KOCAM'IN ESİRİYİM

Senin yerin farklı annemin yeri farklı diye belirtebilirdi ama o direk beni sildi şimdide bişey olsa beni siler

Öncelikle bu tarz bir soru cok saçma. Hatta sacma sapan. Liseliler gibi annen mi benmi komik ve sinir bozucu. Siz olsaydınız nasıl bir tercih yaparda cevap verirdiniz. hem biri olmadan nefes alamayacak olmak ölmek nasıl bir duygu yaa. Bana çok garip geliyor. Bu yaşıma kadar hiç böyle hissettiğim biri çıkmadı karşıma eşimde dahil. Bu duyguları sadece oğlum ve annem için hissedebilirim sanırım. Bence siz güçsüzsünüz. Aciz olmayı bırakın bence güçlü olmak erdemdir. Bu hissi o yaşasın siz değil

benimde kv eşime sormustu, eşinimi çok seviyosun benimi diye, cevap alana kadar sıkıştırdı, oğlu tabiki ilk önce seni deyince kahkahayı basmıştı, beni eşimin cevabı değil kv'nin kahkahası çok kızdrımıştı, o kahkahadan sonra o sorunun hiçte masum olmadıgını düşünüp bayaa bi içerlenmiştim.... ama sizin yerinizde olsam asla böyşe birsey sormam, zaten erkekler bu tur dayatmalardan hıc hoslanmıyor, esım o gun annesıne kızmıştı, bu soruyu neden bastıra bastıra sordun sen sımdı naapmaya calısıyosun dıye...... gereksiz gerılımler hepsi de...

Anneyle eş bir tutulurmu ya
Eşin sana sorsa ya Ben ya annen dese sen kimi tercih edersin
Eşini çok sevmene ragmen annem dersin
Anne ile yarışılmaz

sorun burda işte. kocanızı hayatınızın merkezinden biraz uzaklaştırsanız, bağımlılığınız azalacak. kendinize hobiler bulun, kurslara gidin, çalışın ya da. sizinki bağlılık değil, bağımlılık. kendinizi onsuz hiç gibi görmeniz. oysa siz değerlisiniz ve değerinizi kendiniz bilmezseniz, zaman gelir bu değeri hissedebilmek için kocanıza böyle saçma bir soru sorarsınız elbette.

Bir gün tartışmamızda ona ya ben ya annen dedim

Kavganızın nedenini bilmiyorum ama ben kadınların eşlerine bu soruyu ne mantıkla sorduğunu gerçekten anlayamıyorum. Neden bir tercih yapsın ki? Bence zorlamamak gerek bazı şeyleri. Yani örneğin benim eşimle hiçbir sorunum yok, kv deseniz dünya tatlısı bir insan ama şöyle bir durumda aynı soruyu ben sorsam, bence benim eşim de annesini tercih eder. Aynı şekilde bende tabi :)

Sorduğunuz soru öyle yanlış ki..
Bırak anne ile kıyaslamayı bir kişi bana ya o ya ben'gibi bir cümle kursa soruyu soranı olduğu yerde bırakırım
Zira bu soruyu soran zaten beni düşünmüyordur..

Pacalarinizdan dram akiyor. Klavyenizden arabesklik fışkırıyor. Hayatı kendi kendine zorlaştıran kadınlardan biri daha. Benim koca bana "ya annen ya ben" dese kocanizdan daha sert bir cevap verirdim. Hatta bosama ihtimalim bile var. Zira eş ile anne kıyaslanamaz. Evet ben de koca için annemi birakamam. Kocaniz size aynı soruyu sorduğunda ne tepki vereceğimizi dusunun ondan sonra lüzumsuz drama baglayin.

Söz bir kantar, gün gelir senide tar tar diye boşuna dememişler..
Hayatta ne eşleri, nede çocukları tercih zorunda bırakmamak gerekir..
Sorun ne olursa olsun, aslında yapıcı olma şansına ve iradesine sahipken, neden tercih yap diyorsunuz ki?
Biri size deseki, ya sağ kolun, yada sol kolun diye sorsa?
İkisinide kesmek acı vermezmi?

Anlamadım ki neden tercih yapması için bir girişimde bulundunuz ?

Böyle bir soru sorup ikilemde bırakmak anlamsız herkesin yeri ayrı kim annesini atar ki siz siler misiniz ? Kendinizi unutmayın severken o konuda kurtulmalısınız esir gibi bağımlı gibi yaşamak nedir kendinize yazık

Ben çok saçma bir soru sorduğumun farkına vardığımda çok geç olmuşdu aslında bu sorma sebebim bir seçim yapması değildi onun için ne kadar değerli olduğu mu anlamak istememdi. Ondam beklediğim cvp ikinizide ayıramam sen karımsın oda annem deseydi yeterdi

şimdi bende diğer konularına baktımda canım diğer arkadaşın dediği gibi kusura bakmada eşin biraz sorunlu sanırım..
sevgiyi ölçüp tartmak için böyle bi soruya gerek yok..lafla herkes birbirine seni seviyorum değer veriyorum diyebilir..
önemli olan sana nasıl davrandığı ..sana saygı duyuyormu? ilgileniyormu ? bunları ancak sana karşı davranışlarıyla anlayabilirsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…