kocamın erkek arkadası resmen benım kumam

Dün akşam geldı eve çıkmadan döndü. Şuan sorun çözüldü ama eşim bana soguk yapıyor. Sankı aralarını ben bozmuşum gıbı oldu sımdı de
aman boşver bozulursa bozulsn araları senin kocanda evliliği harcıyo resmen sinir ediyo beni

Oha yuh adam sizde mi kaliyor cok uygunsuz vallah. Ben evde olunca eaim asla arkadasini oturmaya cagirmaz ben rahatsiz olmiyim diye bu ne rahatlik be. Eaimle iyice bir kavga ederim gerekirse evden de kovaeim ikisini. hoduk olan esin kusura bakmada

Canim bence eşin de daha çok hata var. kıskanmasi gerekiyor bence yani. Benim eşimin yabancı bir arkadaşı var ismi Paul. kendi ülkesinde evli çocuğu var buraya doktora yapmak için gelmiş. O da sürekli bizim eve gelmek istiyordu bir yıl önce. esim her defasında hayır dedi. en sonunda ben gelsin bir kere yazık aile özlemi cekiyordur dedim bir kez geldi. yazık ev yemkleri vs yedi hoşuna gitti.ertesi haftalarda gelmek istedi esim hayır demiş çok ısrar edince yüzüne sövmüş şakayla karışık. sonra bir pazar cat kapı geldi esimde bozuldu bende neyse sesimizi çıkarmadık. aylar geçti apartmandaki bir komşunun çocuğuna ıngilizce ders veriyor şimdi her pazar.ve esim evde olsa bile türlü yalanlar söylüyor evde yokuz diye. bir pazar eşim evde yoktu boş bulundum zil çaldığında kimo dedim. Actim Paul. paul dedim eşim evde yok seni içeriye almam doğru değil dedim.demek zorundayım sonuçta. esimde telefon açtı sakin kapıyı açma. paula söylediğim şeyleri söyledim iyi yapmışsın dedi. siz de benim gibi deyin gerekirse kinasin. bekar erkekle yalnız kalmak ne demek. esinin hatası büyük bence canım gerçekten. bak bugün yine zile bastı Paul esim kapıyı hiç açmadı. bence doğru olanı da yapıyor yani. okulda görüşüyorlar evde görüşmenin anlamı yok ki sonuçta

Benzerinden ablamın da vardı evlenince ne arar ne de sorar oldu eniştemle görülmemeye başladı.Kırk yılda bir uğrar oldu. (3-5 yılda bir gerçekte)Everin gitsin.

bırakın bozulursa bozulsun
babana mı söyleyeceğim dediniz ne konuştunuz tam olarak?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…