- 1 Nisan 2010
- 14.774
- 678
- 213
bilmiyorum kadinlar sürekli süslenip püslenipp evde süs bebegi gibimi dolasmak
zorunda kocalari baskalairna gitmesin diye herkesin iyi ve kötü ani vardir
bakim güzel birseydir temiz mutlaka olunmalidir o ayri konu ama sürekli makyajli gezilmez ya
evin icinde yada mini etek giiyp habire show yapilmazki
sanki kendileri takim elbise kravatla oturuyorlar evlerinde
Ve ayrıca tüm evli erkeklerimiz hep böyle, fit ve yakışıklı -tatlicadiarzu-
ondan beğenmiyorlar karılarını, haklılar:ecrin_bebek:
benim kocamın resmini kim koydu buraya :roflol:
Faceden aldım -tatlicadiarzu- Heryere dağıtmış fotolarını, aman haaa :1ninca:
evet bir kadin bakimli olmali ama kilo aldi vs.diye de aldatilmayi asla hak etmez..bu erkegi hakli konuma getirmez..erkeklerin bi coguda evlenince kilo aliyor ne yani kadin hemen kosa kosa guzel vucutlu erkeklere mi kayiyor.??
Eşime göre ben kavga çıakrmaya çalışıyorum neymiş efendim bir diziye yorum yaptım diye neden bukadar sinirlisin diyor.Oysaki kendine bak kendine bak ,zayıfladın zayıfladın diye papağan gibi konuşuyor.Nasıl bakayım dediğimde sexi elbiseler giy evin içinde,dışarıda da yakıştır giydiklerini diyor.Ben de bebek ve evin işinden alışverişe bile gidemiyorum sen ne diyosun diye kızıyorum
Ve ayrıca tüm evli erkeklerimiz hep böyle, fit ve yakışıklı -tatlicadiarzu-
ondan beğenmiyorlar karılarını, haklılar:ecrin_bebek:
evet bir kadin bakimli olmali ama kilo aldi vs.diye de aldatilmayi asla hak etmez..bu erkegi hakli konuma getirmez..erkeklerin bi coguda evlenince kilo aliyor ne yani kadin hemen kosa kosa guzel vucutlu erkeklere mi kayiyor.??
Aaaaa, Ayşe' nin kocasının resmi, burada ne işi var kaydirigubbakcemile3
Böyle kocaya hergün makyaj yapılır hani dermişim.
yok yok senin karı-koca arası bozan üye mod'un kanıtlandı artık:roflol::roflol:
bak şimdide başkasının kocasına....kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Öyle giyinsemde canım ,hep eşimin beni beğenmediğini düşünücem.Birkeresinde mini etek sana yakışmazdı heralde dedi.Boyum kısaymış da ondan ben 165 boyundayım.İçimden gelmiyor kadınsı giyinmek artık.Beni güzel bulmuyor diye düşünüyorum.Eşim iyi birisi ama sırf bu konulardan dolayı aramız açılıyor.Nazara mı geldik bilmiyorum ya
Ben eşimle ilk tanıştığımda da böyleydim bu kilodaydım ve bu şekilde giyiniyordum.Şu sıralar olduğumdan daha farklı giyinmemi istiyor anlayamadım bu erkekler evlenince tatmin olmuyor mu bu nedir ya.Evlenemden önce de sadeydim şimdi de benim yapım yetiştirilme tarzım bu.Eşimin istediği çok kadınsı giyinmek,onu da ben yapamıyorum kişiliğime uymuyor ,birbirimizden soğuyacağız diye korkuyorum.Sürekli aynı konuları tartışıyoruz.Bundan aylar öncesinde tv de ki mankenlere bakıp "erkekelre bu tip kızlar daha çekici geliyor ama evlenilecek kadın değiller" demişti .Ne yani beni çekici bulmuyor evinin hizmetçisi olarak mı görüyor bu?Ben hep böyleydim niye evlendin benimle ya.Allah sonumuzu hayır etsin kafayı yiycem ya
Öyle bir geçer zaman ki" dizisini izleyenleriniz olmuştur.İzlemeyenleriniz için bölümü kısaca anlatacağım.Denizci olan adam karısını bir yabancı kadınla aldatır.Karısı ise kendini 4 çocuğuna feda etmiş,sağlam karakterli bir ev hanımıdır.Aldatıldığını öğrendiğinde çocuklarından biri hariç diğerleri boşanmasını söyler,fakat liseye giden,okulu asıp erkeklerle gezmeyi tercih eden kızı annesini suçlu bulur ve şöyle der"Anne suç sende de olamaz mı,biraz kendine baksan saçlarını değiştir değişik giyin,çekici ol,belki babam başka kadınlara bakmaz" Annesi ise çocuklar ve evin işlerinden dolayı kendine zaman ayıramadığını söyler.Gelelim benim derdime :Eşim liseye giden bu kızın söyledikleri için "kız haklı,kadın çekici olsa idi adam başkasına gitmezdi " dedi.Doğal olarak üzerime alındım.Bana mesaj veriyor güya.Ben bu mesajı kendine bak olarak mı yoksa kendine bakmazsan başka kadınlara giderim olarak mı algılayayım siz olsanız sinir olmaz mıydınız arkadaşlar?Evlendim hemen bebeğimiz oldu izin aldım evdeyim.Sürekli ev işi ve bebekle meşgulüm ,bakım olarak sadece ağdaya gidiyorum ve saçımı tarıyorum.Eşim devamlı olarak kendine bak diyor.Daha nasıl bakayım anlayamadım.Zaten stresliyim bebeğime bakacak birini bulamadım kimsem yok istanbul da.Ben ne derdindeyim o ne derdinde.Her gün çok zayıf olduğumu söylüyor.Hızla kilo verdim.38 beden giyiyorum.Moralimi bozuyor.Tartıştık dün.Bana varsayımlarla kavga ıkarıyorsun dedi.Allah aşkına siz olsanız ne anlardınız bu yorumdan.Ben mi çok alganım bunaldım artık ya.Uçak bileti aldım,biraz eşimle ayrı kalalım diyorum,yoksa kırıcaz birbirimizi
kısasa kısas yap, yaşlandıkça kıllandın de, saçı dökülüyosa kelleşiyosun de, belindeki simitinde iyice çıktı de, süngerbob taki denizkızı adama benziyon de, sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
sen tependen bak birazdakaydirigubbakcemile3
kucağa alıştırma diye olan söylemler eskidenmiş..Şimdi kucağa alınan çocukların ilerde okul hayatlarında daha başarılı ve daha özgüven sahibi oldukları söyleniyor...üstelik emzirirken gazını çıkartırken mecbur kucağa alıcaksın..hele kolikli bir bebekse her beslenme sonrası yarım saat kucakta dik vaziyette tutmak lazım..bebekler çok sık beslenirler ayrıca...tatlım ama bebeğin de olsa seksi giyinmek için sana kocaman bi zaman gerekmez...yada hafif bi makyaj yapmak saatlerini almaz...bebeğini de kucağa alıştırma..görmüyormusunuz yabancı bayanlar bebeklerini bi emzirmeye bi altını değişmeye alıyor kucağına bizse bebek ağlasa kucakta sallla dur salla durr..eee ne oluyor bebek kucağa biz bebeğe bağımlı yaşıyoruz ve artık kendimize zaman ayıramıyoruz...
Aaaaa, Ayşe' nin kocasının resmi, burada ne işi var kaydirigubbakcemile3
Böyle kocaya hergün makyaj yapılır hani dermişim.
kucağa alıştırma diye olan söylemler eskidenmiş..Şimdi kucağa alınan çocukların ilerde okul hayatlarında daha başarılı ve daha özgüven sahibi oldukları söyleniyor...üstelik emzirirken gazını çıkartırken mecbur kucağa alıcaksın..hele kolikli bir bebekse her beslenme sonrası yarım saat kucakta dik vaziyette tutmak lazım..bebekler çok sık beslenirler ayrıca...
aysecinarli ne bilim ya insan daha rahat eder die dedim her dakka kucakta tutanlar var da çevremdee..uykudan bile kaldırıp seven gördüm:1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?