kocamın erkek arkadası resmen benım kumam

bırak elin adamını, eşim beni erkek akrabalarla bile yalnız bırakmaz. bazen ünv den kuzenleri gelir. sabah işe giderken 7 gibi beraber çıkarlar.

bu güven meselesi değil. uygun olan böyledir.

Öff altından mide bulandırıcı bir durum çıkmasa bari... şu bdvde okuduklarımdan sonra herşeyi bekliyorum artık insanlardan

Yuh diyorum yani sürekli yatılı ne demek hemde eşin bazen yokken evde ve yeni evlisiniz adam tam bi eşşek sizi kullanıyor önünü bi şekilde kesin yoksa evliliginiz den hiç bir şey alamazsınız olan aylariniza olur

Şuan içime kurt düştü. Cıddı cıddı kıllanıyorum. Esım cıdden o varken pas vermıyor bunun sebebı farklı olabılır mı
Bi tek ben mi gayliğe ihtimal vermiyorum. Ben sadece gereksiz bir samimiyet ve öküzlük olduğunu düşündüm. Herkes bu ihtimali düşününce ben de kıllandım şimdi. Kamera olayını düşünün bence de. En azından aklınızı kurcalamaz. Rahatlarsınız. Öyle bi durum yoksa da münasip bir dille, hafta da bir misafir alabilir o da gece evine dönmek şartıyla bize biraz alan bırak deyin.

Ay bence duymazlıktan gelir o yüzsüz.

Kayınpedere soyleyecegım artık bu ne hal böyle dedım.kocam soguk davranıyor artık.konuyu kapattı konuşmadık. Çocuğun anahtarı bızde kalmış yıne aradı asagı ınıp verecek.eve gelmıyor ama kocam bana soguk. Yüzsüzlük yapan bırı yüzünden aramız açıldı. Kafayı yıyecegım artık

Elin adamıyla sabah evde yalnız kalmak mı
Abbooooooovvvv
Eşim evde değilse kayınbiraderim bile bize gelemez, ki gelmez
Ailecek bir gariplik var sizde bacım

Elin adamıyla sabah evde yalnız kalmak mı
Abbooooooovvvv
Eşim evde değilse kayınbiraderim bile bize gelemez, ki gelmez
Ailecek bir gariplik var sizde bacım
Aılecek mı bence garıp olan kocam ve arkadaşı.suclu olansa o kadar uyarıya tavra karşı yıne ben

Ben soklardayiiim gercekten.siz ciddi misiniz ya

Canim yanlis anlama ama arkadasa bu kadar bagimlilik garip geliyor normalde senin degil esinin rahatsiz olmasi lazim ustte bi kac yorum
Gelmis cinsel yonelimle ilgili olabilir diye dusundum bnece sende ice dikkat et umarim altindan boyle bisey cikmaz ama insanin aklina baska bisey gelmiyor

İnan sen de garipsin
Yani dünyanın her türlü hali var
Sen nasıl olur da kocan evden çıktığında o adamı da beraberinde yollamazsın?
Cıngar çıkart
Hadi sen de naş naş diyeceksin gerekirse
Böyle saçmalık olamaz
Olmaz
Kabul etme artık böyle bir şeyi

Annemin evi yakınsa git.Evi terk etmiş gibi, ikisi de evde olsun ama süründür bi zaman. Kp sen gidince nasıl olsa öğrenir.Laftan anlamıyor madem işi ciddiye bindir. Size mutluluklar ben yokum de mesala. Kocanın paçaları bir tutuşsun görsün.

Tabiki sana soğuk olacak anla artık, arkadaşına ise bir okadarda sıcak

Aılecek mı bence garıp olan kocam ve arkadaşı.suclu olansa o kadar uyarıya tavra karşı yıne ben

Sanki başlığı Allah sana bir işaret vermek için yazdirmis !!!
Umarım öyle değildir durumlar da ..
Arkadaşlari dinle sen..
Kamera falan koy.
Telinin ses kaydını açıp biraksan bile odaya bişeyler yakalarsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…