Bak hala olayın ciddiyetinin farkında değilsin.Hala savunma yapıyorsun (yakın arkadaşı ne diyebilirim)YAHU EVLİSİNİZ EVLİ.SEN EVLİ BİR KADINSIN.Biz burda insanlara anan baban kardeşin gelmesin zırt pırt diyoruz.Elin adamının neişi var evinde.Hem de yatılı.Anan baban burda yoksa,alacaksın biletini anan babanın yanına gideceksin.Bu resmen boşanma sebebi ya.Evliliğin ciddiyeti yok.Ev mahremine saygı yok.Kafaya göre davranmak var.Bi deneymiş yakın arkadaşı.Yürüsün gitsin.Ben direk söylerim yaaa.Bu ne terbiyesizlik.Bi de hizmet edicem.Senin kocanın kafasını birinin alıp duvara vurması lazım.Kusura bakma hoş bir durum değil yaşadığın.İlerisini bilemem bu durumun.tamamda yakın arkadası ne dıyebılırım. tavrımı koyduk ıkı gun suratına bakmadım kocamın. konustu cocuk bı ay gelmedı yıne geldı sonra. her gelecegım dıye aradıgında ofluyorum pufluyorum. ne yapayım. kocama dedım banyo yapamıyorum rahat gezemıyorum. ısten yorgun gelıyorum bı de sıze hızmet edıyorum. zaten dagınık cocuk. yaptıgım iyilik bıraz bana ters dondu. nasıl tavır koyayım daha. annem babam burada degıl kı cekıp gıdeyım onlara, aklı basına gelsın
sordum. aynılarını kavga ettıgımız zaman bır bır yuzune soyledım. sutyenle gezmek zorunda mıyım. işten gelınce pıjama ıle oturmak ısteyıp oturamamak zorunda mıyım dıye bır bır soyledım. tamam sen haklısın dedı eşim konusayım dedı. konustu ve sonuç bı ay sonra yıne bızde.Bu ne be !!!
Surat yapmıcaksın eşine diceksin ki...
Sence sen sabah işe giderken erkek arkadaşının bizim ewde durması normal mi?
Sence ben tam duşa girecekken, arkadaşın ben kapıdayım kapıyı açın geldim diye araması ve benim o an duşa girmekten mecburen vazgeçiyor olmama normal mi?
Sence arkadaşın seni benden daha çok görmesi normal mi? diye sor bakalım ne dicek.
Yüzsüzlüğün böylesisordum. aynılarını kavga ettıgımız zaman bır bır yuzune soyledım. sutyenle gezmek zorunda mıyım. işten gelınce pıjama ıle oturmak ısteyıp oturamamak zorunda mıyım dıye bır bır soyledım. tamam sen haklısın dedı eşim konusayım dedı. konustu ve sonuç bı ay sonra yıne bızde.
aynılarını eşime soyledım. benım arkadasım gelse ben senı nasıl yanlız bırakayım. guvensem bıle bırakmam dedım. kı benım arkadaslarım boyle yapmazlar ınsan halınden anlarlar. kendı arkadasım olsa konusurum kuserse de kussun dedım. ama onun arkadası onun konusması lazım. ben konusunca bana tavır yapacaklar ara bozucu olacagım. kendılerıne bakıp hata bulmuyorlar. suclu olan ben oluyorum. cok rahatsızım.aynen ya eşin nasıl müsade eder kendisi evden çıkıyor ve sizi tek bırakıyor. tamam güveniyor olabilir ama bu kadarı da fazla.
bırsey demıyor muyum. kac kere soyledım . surat yaptım kustum konusmadık kavga ettık. daha ne yapayım. en sonunda bosanacagım o olacak.Kocan gidiyor seni elin adamiyla yalniz birakiyor? Sen de hicbir sey demiyorsun?! Oyle adami koca diye yanimda gezdirmem. Mahrem diye bir sey var.
yok ya tam bır eşek. bı kere onun yuzunden eşimle tartıstım. eşim bı sure gelme gıbısınden konusmus. aradan bı ay gectı yıne bizde. etkisi kısa suruyor ve ben yapacak bırsey bulamıyorum artık.
bu kadar yuzsuzlugun uzerıne anlamaz gıbı gelıyor. selam vermeden gıttım yattım uyudum kac gun. odaya cekılıp kıtap okudum muhattap olmadım kac gun. yıne geldı arkadas. nasıl bır rahatlık. eşime de sınır oluyorum. konusmus ıyı tamam ama nasıl konusma bu anlamıyorum.Bi gün bornozla çık karşısına en son ondan anlayacak heralde
gorumceme anlattım o eşimle konustu. kayınvalıdeyı denemedım. ama ona da soyleyecegım. tesekkurler. annesı sonucta belkı farklı sekılde anlatabılır. mantıklıkayınvalidene anlat bakalım bu şekilde o ne diyecek normal bir kadınsa oğluna da kumana da ayar çekmesi lazım
Dışarda buluşsunlar bari.. o şekilde uzaklaştırsın eşin adamı yavaş yavaşsordum. aynılarını kavga ettıgımız zaman bır bır yuzune soyledım. sutyenle gezmek zorunda mıyım. işten gelınce pıjama ıle oturmak ısteyıp oturamamak zorunda mıyım dıye bır bır soyledım. tamam sen haklısın dedı eşim konusayım dedı. konustu ve sonuç bı ay sonra yıne bızde.
m.. falan yazma aman ban yersin düzenle istersen :) boşver. Bazı insanlar anlamaz öyle dan dan söylenmesini ister.bu kadar yuzsuzlugun uzerıne anlamaz gıbı gelıyor. selam vermeden gıttım yattım uyudum kac gun. odaya cekılıp kıtap okudum muhattap olmadım kac gun. yıne geldı arkadas. nasıl bır mal. nasıl bır rahatlık. eşime de sınır oluyorum. konusmus ıyı tamam ama nasıl konusma bu anlamıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?