kocamın erkek arkadası resmen benım kumam

Dışarda buluşsunlar bari.. o şekilde uzaklaştırsın eşin adamı yavaş yavaş
yakınlarda oturan bı arkadasım olsa o geldıgınde evden gıdıp onda kalsam mı dıye dusunuyorum. ya da komsuya falan cıkayım. ama komsuya gıdınce yıne donecegım eve mecbur. bı daha konusacagım esımle. bı hafta ızınlıymıs bay kuma dun geldı yıne kalacak bı hafta sanırım. Allahtan eşim izinli ama bu sefer saglam kavga olacak gıbı duruyor. cunku tavırlar, konusmalar, küsmeler hıc bır sonuc vermedı

Kocanda sorun. Iki dünya bir araya gelse esim beni kendi babam kardeşim veya onun babası kardeşi dışında başka bi erkekle başbaşa asla bırakmaz. Valla esindeki rahatlığa hayret.

Saçmalama sen niye gidesin evden.. tam tersi evde iş çıkar temizlik yap ne bileyim evin müsait olmadığını görsün yüzsüz. Ona da surat yap rahatsız olduğunu belli et yani böyle arkadaşlık da olmaz olsun canım bozulursa bozulsun. Kayınpedere söyle bence direk ya hiç mi ar namus namahrem gibi kavramları yok canım ay sinirlendim

Ben olsam... kocan madem laftan anlamiyor icraat gerekebilir. hic o gelcegi zaman dusumu ertelemez girerdim. ikisi de evdeyken cikardim havlumla. kocam ugrassin korumaya. esim yokken de yakalanirdm adama ama yok bunun sonu boynuzlanma da olabilir valla esinin akli basmiyo heralde olabilecekleri. neler duyuyoruz. bilemedm arkadaslarn dedigi gibi adamla konus istersen. erkekler duz mantiktir acik acik anlatmadikca biseyden anlamiyorlar.

çağır kayınvalideni kayınpederini gelsinler tam zamanı kendi kızlarının evinde elin herifini isterler mi?

ben nasıl sınırlıyım bır bılsen. cıleden cıktım ıyıce. cocugun yuzune gordukce sınır oluyorum.

bırsey demıyor muyum. kac kere soyledım . surat yaptım kustum konusmadık kavga ettık. daha ne yapayım. en sonunda bosanacagım o olacak.

Ben olsam bosarim bu herifi. Ondan once ailem alir beni. Boyle genislik olmaz.

Sende bu eş oldukça,başına iş alırsın.. kocam gidiyor yalnız kalıyoruz ne ya. Ne rahatmış kocan.

ailelere söyleyin. bu böyle konuşmayla filan olmayacak belli.... hem evden filan da gitmeyin, ne münasebet evden komşulara gitmek

kökten çözüm
kp iniz varsa ona söyleyin
arkadaş çok yüzsüz eşiniz de evli olduğunun farkında değil k.bakmayın

sımdı bornozla falan cıkınca ben kotu olacagım.
çağır kayınvalideni kayınpederini gelsinler tam zamanı kendi kızlarının evinde elin herifini isterler mi?
herkes bana ters ıkı anne ıstemıyor ama babalar bayılıyor cocuga. onlar gelınce nerede bay kuma gelmedı mı ne yapıyor. yemege gelsın deyıp duruyorlar. onlardan da yuz buluyor zaten. Allahtan anneler halden anlayan tıpler. ya arkadas bayramda bıle benım annemle babamın yanına gelıyor ya. kendı annesıne gıtmıyor. sehırdısına bayramlasmaya gıdıyoruz o da ılk ve son gunlerı bayramın bızde. nefes alamıyoruz ya. vallahı cok bunaldım.

Elin adamıyla seni yalnız mı bırakıyor? Çok ilginç

kökten çözüm
kp iniz varsa ona söyleyin
arkadaş çok yüzsüz eşiniz de evli olduğunun farkında değil k.bakmayın
kesınlıkle degıl evlılıgın farkında. dogru dıyorsun. kocama da kızıyorum zaten. ben hergun onun arkadasını gormek zorunda degılım. uc kısılık evlılık resmen ya. cocugun baska hıc mı arkadası yok ınatla bıze gelıyor anlamıyorumda. resmen bosanma sebebi

cocuga sevgılı buldum sırf bıze gelmesın onunla bulussun gezsın bızde soluk alalım dıye. bu kafayla kız ondan ayrıldı. cok umursamaz dedı kız. aynen oyle adam umursamaz ya

Adamla bırakıp ise gitmek nedir ya ben mi fesatım anlamadım at ikisininde dışarı bu kadar rahatlık olamaz yani

valla evde yalnızken şeytan bile dürter. adam sana asılsa yada taciz etse? sonra sen yüz vermedin diye iftira bile atar. bunlar olmayacak şeyler değil. eşin gider o adama inanır üstelik. iyi rahatlık. adama direk gelmeyin demekten başka çare yok niye pasifsiniz ki. elin adamıyla yalnız kalmaya değer mi

Çok çok katılıyorum size.

Bende de var kuma bi tane ama sizinki sınırı aşmış. Bizimki ben annemlere kalmaya gidince geliyor. Yada bazen özel yemek hazırlayınca davet ediyoruz.

eşimle bay kumanın arası bozulsunda istemiyorum ama durum fena. ben sıkıldım. aklıma da yapacak bırsey gelmıyor.
Eşine bay kumanin ne kadar mükemmel biri olduğundan bahset surekli . özellikle eşinin ise gidip ikinizin yalnız kaldığı zamanlarda ne kadar eğlenceli vakit gecirdiginizi anllat . belki biraz kiskanir da eve gelmesine musaade etmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…