Kocamın diziye yorumuna bir bakın

herkes aşkı memnu daki gibi giyinip oturmalı evinde...-tatlicadiarzu-

38 bedenin nesi zayıf ya, 40 olsanda şişmansın dicekti
acaba seni kızdırmak için yapıyor olabilir mi, muhtemelen bu konulardaki hassasiyeti biliyodur
bilmiyorumkismile

kısasa kısas yap, yaşlandıkça kıllandın de, saçı dökülüyosa kelleşiyosun de, belindeki simitinde iyice çıktı de, süngerbob taki denizkızı adama benziyon de, sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

sen tependen bak birazda
kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
cnm seni anlıyorum benim eşimde biraz bakımsızlığımdan şikayetçi ama bunun için beni kırmaz hiç bizman..bazen içimden gelmiyo bazen işim oluyo herzaman tetikte olamamki..ayrıca ben rahat olmayıda seviyorum bende şuan hamileyim bebeğim doğduğunda belki daha fazla paspal olucam bilemiyorum..eşlerin bu düşüncesini yanlış buluyorum ben..ama erkeklerin geneli yani%97 i böle düşünüyo..o 3 lük grubu istisna falan olmalı..demekki onlarında beklentisi farklı bilemiyorum...

dizi konusuna gelince kadın çocuklarını zaten tek başına büyütmüş..babaları yanında olamamış..kadından pek bişi beklemesi hata bu durumda ama o kadının yerinde olsam inan bana biraz kendime öz güvenim olur kocam zaten hiç yanımda olamamışki bundan sonra olsa neolur..ve onu hayatımdan çıkarır kendimlede ilgilenirdim evt biraz bakımsız bana göre..ondan sonrada bakalım kocası peşinden ayrılıyomu..kendimizi salmamalıyız aslında ama buda pek mümkün olmuyo sanırım

evet bir kadin bakimli olmali ama kilo aldi vs.diye de aldatilmayi asla hak etmez..bu erkegi hakli konuma getirmez..erkeklerin bi coguda evlenince kilo aliyor ne yani kadin hemen kosa kosa guzel vucutlu erkeklere mi kayiyor.??

Son düzenleme:
evet bir kadin bakimli olmali ama kilo aldi vs.diye de aldatilmayi asla hak etmez..bu erkegi hakli konuma getirmez..erkeklerin bi coguda evlenince kilo aliyor ne yani kadin hemen kosa kosa guzel vucutlu erkeklere mi kayiyor.??

galiba arkadaşın eşi zayıf olmasından şikayetçi, arkadaş 38 bedenmişakannehir

tatlım ama bebeğin de olsa seksi giyinmek için sana kocaman bi zaman gerekmez...yada hafif bi makyaj yapmak saatlerini almaz...bebeğini de kucağa alıştırma..görmüyormusunuz yabancı bayanlar bebeklerini bi emzirmeye bi altını değişmeye alıyor kucağına bizse bebek ağlasa kucakta sallla dur salla durr..eee ne oluyor bebek kucağa biz bebeğe bağımlı yaşıyoruz ve artık kendimize zaman ayıramıyoruz...

Ve ayrıca tüm evli erkeklerimiz hep böyle, fit ve yakışıklı -tatlicadiarzu-

ondan beğenmiyorlar karılarını, haklılar:ecrin_bebek:

Aaaaa, Ayşe' nin kocasının resmi, burada ne işi var kaydirigubbakcemile3
Böyle kocaya hergün makyaj yapılır hani dermişim.

sana katılıyom canım

yok yok senin karı-koca arası bozan üye mod'un kanıtlandı artık:roflol::roflol:
bak şimdide başkasının kocasına....kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ayrıca 38 beden gayet iyi..kocan daha ne arıyor anlamadım...sende onun göbeği varsa ona takıllll...baklava gibi göbek iste kuzummmmmohaoldumsmile

yok yok senin karı-koca arası bozan üye mod'un kanıtlandı artık:roflol::roflol:
bak şimdide başkasının kocasına....kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Sende mi kızkaydirigubbakcemile3
Kendisi yazmış valla benim eşim diye, ben birşey yapmadım.
En azından mantıklı bir yerden yakaladın, tebrik ederim kaydirigubbakcemile3
O kadar alakasız yerde itham eden var ki.
Milletin kocasının derdi sanki beni gerdi sorma.

1.65 kısa bir boy değil

bence eşiniz size sinyal vermiş...aldatacağından değil ya da tehdit etme anlamında değil bu...sadece sizi öyle görmek istediğinden...eşiniz bazı şeyleri dillendirmiş bu da sizi üzmüş ama bu sizi aldatacağı anlamına gelmez....aksine aldatacak olsa direk gidip yapardı böyle konuşmazdı...sadece mini etek giysen sana yakışmazdı demesi ve dizideki kız için haklı,kadın bakımlı olsa adam başkasına gitmezdi demesi maksadı aşan bir cümle olmuş....saçmalamış orda yani....

evet kadın bakımlı olmalı konusuna katılıyorum....nedense bizim türk kadınları evlendim,çocuk doğurdum diyip kendini salıveriyor...yanlış anlamayın size değil sözüm,genel söylüyorum...yani oturup evde full makyaj yapın demiyor kimse ama biraz yüzünüze renk vermek,bi rimel açık renk bir ruj sürebilirsiniz,saçlarınızı evde kullanılabilecek tarzda pratik ama bakımlı görünen modeller yapabilirsiniz...

her daim çocuk peşinde olmuyorsunuz ya da bütün gün makina gibi çalışmıyorsunuz...bu dediklerimi yapmak 10 dakikalık iş....kıyafete gelince ,evde her daim jartiyer,bi karış etek giymek falanda gerekmez...eve uygun ama şık belki hafif dekolteli elbiseler,bluzler vs giyebilirsiniz....inanın çok zor değil aslında..bunları çıkıp pahalı pahalı almanızda gerekmez,yeri gelir pazardan bile bulabilirsiniz kaliteli ve şık şeyler yeterki İSTEYİN.....

haaa tabi bunu yapmıyor diye ya da sizin gibi çokta tarzı değil diye aldatmak mı gerekir?asla.....bu erkeklerin bahanesi bence....aldatmak isteyen adam ya da kadın bir bahane bulur...gözünün üstünde kaşın var der aldatır içinde varsa yani...ama şu da bir gerçek ki erkekler gözlerinin önündeki bayanı güzel ve çekici görmek istiyorlar...e haksızda değiller,sizde istemez misiniz eşinizin size çekici görünmesini?empati meselesi.....(bu söylediklerimi genel söylüyorum,konu sahibi arkadaşın nezdinde)

konu sahibi arkadaşa gelince...38 beden ve 1.65 boy bence gayeet güzel ve normal...heleki doğum yapmış biri olarak....bence dediğim gibi yapmayı deneyin....
tabiki insanın her hali bir olmaz,heleki evlilikte her halini görüyorsun birbirinin ama bu demek değilki koyver gitsin.....

dediğim gibi bence aldatacak ya da aldatıyor diye düşünmeyin,eşiniz tamamen istediği birşeyi bu şekilde dile getirmiş....

iyiydi bu....

kucağa alıştırma diye olan söylemler eskidenmiş..Şimdi kucağa alınan çocukların ilerde okul hayatlarında daha başarılı ve daha özgüven sahibi oldukları söyleniyor...üstelik emzirirken gazını çıkartırken mecbur kucağa alıcaksın..hele kolikli bir bebekse her beslenme sonrası yarım saat kucakta dik vaziyette tutmak lazım..bebekler çok sık beslenirler ayrıca...

elimden ayna ruj eksik olmuyor valla bayanssulusmile

bir zamanlar eşimde bu tarz bi cümle kurmuştu.kadın bakımlı,alımlı,ateşli olursa erkek mayası bozuk deilse başkaasına bakmaz tarzı.tabii bende çok gücendim ..bi kaç gün sonrası dayanamadım lafı dolaştıra dolaştıra aldatma mevzusuna getirdim.eşime dedimki erkek kendine bakar şöyle kaslı bi vücut yapar,her zaman fit olur,mis gibi kokar,birazda centilmne olursa hiç bi kadın kocasını aldatmaz,yada başka erkeklerle kocasını kıyaslamaz demiştim.tabii benim herüf ne demek istiyorsun sen diyince eee hayatın gerçeği bu aşkım demişti.susup oturmamak bazen en iyisiymiş...

insanın küçük bebeği varsa ve kendisine yardım eden de yoksa kesintisiz uyku uyuyabiliyorsa öpüpte başına koyası gelir ..:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…