yakınlarda oturan bı arkadasım olsa o geldıgınde evden gıdıp onda kalsam mı dıye dusunuyorum. ya da komsuya falan cıkayım. ama komsuya gıdınce yıne donecegım eve mecbur. bı daha konusacagım esımle. bı hafta ızınlıymıs bay kuma dun geldı yıne kalacak bı hafta sanırım. Allahtan eşim izinli ama bu sefer saglam kavga olacak gıbı duruyor. cunku tavırlar, konusmalar, küsmeler hıc bır sonuc vermedıDışarda buluşsunlar bari.. o şekilde uzaklaştırsın eşin adamı yavaş yavaş
Saçmalama sen niye gidesin evden.. tam tersi evde iş çıkar temizlik yap ne bileyim evin müsait olmadığını görsün yüzsüz. Ona da surat yap rahatsız olduğunu belli et yani böyle arkadaşlık da olmaz olsun canım bozulursa bozulsun. Kayınpedere söyle bence direk ya hiç mi ar namus namahrem gibi kavramları yok canım ay sinirlendimyakınlarda oturan bı arkadasım olsa o geldıgınde evden gıdıp onda kalsam mı dıye dusunuyorum. ya da komsuya falan cıkayım. ama komsuya gıdınce yıne donecegım eve mecbur. bı daha konusacagım esımle. bı hafta ızınlıymıs bay kuma dun geldı yıne kalacak bı hafta sanırım. Allahtan eşim izinli ama bu sefer saglam kavga olacak gıbı duruyor. cunku tavırlar, konusmalar, küsmeler hıc bır sonuc vermedı
çağır kayınvalideni kayınpederini gelsinler tam zamanı kendi kızlarının evinde elin herifini isterler mi?yakınlarda oturan bı arkadasım olsa o geldıgınde evden gıdıp onda kalsam mı dıye dusunuyorum. ya da komsuya falan cıkayım. ama komsuya gıdınce yıne donecegım eve mecbur. bı daha konusacagım esımle. bı hafta ızınlıymıs bay kuma dun geldı yıne kalacak bı hafta sanırım. Allahtan eşim izinli ama bu sefer saglam kavga olacak gıbı duruyor. cunku tavırlar, konusmalar, küsmeler hıc bır sonuc vermedı
ben nasıl sınırlıyım bır bılsen. cıleden cıktım ıyıce. cocugun yuzune gordukce sınır oluyorum.Saçmalama sen niye gidesin evden.. tam tersi evde iş çıkar temizlik yap ne bileyim evin müsait olmadığını görsün yüzsüz. Ona da surat yap rahatsız olduğunu belli et yani böyle arkadaşlık da olmaz olsun canım bozulursa bozulsun. Kayınpedere söyle bence direk ya hiç mi ar namus namahrem gibi kavramları yok canım ay sinirlendim
bırsey demıyor muyum. kac kere soyledım . surat yaptım kustum konusmadık kavga ettık. daha ne yapayım. en sonunda bosanacagım o olacak.
kökten çözümyakınlarda oturan bı arkadasım olsa o geldıgınde evden gıdıp onda kalsam mı dıye dusunuyorum. ya da komsuya falan cıkayım. ama komsuya gıdınce yıne donecegım eve mecbur. bı daha konusacagım esımle. bı hafta ızınlıymıs bay kuma dun geldı yıne kalacak bı hafta sanırım. Allahtan eşim izinli ama bu sefer saglam kavga olacak gıbı duruyor. cunku tavırlar, konusmalar, küsmeler hıc bır sonuc vermedı
sımdı bornozla falan cıkınca ben kotu olacagım.Ben olsam... kocan madem laftan anlamiyor icraat gerekebilir. hic o gelcegi zaman dusumu ertelemez girerdim. ikisi de evdeyken cikardim havlumla. kocam ugrassin korumaya. esim yokken de yakalanirdm adama ama yok bunun sonu boynuzlanma da olabilir valla esinin akli basmiyo heralde olabilecekleri. neler duyuyoruz. bilemedm arkadaslarn dedigi gibi adamla konus istersen. erkekler duz mantiktir acik acik anlatmadikca biseyden anlamiyorlar.
herkes bana ters ıkı anne ıstemıyor ama babalar bayılıyor cocuga. onlar gelınce nerede bay kuma gelmedı mı ne yapıyor. yemege gelsın deyıp duruyorlar. onlardan da yuz buluyor zaten. Allahtan anneler halden anlayan tıpler. ya arkadas bayramda bıle benım annemle babamın yanına gelıyor ya. kendı annesıne gıtmıyor. sehırdısına bayramlasmaya gıdıyoruz o da ılk ve son gunlerı bayramın bızde. nefes alamıyoruz ya. vallahı cok bunaldım.çağır kayınvalideni kayınpederini gelsinler tam zamanı kendi kızlarının evinde elin herifini isterler mi?
kesınlıkle degıl evlılıgın farkında. dogru dıyorsun. kocama da kızıyorum zaten. ben hergun onun arkadasını gormek zorunda degılım. uc kısılık evlılık resmen ya. cocugun baska hıc mı arkadası yok ınatla bıze gelıyor anlamıyorumda. resmen bosanma sebebikökten çözüm
kp iniz varsa ona söyleyin
arkadaş çok yüzsüz eşiniz de evli olduğunun farkında değil k.bakmayın
valla evde yalnızken şeytan bile dürter. adam sana asılsa yada taciz etse? sonra sen yüz vermedin diye iftira bile atar. bunlar olmayacak şeyler değil. eşin gider o adama inanır üstelik. iyi rahatlık. adama direk gelmeyin demekten başka çare yok niye pasifsiniz ki. elin adamıyla yalnız kalmaya değer miaynılarını eşime soyledım. benım arkadasım gelse ben senı nasıl yanlız bırakayım. guvensem bıle bırakmam dedım. kı benım arkadaslarım boyle yapmazlar ınsan halınden anlarlar. kendı arkadasım olsa konusurum kuserse de kussun dedım. ama onun arkadası onun konusması lazım. ben konusunca bana tavır yapacaklar ara bozucu olacagım. kendılerıne bakıp hata bulmuyorlar. suclu olan ben oluyorum. cok rahatsızım.
Çok çok katılıyorum size.Kusura bakma da suçlu önce kocan.Benim evime öyle herkes her istediği zaman gelemez.Hele ki bir erkek hiç gelemez.Senin eşinin sana saygısı,evlilikten anladığı yok.Bide utanmadan küsüyor.Evde elin adamıyla yalnız kalmak ne demek.Sen de çok suçlusun.Çok garipsiniz.Elin adamına laf diyemiyorum o onun terbiyesizliği.Sen kocana tavır koyamıyor musun yaa.Veya adam tekken kusura bakma eşim yok diyemiyor musun.Baktın ekoca senden habersiz getirmiş eve,kapıyı çarpıp gidemiyor musun.Yüz vermişsin astarı boyunu aşmış.
Eşine bay kumanin ne kadar mükemmel biri olduğundan bahset surekli . özellikle eşinin ise gidip ikinizin yalnız kaldığı zamanlarda ne kadar eğlenceli vakit gecirdiginizi anllat . belki biraz kiskanir da eve gelmesine musaade etmez.eşimle bay kumanın arası bozulsunda istemiyorum ama durum fena. ben sıkıldım. aklıma da yapacak bırsey gelmıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?