KOCAM'IN ESİRİYİM

Karsiliksiz sevgi

Bittim ben
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2015
860
428
103
Lütfen beni yargılamadan anlamaya çalışın çok hassasım çünkü..

Eşim kaba bencil bir insandır. Bi o kadar da bana evine çocuğumuza düşkündür bana karşı ilgisini sevgisini hep gösterir bişey olsa gel desem işi ne olursa olsun bırakıp gelir..

Ama söz konusu annesi olursa beni tek kalemde siler işte bu çok canımı yakıyor.

Beni bırakır diye korkumdan annesi bişey yapsa bişey dese susuyorum.

Sanırım ben aciz bir insanım kocamın ilgisi sevgisi olmassa en önemlisi kocam olmassa ölürmüşüm gibi hissediyorum..

Kocamın sevgisine muhtaç gibi hissediyorum kendimi.

Bir gün tartışmamızda ona ya ben ya annen dedim verdiği cevap beni yıktı cevap şu

"30 yıllık annemi 40 günlük karıma değişemem"
(Bu soruyu sorarken beni seçmesini annesinden vazgeçmesini beklemedim asla sadece ikinizin yeri ayrı o annem sende karımsın cevabını bekleyerek sordum)
Şu an bunu yazarken bile paramparça oldu içim. madem ondan vazgeçemiyorum neden böyle bi soru sordum ki kendimi küçük düşürdüm sonra gelip bu adamla yaşamaya devam ettim..

Bu duygudan nasıl kurtulacam ben keşke ölsem diyorum. Ölsemde kurtulsam bu esaretten : kendi kendimi kapattığım bu zindan dan..

Son düzenleme:
Siz kocanızın değil acı çekmenin kölesi olmuşssunuz bu nedir ya kendinize gelin hayat kısa kimseye esir olamayacak kadar hem de kendinize saygı duyun.

ya annen ya ben ne kadar klişe siz kimi secerdiniz cevabı kendinize verin şu kadarını söylüyorum kimse aşkından ölmüyor kimsenin sizinki biraz alışkanlık biraz da takıntı kendinize güveniniz olsun tabi saygınızda yoksa kimseden saygı göremezsiniz

sevginizi bukadar saplantı haline getirmeniz nrmal değil..kimler gidiyorda yaşamaya devam ediyoruz..
eşinize ya ben ya annen demeniz hiç hoş olamamış..o sevdiğiniz kocanızı o doğurdu..sizin evladınız böyle bi durumu düşse eşini seçse naparsınız?? böyle restleşmeler aile arasında olmaması gereken şeyler.eşinizi tercihe zorlamayın kim olsa ailesini seçer..

Bu soruyu sorup kendini mutsuz edeceğine yaşa hayatını gitsin.
Hepimiz gerçeğin farkındayız, ben de ailemi kimseye değişmem.
Keşke sorup da birbirinizi kırmasaydınız

Hiç kimsenin esler de dahil ya annen ya ben gibi bir diretme hakki yoktur. Herkesin yeri ayridir. Eğer kvleyle ilgili bir sorun olursa kendi icinizde cozmeye calisin, belliki sonucunda uzulen taraf siz oluyorsunuz

Eşinize sorduğunuz soruyu benim eşim bana sorsa ben de annemi seçerim. Zaten insanları en önemli varlıklarıyla seçim yapmaya zorlamak saçmalık. Eşimi sevmiyor mu olurdum tabi ki hayır. Çünkü kulvarlar farklı; ne annenizi eşinizi sevdiğiniz gibi sevebilirsiniz ne de eşinizi annenizi sevdiğiniz gibi.

Eşinize bağımlılık konusuna gelince; genelde kendi ortamları olmayan, yapacak işleri olmayan insanlar bu tarz psikolojiye bürünüyor. Çalışmıyorsanız çalışın, kendinize hobi edinin, kurslara yazılın. Çıkın arkadaşlarınızla vakit geçirin. Kısacası eşinizi hayatınızın merkezi olmaktan çıkarın. Kendinize özel alanlarınız olsun. Hem kendinize güveniniz de gelir, eşinize bağımlı hissetmezsiniz.

Ya insan bu yüzden ölmek istermi hiççç...isteme öyle şeylerrr:) herkesin iyi ve kötü yanları var sen kocanı herşeyiyle kabul etmişsin annesine olan sevgisiylede kabul et. Zamanla buda değilecektir inan bana.. Yani annesiyle senin arandaki sevgi dengesini kuracaktır. Hem ya annen ya ben hiç hoş değil. Kocam bana söylese öle öle evlendiğim adamı sırf bu sözü için silerim.. Annesinin yeri ayrı senin yerin ayrı.. Üzme kendini lütfen

Birazdan üyeler eşini kötüleyecek, sen savunmaya geçeceksin demedi deme
Neyse senin o soruyu sorman ne kadar tuhafsa eşinin verdiği cevabı da bir o kadar kaba buldum. Politik yaklaşabilirdi olaya.
Sevgi güzel bişey de çok da aşırısı zarar. Biraz kendini frenle. Ne demek beni bırakırsa yaşayamam. Ne büyük laf bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…