylar olaylar :KK53:[/QUOTE]

Cok sık kalmaya gitmiyoruz + eşim kendisi musade ediyor

[QUOsychopaths, post: 47253123, member: 700509"]1 haftadan birşey olmaz.

Bence eşin bunu bahane ederek gitmek istemiyor.[/QUOTE]
Yok canim herşeyi kendisi organize etti hatta arabamiz yok ailem rahat etsin diye araç kiralamış. Tatil de vücut dinleniyor otomatikmen aklına seks geldi kocamin heralde

Ben askerden izne gelen (artik siz dusunun ne haldeydi) esimle ve babamlarla ayni evde kac gun kaldim
Duymadiklari ses kalmadi sanirim.
Utanc verici de olsa Kusura bakmasinlar :KK70:
Ben de bu tatilde benzer durumu yaşadım zeytincim seni anlıyorum utana sıkıla gezdim sonra da olağan davranmaya çalıştım ama kesin anlamışlardır :D Ben de eşimden ayrıydim yeni tayini cikti birleşiyoruz çok şükür kalmayacak bu dertler artık :D

Ben de bu tatilde benzer durumu yaşadım zeytincim seni anlıyorum utana sıkıla gezdim sonra da olağan davranmaya çalıştım ama kesin anlamışlardır :KK70: Ben de eşimden ayrıydim yeni tayini cikti birleşiyoruz çok şükür kalmayacak bu dertler artık :KK70:
Sonunda kavuşuyor musunuz?????
Cok sevindim ya. :)
Biz de ayriyiz hala benim de durumum eylulde belli olacak. Hadi darisi basimaa :)

Sonunda kavuşuyor musunuz?????
Cok sevindim ya. :)
Biz de ayriyiz hala benim de durumum eylulde belli olacak. Hadi darisi basimaa :)
Çok şükür canım cuma günü hasret bitiyor. Darısı tez zamanda başına :) Bundan sonra beni neler bekliyor bilmiyorum ama yeni evleniyormus gibi heyecanlıyım. Umarım bundan sonra her şey güzel olur. Bu süreç beni çok yıprattı.

Çok şükür canım cuma günü hasret bitiyor. Darısı tez zamanda başına :) Bundan sonra beni neler bekliyor bilmiyorum ama yeni evleniyormus gibi heyecanlıyım. Umarım bundan sonra her şey güzel olur. Bu süreç beni çok yıprattı.

Beni de cok yipratti ustelik daha 1 ay oldu baska sehre tasinali.siz ne guzel kavusmussunuz masallah.benim zamani hiiic belli degil:KK42:

Bir garip fantazi olarak da kullanılabilecek durum olabilemez mi :KK8:diyorsunuz kocanıza :KK53:
Ayyy ben ne diyorum :olamaz:

Ya aynı odayı paylaşmazsanız sorun yok.
Biz üç gün gitmiştik kalacak yer bulamayınca apart bulduk birde 17 yaşlarında kız yeğenimiz vardı yanımızda. Sabretmiştik taaki 3. Güne kadar :KK53:
Bir fırsat yaratıyorsun ister istemez.

Ama oda farklıysa sorun olmaz.Ayrıca tatile eşle gidilir bence bizimki kaçamak diye götürmüştük yanımızda ağustosta hep yalnız giderdik

Back
X