- 6 Aralık 2009
- 6.242
- 3.010
- 723
Alınganlık diyorsun ama hayatım.Adam bakımlı olmayı sexi kıyafet giymek olarak tanımlıyor.Ben ağdamı yaptırıyorum saçımı tarıyorum bebeğim var daha ne yapayım nasıl yapayım anlayamadım.Bugün de kanepeleri sildim.Vakit geçti.Bebeğim uyurken yazıyorum size.Demekki bırakıcan işi gücü orda burda alışveriş yapıp yemeği dışarıda yiycen bu lazım benim eşime.Bu seferde beyefendi çok titiz,evin bir yeri dağınık olsa ne dağınık bu ev diyor.Ben peynir ekmek de yerim önemli değil hayatım diyor peynir ekmek olduğunda "çok açım ya başka bir şey yok mu "diyor.Yapamadım deyince önemli değil diyor ama suratını asıyor.Bana sürekli çok zayıfsın,mini etek giysern yakışmazdı diyen birine de sexi olmak içimden gelmiyor
eşiniz sizi gaza getirmeye çalışmış bakımlı olmanız için. çünkü ruhunda aldatma olan erkekler karıları dünya güzelide olsa aldatıyor.zaten eşiniz öyle bir kapasitede olsa asla size söylemezdi içinizi ferah tutun.bakımlı olmaya gelince kişi bir şeyi yapmaktaktan hoşlanıyorsa( makyaj vs...) iki arada bir derede yapar.siz belki hoşlanmadığınız için zaman ayıramıyorsunuz.(makyaj vs..)
Bence de bir erkek aldatacaksa, dünya güzeli olsanız da yapar.
Ama azıcıkta olsa bakımlı olmak , insanın kendisi için, kendini iyi hissetmesi için gerekli bence.
Herşeyi eşimiz için yapmak ta gerekmiyor bence.
Makyajı sevmiyor mesela demişsiniz, erkekler bu anlamda tuhaf biraz, sevmem derler ama hoşlarına da gider. Size makyaj konusunda ağır bit tepki verdi mi orasını bilemiyorum tabi.
Üzerinizde ki yük mutlaka ağırdır ama hiçbirşeye vakit bulamamakta nasıl olur ki.
İnsan tamamen kendinden de vazgeçmemeli.
Sexi şeyler giymenizi isteyip, bir de üstüne yakışmıyor diyorsa açık açık, sizin eşinize yapacak birşey yok. Ama eğer yapmadıysanız, arada bir de olsa hafif makyaj ve güzel bir kıyafetle karşılayın eşinizi.
Kendinizi daha iyi hissedersiniz belki.
Bunun üstüne de ne biçim olmuşsun, hiç yakışmamış, gibi laflar ediyorsa, eşiniz tam bir odun afedersinizi birşey de beklemesin o zaman.
İnsan bu hazırlıkları yaptığında , eşinden de ufak bir güzel laf duymak ister, aksini duymak içinde hiç bir kadın hazırlanmaz.
eşinin düşünceleri değişmeyeceğine göre sen biraz kendini değiştirmeyi dene canım erkek milleti işte ne yapacaksın yapma ev işi hergün giyin süslen bekle kocanı
Alınganlık diyorsun ama hayatım.Adam bakımlı olmayı sexi kıyafet giymek olarak tanımlıyor.Ben ağdamı yaptırıyorum saçımı tarıyorum bebeğim var daha ne yapayım nasıl yapayım anlayamadım.Bugün de kanepeleri sildim.Vakit geçti.Bebeğim uyurken yazıyorum size.Demekki bırakıcan işi gücü orda burda alışveriş yapıp yemeği dışarıda yiycen bu lazım benim eşime.Bu seferde beyefendi çok titiz,evin bir yeri dağınık olsa ne dağınık bu ev diyor.Ben peynir ekmek de yerim önemli değil hayatım diyor peynir ekmek olduğunda "çok açım ya başka bir şey yok mu "diyor.Yapamadım deyince önemli değil diyor ama suratını asıyor.Bana sürekli çok zayıfsın,mini etek giysern yakışmazdı diyen birine de sexi olmak içimden gelmiyor
süslenmek içimden gelmesede yapıcam bakalım nasıl davranıcak.uçak biletimi aldım biraz ayrı kalmak da iyi gelcek .annemlere gidicem 2 haftalığına.
Canım öncelikle arkadaşlar çok şey söylemiş bu çoğuna katılıyorum. Eşin sana mesaj vermiş seni aldatırım diye değil ama "daha bakımlı ve istediğim gibi ol" şeklinde. Bence çok kafana takma, bırak koltuklar silinmesin dünyanın sonumu, bırak bi gün işleri başka gün yap. bebeğini doyur, evini toparla aynanın karşısına geç ve sıra bende de!
Eşinle alışverişe çık, onun beğendiği kıyafetleri al bunu senin için alıyorumu vurgula. hala daha o dediğin kabalıkları devam ederse karşı atağa geç. sende onu eleştir, çok bakımsızsın filan gibierkeklere bu lazım galiba... kendilerine düşsün onlarda biraz...
herşeyi kadın yapıyor, aldatan erkek gidip bizi bi hemcinsimizle yapıyor, kadın kadına kazık atarken erkek bunun keyfini sürüyor. bununa izin vermeye lüzum yok, ki böyle bi şey yok ortada, sen elinden geleni yap, içinden gelmese de.
bebişinide öpüyorum kolay gelsin :)
süslenmek içimden gelmesede yapıcam bakalım nasıl davranıcak.uçak biletimi aldım biraz ayrı kalmak da iyi gelcek .annemlere gidicem 2 haftalığına.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?