KOCAM'IN ESİRİYİM

hiç bir zaman eşler birbirine ya annen ya ben dememeli bence...

Rica ediyorum eşinize ben mi annen mi, çocuklarınıza baban mı ben mi gibi saçma sorular sormayın.
Et tırnaktan ayrılır mı yahu. Sen anneni bir kalemde silip atabilir misin?
Gereksiz bir acı çekme eğilimi gördüm sende.
Yok yere melankoli yok yere acı gözyaşı hali..
Hayat güzel.. Keyfini çıkar, kendi kendine zehir etme.

Bence kendi kendini esir ediyorsun. O sizsiz yaşayabiliyorsa annesiyle siz de onsuz yaşayabilirsiniz demekki. Çevre edinin. Kendi arkadaşlarınız, samimi olduğunuz akrabalarinız olsun. Kendinize güvenin. Çevrede boşanmış tek başina çocuğuna hem anne hem baba olmuş kadınlar görüyoruz, Allah vermesin ama kim olursa olsun güçlü olacak. Onlar gibi dimdik duracak. Baglanmayacaksin birşeye öyle körü körüne, o olmazsa yaşayamam demeyeceksin demeyeceksin işte. Bu şiiri de sana tavsiye ederim.

Ya eşine niye öyle soruyosun? senin çocuğun seni değil karım dese üzülmez misin acaba? Adam seni seçecek bile olsa havalanma diye annem diyebilir. erkekler saçma düşünüyor çünkü.
Benim eşimde aman annemin yemeği, aman annemin şuyu, annemin buyu, yere göğe koymaz.
Halbuki kaynanam kdr patavatsız, bencil, insanları aşağılayan biri de yoktur yani.
Sevmediğimden değil, gerçekten huyu böyle kadının. insanlarda alışmış alttan almaya veya duymamaya.
Ama sorsan eşim tabiki bunların hiçbirini kabul etmeyecektir.

Adamın seçimi normal senin ki anormal

bir kula esir olmak olacak iş mi

Es bulunur anne bulunmaz diyen sz kaynana kesin...
ah şu erkekler bir kadini idare edemezler. Çıkın ananizin eteginin arkasından.
Bunun gibi evlatlari da biz kadınlar yetiştirdi ne yazik ki.

Esinizin specific bir cevap vermesi niyetiyle bu soruyu sormussunuz ancak erkekler duz mantiktir cogunlukla.Eger esiniz cok iyi bir laf cambazi degilse (genelde isleri nedeniyle oyle olurlar) , cogu erkek duz mantiktir , lafi evirip cevirmeden direk konusurlar ve akilli kadinlar asla boyle bir soru sormazlar.

bu soru sorulmasa ki en doğrusu bu karşılığında da bunu duymazdınız ..Cevap net olarak gelmiş ney sizi paramparça eden? Acı çekmeyide kendinize hoş gören sizsiniz

benim eşim ilk evlendiğimizde bana sakın beni annemle aranda bir tercih yapmaya zorlama demşti ve ben de senin gibi üzülmüştüm ama 8 yıl sonra kv ile çok büyük bir kavga ettik ve eşime ya benimle gel yada annenle kal ben gideyim dediğimde o tercihini benden yana kullandı herkesin yeri ayrıdır eşin aklınca sana gözdağı vermiş annesiyle iyi geçin diye yoksa yuva yıkmak öyle kolay değil.

Ben kocama böyle bişey desem kocam da bana annem der bende hiç yargılamam .ben herkesin yerinin başka olduğunu bile bile bunu soruyosam ,eşimde herkesin yerinin başka olduğunu bilerek bana bu cevabı verir. Kendinizi kimseyle karsilastirmayin kıyas yapmayın sen yanlış bi soru soruyosun ama doğru bi cevap bekliyosun sonra beklediğini almayınca keşke ölsem diyosun sen böyle değersiz değilsin annen baban seni ne zorluklarla doğurdu büyüttü yemedi yedirdi giymedi giydirdi şimdi sen bi adam sana annem senden daha önemli dedi diye keşke ölsem diyosun eşine verdiğin değerin birazını da kendine ver eminim sorunun çözülür

Eşin 30 yillik annesini 40 günlük karisina degismiyorsa anasiyla oturacakti evlenmeyecekti !!! Erkeklerdeki şu ana kuzusu mantigi beni cildirtiyor... Evlenmissin yuva kurmussun bir ailen var artk nedir bu anacılık cözemiyorumki... Erkek annelerinde de var suc birak bi nefes aldir insanlara oglun artik bekar diil eskisi gibi ilgi alaka bekleme sok sunu kafana ama yokkk illa huzur bozarlar adı kaynana... Sende bulunmaz hint kumasi gibi hissetiriyorsun adama kendisini, dogal olarak eyvallahi da yok... Erkeklerin egolarini biz tavan yapiyoruz farketmeden, o kadar ilgi alaka sevgi erkegi bozuyor çığırından cikariyor.... O dünyanin merkezi degil ve ondan 1 tane yok , bunu idrak etmeye calis...

Eşin hem kaba hem bencil hem düşünceli hem sana düşkün hem seni bir kalemde siilebilir.sen hem ona asık hem bencil hem baglı hem herseyden bir kalemde vazgecebilecek.ben anlamadım sizin ilişliyi

Canım sıkma canını boş ver gerçekten çok kaba bir cevap vermiş eşin ama bu seni sevmiyor anlamına gelmez sürekli annesi yüzünden tartışıyorsan inatlada yapar bunu bundan sonra kendine yeni bir yol çiz annesinin adını bile anma kendini huzursuz etme istediğin cevabı alabilmek için beyninde kurup durma birazda boşvermeyi öğren.sende keşke hımmm öylemi haklısın bende annemi asla seninle kıyaslamam bende annemi senden daha çok seviyorum deyip gülüp geçseydin

Sorduğunuz soru cok saçma ama eşiniz de çok kaba cevap vermiş. Yeni evliyken eşime demiştim ki bir gün annen ile benim aramda bir tercih yapmak zorunda kalırsan beni tercih etme oda bana senin yerin başka annemin yeri başka demişti. Bugün benim için 40 yıllık annesini silen yarın da başka bir kadın için beni siler. Benim eşim varsın anakuzusu olsun bana da verebilecek sevgi ve saygısı varsa hiç gocunmam. Bak ben bu saate kadar oğlum uyumuyor diye uyuyamıyorum gözlerimden uyku akarken annelik kolay mı zamanın da da kayınvalidem böyle baktı eşime.

Ya ben ya annen demek birimizi seç demektir bunun başka bir anlamı yok. İkiniz de gibi bir cevap da verilemez çünkü adama seçenek sunmuşsun. Oğlun var mı bilmiyorum da gelinin de aynı şeyi oğlundan isterse bu kadar iyi niyetli bir soru olduğunu düşünebilecek misin? El oğlu el kızı için kimse anasından babasından geçemez. Uçkurunun derdine anasından geçecek adamla kimsenin işi olmasın bence. Kv ile sorunun oluyorsa kendi aranızda halledin eşine niye yansıtıyorsun ki? Benim görümcemle bir sorunum oldu eşim aylar sonra öğrendi niye bana söylemedin niye öyle yapmış filan dedi biliyorum ki benim arkamda durur ama yine de anlatmam. Dışarıdan biriyle sorunum olunca eşim mi çözüyor ki kv nin kp in her şeyini eşime bıt bıtlayım kendim veririm cevaplarını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…