esin gercekten bir tuhaf elin adamiyla seni nasil birakiyocok buyuk bı derdım var. normalde sabırlı bırıyımdır ama sabrım tasmak üzere. kocamın unıversıte arkadası var. bay kuma. uzun yıllardır arkadaslar 7-8 sene kadar. unıversıtede aynı evde kalmıslar.2015 agustosta evlendım eşimle ve ılk zamnlar calısmıyordum. gecen aralıkta işe basladım. eşimde vardıya usulu calısıyor. ıkı hafta gece ıkı hafta gunduzde. ıkı hafta da bı pazar gunu tatıl. malum ben de işe başlayınca vakıt yetmiyor. alışverıs mı gezme mi dinlenmemi hıc bırıne vakıt kalmıyor.bu bay kuma surekli bizde.vaktını de oyle bır ayarlıyor kı eşim gunduze gectıgınde hep bızde oluyor. zatn ıkı hafta boyunca gorusmuyoruz cogu zaman. hasretle işten cıkıp eve her gıttıgımde bızde. ya da tam dusa gırecegım bı telefon ben geldım kapıyı acın. tamam gelsınde sureklı bızde olmasından sıkıldım. benım arkadaslarım kalmaya gunlerce hayatta gelmez. yenı evlıyız ama evlılıkten bırsey anlamadım ve bu durumdan cok sıkıldım. suan yıne geldı. gelmesın demıyorum ama sureklı bıze gelmesın. eşimle konustum bı ıkı kere surat yaptım anlamadı. anlamasını bekledım anlamayınca konuştum. o bana kustu sankı ben haksızım gıbı. ustelik esim işe gıdıyor ve ben sabah onunla bazen tek kalıyorum. bazen gidecegım deyıp kaldıgı da oluyor bay kumanın. sabah uygunsuz kalkabılırım. rahatsızım. ayrıca bay kumaya sevgılı de buldum ama ondan da ayrıldı. tam bır hödük. ne yapmalıyım kızlar?
Yahu ev senin evin neden gideyim diyorsun ?Git sen ne olacak daha rahat eder adam bu bir çözüm değil ki.yakınlarda oturan bı arkadasım olsa o geldıgınde evden gıdıp onda kalsam mı dıye dusunuyorum. ya da komsuya falan cıkayım. ama komsuya gıdınce yıne donecegım eve mecbur. bı daha konusacagım esımle. bı hafta ızınlıymıs bay kuma dun geldı yıne kalacak bı hafta sanırım. Allahtan eşim izinli ama bu sefer saglam kavga olacak gıbı duruyor. cunku tavırlar, konusmalar, küsmeler hıc bır sonuc vermedı
Ohoo adam tam parazit bedava yemek bedava ev böyle yaparsanız tabi ayrılmaz pesinizden .Yok artık eşimin arkadaşıyla evde tek kalacam kocam katiyen böyle birseye müsade etmez allah razı olsun iyi ki de etmiyor zaten
Iyi de hangi kadın olsa böyle davranır.Kayınpedere soyleyecegım artık bu ne hal böyle dedım.kocam soguk davranıyor artık.konuyu kapattı konuşmadık. Çocuğun anahtarı bızde kalmış yıne aradı asagı ınıp verecek.eve gelmıyor ama kocam bana soguk. Yüzsüzlük yapan bırı yüzünden aramız açıldı. Kafayı yıyecegım artık
kocanız sızın gibi kadını öpsün basına koysun valla bu devirde bır erkek kadın kalsa böyle ooo mercımek fırında olur kocanız cok saf helal sızecok buyuk bı derdım var. normalde sabırlı bırıyımdır ama sabrım tasmak üzere. kocamın unıversıte arkadası var. bay kuma. uzun yıllardır arkadaslar 7-8 sene kadar. unıversıtede aynı evde kalmıslar.2015 agustosta evlendım eşimle ve ılk zamnlar calısmıyordum. gecen aralıkta işe basladım. eşimde vardıya usulu calısıyor. ıkı hafta gece ıkı hafta gunduzde. ıkı hafta da bı pazar gunu tatıl. malum ben de işe başlayınca vakıt yetmiyor. alışverıs mı gezme mi dinlenmemi hıc bırıne vakıt kalmıyor.bu bay kuma surekli bizde.vaktını de oyle bır ayarlıyor kı eşim gunduze gectıgınde hep bızde oluyor. zatn ıkı hafta boyunca gorusmuyoruz cogu zaman. hasretle işten cıkıp eve her gıttıgımde bızde. ya da tam dusa gırecegım bı telefon ben geldım kapıyı acın. tamam gelsınde sureklı bızde olmasından sıkıldım. benım arkadaslarım kalmaya gunlerce hayatta gelmez. yenı evlıyız ama evlılıkten bırsey anlamadım ve bu durumdan cok sıkıldım. suan yıne geldı. gelmesın demıyorum ama sureklı bıze gelmesın. eşimle konustum bı ıkı kere surat yaptım anlamadı. anlamasını bekledım anlamayınca konuştum. o bana kustu sankı ben haksızım gıbı. ustelik esim işe gıdıyor ve ben sabah onunla bazen tek kalıyorum. bazen gidecegım deyıp kaldıgı da oluyor bay kumanın. sabah uygunsuz kalkabılırım. rahatsızım. ayrıca bay kumaya sevgılı de buldum ama ondan da ayrıldı. tam bır hödük. ne yapmalıyım kızlar?
Eve gelen faturaları önüne koydu mu arkasına bakmadan kaçarOhoo adam tam parazit bedava yemek bedava ev böyle yaparsanız tabi ayrılmaz pesinizden .
Valla bu adam ne yapsan anlamaz direk net olacaksin cebinde akrep mi vs yahu bugün de elini cebine sen at diyeceksin.
Otel ücreti alacağım senden diyeceksin.
Sürekli bu adama huzur vermeyeceksin çünkü kocanda iş yok belli o yapamaz sen yapacaksin.
Konu sahibi cevap verse
Konu sahibi cevap verse
Yok aynı odada yatmıyorlar.o kadar da degıl.Konu sahibi cevap verse
Ya hepimiz cocuga yuklendik tamam oda normal dgl ama acaba sizin esinizmi cagiriyor yani cok bagimli arkadasina okul zamani sosyal yasam evlilik suresince hep birlikteymis simdi mesafe koyunca mutsuz olurum yanliz kalirim dusuncesiyle hani adam gelmeyeyim yada geldiginde gideyim dediginde yok kanka gel ya kanka kal ya diye cocugu cesaretlendirip sonrada size bende rahatsizim ama napiyim falan mi diyorYok aynı odada yatmıyorlar.o kadar da degıl.
Neyi yapacam pardonOhoo adam tam parazit bedava yemek bedava ev böyle yaparsanız tabi ayrılmaz pesinizden .
Valla bu adam ne yapsan anlamaz direk net olacaksin cebinde akrep mi vs yahu bugün de elini cebine sen at diyeceksin.
Otel ücreti alacağım senden diyeceksin.
Sürekli bu adama huzur vermeyeceksin çünkü kocanda iş yok belli o yapamaz sen yapacaksin.
Dün akşam geldı eve çıkmadan döndü. Şuan sorun çözüldü ama eşim bana soguk yapıyor. Sankı aralarını ben bozmuşum gıbı oldu sımdı de
Boşver yapsın bi ömür surat yapamayacak ya 3-5 güne düzelirDün akşam geldı eve çıkmadan döndü. Şuan sorun çözüldü ama eşim bana soguk yapıyor. Sankı aralarını ben bozmuşum gıbı oldu sımdı de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?