aynı odada mı yatıyorlar acaba merak ettim şimdiVar bu işte bir iş diyorum ben aklı başındahiçbir erkek evine erkek arkadaşını yatıya getirip bu kadar geniş olamaz .
Ben senin yerinde olsam siktir eder kovardim ne bicim bir koca oda baya bi genismis pes yaniKocan da bir garip...
Bi tek ben mi gayliğe ihtimal vermiyorum. Ben sadece gereksiz bir samimiyet ve öküzlük olduğunu düşündüm. Herkes bu ihtimali düşününce ben de kıllandım şimdi. Kamera olayını düşünün bence de. En azından aklınızı kurcalamaz. Rahatlarsınız. Öyle bi durum yoksa da münasip bir dille, hafta da bir misafir alabilir o da gece evine dönmek şartıyla bize biraz alan bırak deyin.Şuan içime kurt düştü. Cıddı cıddı kıllanıyorum. Esım cıdden o varken pas vermıyor bunun sebebı farklı olabılır mı
Ay bence duymazlıktan gelir o yüzsüz.Bence kov, ciddi soyluyorum. esinle tekrar konus eger kar etmezse ve bir daha ki gelisine acik ve net bi sekilde icindekileri soyle. babamin bi arkadasi vardi zirt pirt bize geliyodu annem kovmustubi daha gelmedi, resmen kurtulduk :)) ya da soyle bisey yapabilirsin sizi aradiginda "kapiyi acin ben geldim" dediginde tam kapinin onune gelip yani holde iken esinize arkadasinin gelmesinden biktigini soyle. ama o zamani iyi ayarla. esin muhtemelen "sus, duyacak falan" der. sen de "duyarsa duysun yeter artik biktim de bagirarak. duyar ve gelmez bence. kesin cozummus gibi geldi
Aılecek mı bence garıp olan kocam ve arkadaşı.suclu olansa o kadar uyarıya tavra karşı yıne benElin adamıyla sabah evde yalnız kalmak mı
Abbooooooovvvv
Eşim evde değilse kayınbiraderim bile bize gelemez, ki gelmez
Ailecek bir gariplik var sizde bacım
Canim yanlis anlama ama arkadasa bu kadar bagimlilik garip geliyor normalde senin degil esinin rahatsiz olmasi lazim ustte bi kac yorumKayınpedere soyleyecegım artık bu ne hal böyle dedım.kocam soguk davranıyor artık.konuyu kapattı konuşmadık. Çocuğun anahtarı bızde kalmış yıne aradı asagı ınıp verecek.eve gelmıyor ama kocam bana soguk. Yüzsüzlük yapan bırı yüzünden aramız açıldı. Kafayı yıyecegım artık
Aılecek mı bence garıp olan kocam ve arkadaşı.suclu olansa o kadar uyarıya tavra karşı yıne ben[/QUOTE evlenmeseymis madem mutlu mesut yaşa salarmış birde surat mı asıyor sabır taşını çatlatır konuşma sende sakın
Tabiki sana soğuk olacak anla artık, arkadaşına ise bir okadarda sıcakKayınpedere soyleyecegım artık bu ne hal böyle dedım.kocam soguk davranıyor artık.konuyu kapattı konuşmadık. Çocuğun anahtarı bızde kalmış yıne aradı asagı ınıp verecek.eve gelmıyor ama kocam bana soguk. Yüzsüzlük yapan bırı yüzünden aramız açıldı. Kafayı yıyecegım artık
Tabiki sana soğuk olacak anla artık, arkadaşına ise bir okadarda sıcak
Günahada girmek istemiyorum inşallah gay mey değillerdir offf ...
Konu sahibi cevap verseaynı odada mı yatıyorlar acaba merak ettim şimdi
Aılecek mı bence garıp olan kocam ve arkadaşı.suclu olansa o kadar uyarıya tavra karşı yıne ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?