KOCAM'IN ESİRİYİM

ya ben ya annen nedir ya. her ne yapmış olursa olsun o adamın annesi o kadın.sen sevmek zorunda değilsin o da seni sevmek zorunda değil. senin yapman gereken bu kadınla mümkün olduğunca uzak olmak. aynı ortama girdiğinizde de he he deyip geçiştirmek. bana da kocam ya annen ya ben dese aynı şeyi yapardım. haddini aşmışsın kusura bakma.

Gerçekten saçma bir soru sormuşsun Ama verilecek cevapta bu değil.En azından ikinizden de vazgeçemem ikinizin yeri ayrı diyebilirdi.
Ben sadece bu cevabı bekledim asla ama asla beni seçip annesini bıraksın istemedim çünkü annesimden vazgeçemez hiç kimse vazgeçmez geçemez sadece ikinizide seçemem ikinizinde yeri ayrı deseydi yeterdi

Sizin sorduğunuz soruyu genellikle 2-3 yaşındaki çocuklara sorarlar en çok kimi seviyorsun diye açıkçası o yaştaki çocuklara bile sorulmasından hazetmem. Siz koskoca adama sormuşsunuz ne bekliyordunuz ki?

Kv niz eşinize ya karın yada ben ve sütümü helal etmem dese hoş olur mu bu da aynı kapıya çıkıyor.

Bakın ilk başta bence kendinizi üzmekten vazgeçin
Düşünceleri kurup kurup tekrar etmekten
Bu arada çalışmıyorsanız kesinlikle işe başlayın
Yeni bi sayfa gibi gelir
Farklı insanlarla ortamlarla tanışırsınız çok iyi olur
Günün nasıl bittiğini anlamazsınız
Ama kendinize bence eziyet etmeyin
Siz bunu tercih ediyorsunuz unutmayın bunu

İnat dan bile.demez bunu yapmak değerini böyle ölçme annesi ni değil de seni seçseydi değerli mi olacaktın boşver bırak annesini seçsin bi laf var ana gibi yar olmaz ama anadanda avrat olmaz o yüzden eş başka anne başka çocuğun var mi

Çalışmama izin vermiyor

Eşim çok iyi bir insandır çok severim ama bana gerçek veya blöf böyle bir soru sorsa annem derim. Erkeklerin nerdeyse yüzde yüzü annem der kadınların yüzde ellisi der heralde. Kadınlar bir garip bu konuda. Soru da saçma ve gereksiz olmuş

Beni seçmesini beklemedim sadece ikinizide seçemem deseydi ikinizinde yeri farklı deseydi bana yeterdi ben bu cevabı bekleyerek sordum o soruyu

Böyle bir soru sormak ilk hata. Anne ve eş asla kıyaslanmaz. İkisinin de yerleri farklı.

İkincisi verdiği cevabı hazmetmek kolay değil. Ben olsam etmem, annenle sana mutluluklar der giderim. Yalnız buna yüreğim varsa o soruyu sorardım.

Aynı şeyi söyledim zaten ama sonra araya girenler falan filan öyle barıştık

Bu soruyu sormadan önce yürek yemek lazım.
Annesini demiş adam.Ya annen ya ben demek bence yanlış.Herkesin yeri farklıdır.
Tartışma esnasında sorduysanız tek kelimelik cevap almışsınızdır.

Beni seçmesini beklemedim sadece ikinizide seçemem deseydi ikinizinde yeri farklı deseydi bana yeterdi ben bu cevabı bekleyerek sordum o soruyu
Ama demedi işte onun gözünde demek ki anne vazgeçilmez yada inattan demedi bilemeyiz kafasındaki düşünceleri

Annesi size kötülük ediyormu?etmiyorsa bu tercih meselesi zaten kıskançlık sonucu cikmissa saçma. Ama ezdiriyorsa ve esin bunu görmüyor seni uzuyorsa, ozaman esin hakkında Sana ilgili olduğu sevdiği çok iyi olduğu saçma. Bence bulunduğun durumu iyi analiz et.eşini gözünde büyümüş olabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…