- 9 Temmuz 2015
- 860
- 428
- 103
- Konu Sahibi Karsiliksiz sevgi
-
Senin yerin farklı annemin yeri farklı diye belirtebilirdi ama o direk beni sildi şimdide bişey olsa beni silerYa insan bu yüzden ölmek istermi hiççç...isteme öyle şeylerrr:) herkesin iyi ve kötü yanları var sen kocanı herşeyiyle kabul etmişsin annesine olan sevgisiylede kabul et. Zamanla buda değilecektir inan bana.. Yani annesiyle senin arandaki sevgi dengesini kuracaktır. Hem ya annen ya ben hiç hoş değil. Kocam bana söylese öle öle evlendiğim adamı sırf bu sözü için silerim.. Annesinin yeri ayrı senin yerin ayrı.. Üzme kendini lütfen
Hiç birşeyçalışıyor musunuz? çalışmıyorsanız, ailenize hizmet dışında kendiniz için ne yapıyorsunuz?
ama tartışma esnasında sormuşsunuz sanırım bu soruyu o kızgınlıkla ben olsam bende aynı cevabı verirdim..Senin yerin farklı annemin yeri farklı diye belirtebilirdi ama o direk beni sildi şimdide bişey olsa beni siler
sorun burda işte. kocanızı hayatınızın merkezinden biraz uzaklaştırsanız, bağımlılığınız azalacak. kendinize hobiler bulun, kurslara gidin, çalışın ya da. sizinki bağlılık değil, bağımlılık. kendinizi onsuz hiç gibi görmeniz. oysa siz değerlisiniz ve değerinizi kendiniz bilmezseniz, zaman gelir bu değeri hissedebilmek için kocanıza böyle saçma bir soru sorarsınız elbette.Hiç birşey
Evet çok sert bi cevap çünkü soru çok çok sert ve net... Ne sorun yaşarsan yaşa annesi için hiç bir erkeğe böyle şey denmez:) evleneli çok olmadı sanırımSenin yerin farklı annemin yeri farklı diye belirtebilirdi ama o direk beni sildi şimdide bişey olsa beni siler
Bir gün tartışmamızda ona ya ben ya annen dedim
Lütfen beni yargılamadan anlamaya çalışın çok hassasım çünkü..
Eşim kaba bencil bir insandır. Bi o kadar da bana evine çocuğumuza düşkündür bana karşı ilgisini sevgisini hep gösterir bişey olsa gel desem işi ne olursa olsun bırakıp gelir..
Ama söz konusu annesi olursa beni tek kalemde siler işte bu çok canımı yakıyor.
Beni bırakır diye korkumdan annesi bişey yapsa bişey dese susuyorum.
Sanırım ben aciz bir insanım kocamın ilgisi sevgisi olmassa en önemlisi kocam olmassa ölürmüşüm gibi hissediyorum..
Kocamın sevgisine muhtaç gibi hissediyorum kendimi.
Bir gün tartışmamızda ona ya ben ya annen dedim verdiği cevap beni yıktı cevap şu
"30 yıllık annemi 40 günlük karıma değişemem"
Şu an bunu yazarken bile paramparça oldu içim. madem ondan vazgeçemiyorum neden böyle bi soru sordum ki kendimi küçük düşürdüm sonra gelip bu adamla yaşamaya devam ettim..
Bu duygudan nasıl kurtulacam ben keşke ölsem diyorum. Ölsemde kurtulsam bu esaretten : kendi kendimi kapattığım bu zindan dan..
şimdi bende diğer konularına baktımda canım diğer arkadaşın dediği gibi kusura bakmada eşin biraz sorunlu sanırım..Ben çok saçma bir soru sorduğumun farkına vardığımda çok geç olmuşdu aslında bu sorma sebebim bir seçim yapması değildi onun için ne kadar değerli olduğu mu anlamak istememdi. Ondam beklediğim cvp ikinizide ayıramam sen karımsın oda annem deseydi yeterdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?