kocamın erkek arkadası resmen benım kumam

Bizim evde eşim olmadan kardeşim den başka hiçbir erkek kalamaz buna eşim asla müsade etmez seninkinde bir gariplik var

esin gercekten bir tuhaf elin adamiyla seni nasil birakiyo

Kayinvalide ile kayinpederini çaya davet et oldugu gibi burda anlattigin gibi her seyi yaninda anlat acik acik bazi seylerin yanlis oldugunu masaya yatirin buradaki gibi onunla evde yanliz birakildigini ne kadar yanlis oldugunu hepsini anlat. Onlar buna çözum bulur o gereksiz misafire buyukler ayar versin. Yapilmasi gec kalinmis

Ne rahat kocalar var yav.. bizimki evli olmayanları eve davet etmiyor bile :) kendimi mağara devrinde gibi hissettim şu an :) bence doğrusu bu zaten..

Sen arkadaşınla eşini yalnız bırak işe git bi de.. aklım durdu.. eşim rahatsız olmamı umursamasaydı direkt babama söyler evi terkederdim.. benim açımdan hiçbir olabilitesi mümkün olmayan bi durum..

Yahu ev senin evin neden gideyim diyorsun ?Git sen ne olacak daha rahat eder adam bu bir çözüm değil ki.
Eşinin yanında direk adama diyeceksin cat cat biz evliyiz sen benim kumam misin bu kadar kalinmaz evli çiftin evinde yetti artık diyeceksin.
Esine de ya ben senden bosaniyorum ya da bu adam bir daha evime ayak basamaz şimdi kararını ver diyeceksin.

Yok artık eşimin arkadaşıyla evde tek kalacam kocam katiyen böyle birseye müsade etmez allah razı olsun iyi ki de etmiyor zaten
Ohoo adam tam parazit bedava yemek bedava ev böyle yaparsanız tabi ayrılmaz pesinizden .
Valla bu adam ne yapsan anlamaz direk net olacaksin cebinde akrep mi vs yahu bugün de elini cebine sen at diyeceksin.
Otel ücreti alacağım senden diyeceksin.
Sürekli bu adama huzur vermeyeceksin çünkü kocanda iş yok belli o yapamaz sen yapacaksin.

Iyi de hangi kadın olsa böyle davranır.
Eşiniz böyle davrandı diye yelkenleri indirmeyin sert ve net tavrinizi sürdürün.
Madem öyle onunla evlenseymis

kocanız sızın gibi kadını öpsün basına koysun valla bu devirde bır erkek kadın kalsa böyle ooo mercımek fırında olur kocanız cok saf helal sıze

Reactions: bga
Eve gelen faturaları önüne koydu mu arkasına bakmadan kaçar

Ay benimde eşimin öyle bi arkadaşı var ama bize gelmez disarda da kocamın peşini bırakmaz . Ay valla aklıma gelince sinirleniyorum yemin ederim

Yok aynı odada yatmıyorlar.o kadar da degıl.
Ya hepimiz cocuga yuklendik tamam oda normal dgl ama acaba sizin esinizmi cagiriyor yani cok bagimli arkadasina okul zamani sosyal yasam evlilik suresince hep birlikteymis simdi mesafe koyunca mutsuz olurum yanliz kalirim dusuncesiyle hani adam gelmeyeyim yada geldiginde gideyim dediginde yok kanka gel ya kanka kal ya diye cocugu cesaretlendirip sonrada size bende rahatsizim ama napiyim falan mi diyor
Cocuk aramadiginda arayip gelmiycem dediginde israr kiyamet cagiriyor olabilir var boyle arkadas bagimlilari

Ne bileyim cocukta ailenin ikinci oglu gibi anlatiyorsunuz ama esiniz cesaret vermese bu kadar yapamaz gibi sizin surat yapmanizi odaya cekilmenizi esiniz o oyle cani sikkin iste biseler olmus gibi devre disimi birakiyor diye dusundum

Yada ben bu derece bir kisilige inanmak istemedim bilemedim
bence aynen dvm bir asar iki asar yuzunu sonra disarda gorusme falan bir yolunu bulur ev ocin mesafe olur
Simdi birazcik huzursuzluk ilerde daha buyugunun onunu keser aldirmayin hic bise yokmus gibi davranin derim

Neyi yapacam pardon

Yaaaa seni o kadar iyi anlıyorum ki benzeri sorub bende de var ama benim kuma bununki kadar beter değil neyseki. Bu çok kötüymüş eşinle konuş bu ne ya mahrem yok bi şey yok. Kocan da yani evde karısı var tek erkeği nasıl bu kadar sürekli evde tutuyo o da ilginç. Kıskanmıyo seni galiba

Dün akşam geldı eve çıkmadan döndü. Şuan sorun çözüldü ama eşim bana soguk yapıyor. Sankı aralarını ben bozmuşum gıbı oldu sımdı de
Boşver yapsın bi ömür surat yapamayacak ya 3-5 güne düzelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…