Kocamın diziye yorumuna bir bakın

Bence de bir erkek aldatacaksa, dünya güzeli olsanız da yapar.
Ama azıcıkta olsa bakımlı olmak , insanın kendisi için, kendini iyi hissetmesi için gerekli bence.
Herşeyi eşimiz için yapmak ta gerekmiyor bence.
Makyajı sevmiyor mesela demişsiniz, erkekler bu anlamda tuhaf biraz, sevmem derler ama hoşlarına da gider. Size makyaj konusunda ağır bit tepki verdi mi orasını bilemiyorum tabi.
Üzerinizde ki yük mutlaka ağırdır ama hiçbirşeye vakit bulamamakta nasıl olur ki.
İnsan tamamen kendinden de vazgeçmemeli.
Sexi şeyler giymenizi isteyip, bir de üstüne yakışmıyor diyorsa açık açık, sizin eşinize yapacak birşey yok. Ama eğer yapmadıysanız, arada bir de olsa hafif makyaj ve güzel bir kıyafetle karşılayın eşinizi.
Kendinizi daha iyi hissedersiniz belki.
Bunun üstüne de ne biçim olmuşsun, hiç yakışmamış, gibi laflar ediyorsa, eşiniz tam bir odun afedersinizi birşey de beklemesin o zaman.
İnsan bu hazırlıkları yaptığında , eşinden de ufak bir güzel laf duymak ister, aksini duymak içinde hiç bir kadın hazırlanmaz.

benim eşimi anlatıyosun gibi geldisempatiksalakcinni

haklı olabilirsin mantıklı geldi bana

eşinin düşünceleri değişmeyeceğine göre sen biraz kendini değiştirmeyi dene canım erkek milleti işte ne yapacaksın yapma ev işi hergün giyin süslen bekle kocanı

güzel bir yorumdu saol

eşinin düşünceleri değişmeyeceğine göre sen biraz kendini değiştirmeyi dene canım erkek milleti işte ne yapacaksın yapma ev işi hergün giyin süslen bekle kocanı

süslenmek içimden gelmesede yapıcam bakalım nasıl davranıcak.uçak biletimi aldım biraz ayrı kalmak da iyi gelcek .annemlere gidicem 2 haftalığına.

erkeklere ancak öyle yaranılır zaten bütün gün bacak çel evde git bol bol alışveriş yap heryeri borç et ama seksi ol senden iyisi olmaz

süslenmek içimden gelmesede yapıcam bakalım nasıl davranıcak.uçak biletimi aldım biraz ayrı kalmak da iyi gelcek .annemlere gidicem 2 haftalığına.

canım niye içinden gelmesin ki ben sabah yüzümü yıkar yıkamaz başlarım süslenmeyebayanssulusmilesen annene git o zaman döndüğünde saçını başını değiştir bak kendine hem seni özler hem aranızdaki bağ kuvvetlenir:jeyyar:

Canım öncelikle arkadaşlar çok şey söylemiş bu çoğuna katılıyorum. Eşin sana mesaj vermiş seni aldatırım diye değil ama "daha bakımlı ve istediğim gibi ol" şeklinde. Bence çok kafana takma, bırak koltuklar silinmesin dünyanın sonumu, bırak bi gün işleri başka gün yap. bebeğini doyur, evini toparla aynanın karşısına geç ve sıra bende de!

Eşinle alışverişe çık, onun beğendiği kıyafetleri al bunu senin için alıyorumu vurgula. hala daha o dediğin kabalıkları devam ederse karşı atağa geç. sende onu eleştir, çok bakımsızsın filan gibi erkeklere bu lazım galiba... kendilerine düşsün onlarda biraz...

herşeyi kadın yapıyor, aldatan erkek gidip bizi bi hemcinsimizle yapıyor, kadın kadına kazık atarken erkek bunun keyfini sürüyor. bununa izin vermeye lüzum yok, ki böyle bi şey yok ortada, sen elinden geleni yap, içinden gelmese de.

bebişinide öpüyorum kolay gelsin :)

evet arkadaşa sonuna kadar katılıyorum...
yazıklarını harfiyen yapmaya başlamalısınız, bayanssulusmile bence sizde memnun kalıcaksınız :)))))

haaa baktınız sorun yine aynı ozaman yapıcak birşey yok...

ama bence öle bir durum olmayacak...
eşiniz sizden çok şey istememiş bence... olması gerekeni istemiş.. her erkek böyle ister kanımca..
yanlış mıyımm? :1rolleyes:

eşinize evde iş verin..yemek yapsın,ortalığı süpürsün,toz alsın,yerleri silsin..hiç boş kalmasın..Çocuk bakımında da yardımcı olsun..Altlarını alsın vs vs...Ne de olsa hayat müşterek...sonra ondan süper bakımlı olmasını isteyin..bakalım ne derece de başarılı olucak...

benim tavsiyem annenlerden dçnüşte onun istediği gibi bakımlı makyajlı saçlar fönlü falan ol
bak bakalım dibi düşmüyor mu o zaman
belkide yalvarır karıcım böyle olma kıskanıyorum diye

ama şunu da söyliyim bence eşin biraz haklı
şimdiden böyle olursa ilerde iyicene kendi salar gibi düşünüyor
hem bebekte biraz bahane bi ruj sürüp saç yapmak bide seksi bi gecelik kaç dakika zaman alabilirki
heralde çok alındığınız için içinizden gelmiyor
ona da hak vermeye çalışın
dizideki adam aldattığı için haksız tabi

Cazibe meslesi bayanlar etrafta o kadar tehlikeli bayanlar var ki. eşinize kızmak yerine birazda şuçu kendimizde arayalım. Dikkat edelim çocuğu çok güzel yetiştiren eşine vakit ayırmayan bayanlar mı? yoksa evi ile ilgilenmeyen ama kocasına daima bakımlı çıkan kadın mı ? bu biraz da erkekten erkeğe değişir. ama eşin bira sitem etmiş tabiki. bir göz kalemi çekmek saçları toplamak ruj sürmek çok zor olmasa gerekir. bu bizleirn bahanesi olmasın.
okul hayatı boyunca makyajsız bakımsız çıkmadım. bu birazda alışkanlık meselesi hukukta veya doktor olma çok bakımlı çalışkan bayanlar tanırım. hem bakımlılar hemd eçalışkanlar.

Bayanlar kendinize vakit ayırın. Sadece 5 dk. saç ve makyaj sürer...

Gerçekten şu pasta börek yüzünden kadınlarımız maşşallahı var. kilo üzerine kilo alıyoruz. e tabi erkekte zayıf , bakımlı kadın görünce haliyle gözü kayıyor birde sadık değilse olanları siz düşünün.

Hangimiz yanımızdan manken gibi yakışıklı geçse bakmayız yada bizle ilgilense hoşumuza gitmez!!!

eşiniz düşüncesizlik yapmış gerçekten.bebekle ilgilenmek zordur evet.bebeğim yok henüz.ama bilinen birşey bu.yoruluyorsunuzdur zaten.bebeğiniz kaç aylık bilmiyorum.ama yinede kendinize vakit ayırmaya çalışmanız iyi olacaktır diye düşünüyorum.yapılacak şeyler belli bu konuda.içinizden gelmemeside ayrıca ele alınması ngereken bir konu.sadeykende çekici olabilirsiniz.çok basit kombinle bile çekici olabilirsiniz.yakışanı giymek önemli olan bence.yavaş yavaş başlayıp belki alışırsınız daha kadınsı kıyafetlere.kırgınlığınızı anlıyorum.içinizden gelmiyor.fakat kendinizde bi zaman sonra bu durumdan etkilenir ve kötü hissedebilirsiniz.önce kendiniz için yapın bence... a.s.

Eee ne güzel çocuk doğurduğunuz halde 38 beden giyiyormuşsunuz. Ne ister bu adamlar halaklava:

Tamam onun istediği gibi olun süslenin,püslenin, elbise, topuklu ayakkabı, kadınsı kıyafetler hatta gecelikler ama eve fazla ilgilenmeyin, öyle basit yemekler yapın.

Kocanız mutlaka soracaktır ee hayatım senin için süslendim püslendim, kuaföre gittim deyin ve yemeğe başlayın...

Ayrıca sadakatin gerçekten bakımla, dış görüşünüşle alaksı yok, yeterki eş niyeti bozmasın. Püü ben ne bakımlı güzel kadınların aldatıldığını biliyorum. Tabi benim bazı hemcinslerime göre yine bu kadınlar suçlu, kocasıyla ilgilenmemiştir, cinsel yönden tatmin etmemiştir.

Hep suçlu kadınlar, hep.

Son düzenleme:
bilmiyorum kadinlar sürekli süslenip püslenipp evde süs bebegi gibimi dolasmak
zorunda kocalari baskalairna gitmesin diye herkesin iyi ve kötü ani vardir
bakim güzel birseydir temiz mutlaka olunmalidir o ayri konu ama sürekli makyajli gezilmez ya
evin icinde yada mini etek giiyp habire show yapilmazki
sanki kendileri takim elbise kravatla oturuyorlar evlerinde

Ve ayrıca tüm evli erkeklerimiz hep böyle, fit ve yakışıklı -tatlicadiarzu-

ondan beğenmiyorlar karılarını, haklılar:ecrin_bebek:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…