lmaz: bu erkekler sinir oluyorum şişman olursun niye şişmansın zayıfla yoksa başka kadına giderim tehditi zayıf olursun yine aynı şey...nedir bu tutarsızlık yasakkelime
mesaj vermiş olabilri...ama sizde evdeyken bi ruj bi rimel sürün insan değişiyor..giyiminizde özen gösterirseniz bence mutlaka eşiniz farkedecektir.
Diziyi izledim ve uyuz oldum izlerken.
Yalnız eşinizin size bir mesaj verdiğini sanmıyorum.
Gaf yapmış bence, ama tabi gerçek düşüncesidir sonuçta.
Genelde var ya bu bakış açısı, kadın kendine bakmıyorsa erkeğin gözü dışarıya kayar diye.
Tamamen saçmalık.
Öyle bir geçer zaman ki" dizisini izleyenleriniz olmuştur.İzlemeyenleriniz için bölümü kısaca anlatacağım.Denizci olan adam karısını bir yabancı kadınla aldatır.Karısı ise kendini 4 çocuğuna feda etmiş,sağlam karakterli bir ev hanımıdır.Aldatıldığını öğrendiğinde çocuklarından biri hariç diğerleri boşanmasını söyler,fakat liseye giden,okulu asıp erkeklerle gezmeyi tercih eden kızı annesini suçlu bulur ve şöyle der"Anne suç sende de olamaz mı,biraz kendine baksan saçlarını değiştir değişik giyin,çekici ol,belki babam başka kadınlara bakmaz" Annesi ise çocuklar ve evin işlerinden dolayı kendine zaman ayıramadığını söyler.Gelelim benim derdime :Eşim liseye giden bu kızın söyledikleri için "kız haklı,kadın çekici olsa idi adam başkasına gitmezdi " dedi.Doğal olarak üzerime alındım.Bana mesaj veriyor güya.Ben bu mesajı kendine bak olarak mı yoksa kendine bakmazsan başka kadınlara giderim olarak mı algılayayım siz olsanız sinir olmaz mıydınız arkadaşlar?Evlendim hemen bebeğimiz oldu izin aldım evdeyim.Sürekli ev işi ve bebekle meşgulüm ,bakım olarak sadece ağdaya gidiyorum ve saçımı tarıyorum.Eşim devamlı olarak kendine bak diyor.Daha nasıl bakayım anlayamadım.Zaten stresliyim bebeğime bakacak birini bulamadım kimsem yok istanbul da.Ben ne derdindeyim o ne derdinde.Her gün çok zayıf olduğumu söylüyor.Hızla kilo verdim.38 beden giyiyorum.Moralimi bozuyor.Tartıştık dün.Bana varsayımlarla kavga ıkarıyorsun dedi.Allah aşkına siz olsanız ne anlardınız bu yorumdan.Ben mi çok alganım bunaldım artık ya.Uçak bileti aldım,biraz eşimle ayrı kalalım diyorum,yoksa kırıcaz birbirimizi
gaf derken,kadın kendine bakmazsa erkeğin gözü dışarıya kayar düşüncesine katılıyor fakat o anda yanlışlıkla fikrini banamı söylüyor demek istedin arkadaşım?
gaf derken,kadın kendine bakmazsa erkeğin gözü dışarıya kayar düşüncesine katılıyor fakat o anda yanlışlıkla fikrini banamı söylüyor demek istedin arkadaşım?
bence sinirlerin biraz yıpranmış olabilir benimde bakıcak kimse yok ve tek başıma uğraşıyorum zor oluyo tabi bende yalnız temizliğime dikkat edebiliyorum saçımın düzgün olmasına falan
38 beden olmak tüm kadınların hayali ve evli bekar tüm erkekler bakımlı kadın ister bence biraz alınganlık yapıyosunuz
e sizde biraz bakın o zaman kendinize..
bir ruj bir rimel sürmek bu kadar zor olmamalı bence...
eşim mutlu olucaksa, daha sonra beni de mutlu edicekse benim için bu hiç sorun olmazdı..
ki benimde küçük bir bebeğim var...
ben bile diyorum bazen eşime,, aşkım saçlarını kestir uzadı artık yada ne bilim, birazda top sakal yap gibi... bunlar karışılıklı bence... kızmamalısınız
e sizde biraz bakın o zaman kendinize..
bir ruj bir rimel sürmek bu kadar zor olmamalı bence...
eşim mutlu olucaksa, daha sonra beni de mutlu edicekse benim için bu hiç sorun olmazdı..
ki benimde küçük bir bebeğim var...
ben bile diyorum bazen eşime,, aşkım saçlarını kestir uzadı artık yada ne bilim, birazda top sakal yap gibi... bunlar karışılıklı bence... kızmamalısınız
eşiniz sizi gaza getirmeye çalışmış bakımlı olmanız için. çünkü ruhunda aldatma olan erkekler karıları dünya güzelide olsa aldatıyor.zaten eşiniz öyle bir kapasitede olsa asla size söylemezdi içinizi ferah tutun.bakımlı olmaya gelince kişi bir şeyi yapmaktaktan hoşlanıyorsa( makyaj vs...) iki arada bir derede yapar.siz belki hoşlanmadığınız için zaman ayıramıyorsunuz.(makyaj vs..)
Eşinizin bu tutumu ile ilgili birkaç konu açmıştınız.
Ben kadınsı giyemiyorum demenizden hatırladım.
Buradan birçok yorum almıştınız ama anlaşılan değişen bir şey olmamış.
Eşinizin sizi beğenmesini çok önemsiyorsanız onun istediği gibi olmak zorundasınız.
Yok banane beni böyle beğensin diyorsanız da kendinizi olduğunuz gibi kabullendireceksiniz.
Başka seçeneğiniz yok bence.:hulya:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?