kocamın erkek arkadası resmen benım kumam

bga

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2016
77
24
88
cok buyuk bı derdım var. normalde sabırlı bırıyımdır ama sabrım tasmak üzere. kocamın unıversıte arkadası var. bay kuma. uzun yıllardır arkadaslar 7-8 sene kadar. unıversıtede aynı evde kalmıslar.2015 agustosta evlendım eşimle ve ılk zamnlar calısmıyordum. gecen aralıkta işe basladım. eşimde vardıya usulu calısıyor. ıkı hafta gece ıkı hafta gunduzde. ıkı hafta da bı pazar gunu tatıl. malum ben de işe başlayınca vakıt yetmiyor. alışverıs mı gezme mi dinlenmemi hıc bırıne vakıt kalmıyor.bu bay kuma surekli bizde.vaktını de oyle bır ayarlıyor kı eşim gunduze gectıgınde hep bızde oluyor. zatn ıkı hafta boyunca gorusmuyoruz cogu zaman. hasretle işten cıkıp eve her gıttıgımde bızde. ya da tam dusa gırecegım bı telefon ben geldım kapıyı acın. tamam gelsınde sureklı bızde olmasından sıkıldım. benım arkadaslarım kalmaya gunlerce hayatta gelmez. yenı evlıyız ama evlılıkten bırsey anlamadım ve bu durumdan cok sıkıldım. suan yıne geldı. gelmesın demıyorum ama sureklı bıze gelmesın. eşimle konustum bı ıkı kere surat yaptım anlamadı. anlamasını bekledım anlamayınca konuştum. o bana kustu sankı ben haksızım gıbı. ustelik esim işe gıdıyor ve ben sabah onunla bazen tek kalıyorum. bazen gidecegım deyıp kaldıgı da oluyor bay kumanın. sabah uygunsuz kalkabılırım. rahatsızım. ayrıca bay kumaya sevgılı de buldum ama ondan da ayrıldı. tam bır hödük. ne yapmalıyım kızlar?

Canım hikayenin başında kendimi buldum:))) benim de var bay kumam ama 15 aydır evliyiz 2-3 kere misafirliğe gelmiştir. Sadece dışarı çıktığımızda çoğu zaman bizimledir ama sınırlarını bilen bi çocuk. Küçük oğlumuz diyoruz hatta ona :))) ama sizinki sınırı baya aşmış eşinin bi dur demesi lazım ne demek Yani karınla arkadaşını aynı evde bırakmak hiç uygun bir durum değil.. eşiniz uyara maya devam ederseniz siz söyleyin çocuğa laf sokun eşek değil ya anlar

eşimle bay kumanın arası bozulsunda istemiyorum ama durum fena. ben sıkıldım. aklıma da yapacak bırsey gelmıyor.

yok ya tam bır eşek. bı kere onun yuzunden eşimle tartıstım. eşim bı sure gelme gıbısınden konusmus. aradan bı ay gectı yıne bizde. etkisi kısa suruyor ve ben yapacak bırsey bulamıyorum artık.

Kusura bakma da suçlu önce kocan.Benim evime öyle herkes her istediği zaman gelemez.Hele ki bir erkek hiç gelemez.Senin eşinin sana saygısı,evlilikten anladığı yok.Bide utanmadan küsüyor.Evde elin adamıyla yalnız kalmak ne demek.Sen de çok suçlusun.Çok garipsiniz.Elin adamına laf diyemiyorum o onun terbiyesizliği.Sen kocana tavır koyamıyor musun yaa.Veya adam tekken kusura bakma eşim yok diyemiyor musun.Baktın ekoca senden habersiz getirmiş eve,kapıyı çarpıp gidemiyor musun.Yüz vermişsin astarı boyunu aşmış.

yok ya tam bır eşek. bı kere onun yuzunden eşimle tartıstım. eşim bı sure gelme gıbısınden konusmus. aradan bı ay gectı yıne bizde. etkisi kısa suruyor ve ben yapacak bırsey bulamıyorum artık.
ya işte kov demesi kolayda nasıl yapacagım. onu yaparsam ortalık ıyıce karısacak.

evde rahat etmemesini sağlasanız. Ne bileyim oraya oturma burayı yeni temizledim şurayı pisletmişsin gibi rahat edemez belki kendi ayağını çeker

Direk kov :) annem zamaında kovmuş bir arkadaşını babamın haklı sebepleri varmış babam kırılmasın vs diye birşey diyemez pek ama annem öyle değil çatır çatır konuşur hala arada aklına iyi ki kovmuşsun der .

gitsin dışarda görüşrün bu ne bedavacı yalaşık adam ya senin kocanda da meshep ne ya öyle.bigün duş al çık bornozla etrafda gezin utanmayıp gitmiyorsa kocana ağzına geleni say.sen işten gelip duşunu alamıcan mı ya?
benim adamında var arkadaşı kuma gibi.allahatan kız kaçırdı evlendi de.karısı hamile bizim evde insan ağırlamaya müsait değil olsa onu getirirdi.

tamamda yakın arkadası ne dıyebılırım. tavrımı koyduk ıkı gun suratına bakmadım kocamın. konustu cocuk bı ay gelmedı yıne geldı sonra. her gelecegım dıye aradıgında ofluyorum pufluyorum. ne yapayım. kocama dedım banyo yapamıyorum rahat gezemıyorum. ısten yorgun gelıyorum bı de sıze hızmet edıyorum. zaten dagınık cocuk. yaptıgım iyilik bıraz bana ters dondu. nasıl tavır koyayım daha. annem babam burada degıl kı cekıp gıdeyım onlara, aklı basına gelsın

anlasın dıye bıgun selam dahı vermedım gıttım erkenden yattım uyudum ıkısınde yuzune bakmadım. kımse anlamadı. cıleden cıkmak uzereyım. hır gür yapmak istemiyorum ama durum bu hale gelecek gıbı

Anladığım kadarıyla kuma olan sizsiniz.
Öğrencilik hayatındaki hallerini, onlar evde devam ettiriyorlar, siz de arkalarını topluyor ve onun yokluğunda eşini eğliyorsunuz.
aynen oyle kuma olan benım. onlar ıkısı gayet mutlular. eşimden emin olmasam gay falan bunlar dıyecegım. artık o boyuttayım.

Sevgili kuman geldiği an odana git odandan çıkma. Her geldiğinde tekrar et bunu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…