KOCAM'IN ESİRİYİM

O soruyu ben de sormuştum ama kaybetme korkumdan değil.
Gıcık olduğumdan, zorda bırakmak istediğimden

Eşin iyi cesurmuş, benimkinin öyle cevap vermeye cesareti yoktu.
Bu saçma soruyu cevaplamak istemiyorum. İkinizin yeri de ayrı demişti.

O cevaba bile gıcık olmuştum.

Seni anlıyorum ama hayatını kimseye bağlama.
Yalnız geldik dünyaya yalnız gideceğiz.

Bence sen de annene daha çok değer ver aslında.

Bin kocaya değişmem anneciğimi yalan yok..

canım, senin 1 hatan var. kocana tapman. kocan olacak kişi bir insan. sen onun insan olduğunu unutmuşsun ve beni bırakır diye kendini kaynanaya ezdirmişte ezdirmişsin. bu da yetmemiş, ya o ya ben demişsin. insan olduğunu unutup kendine esirliği yakıştırmışsın. lütfen kendine gel. kocana tapma. kaynanaya kendini ezdirme. biraz kendine güven.

Çocuk sahibi herkes bilir evlat ne demek ne fedakarlıklar yapıyoruz. Bir eş nasıl kocasına annen mi ben mi der??? Bin es bulunur anne tek ve vazgeçilmezdir. Üzgünüm de annesini seven bir eşiniz olduğu için gurur duyun olay yaratacağınıza. Annesini seven saygı duyan aile kavramını biliyor demektir

eşinizi hayatınızın temelinden çıkartmakla başlayın... özellikle hobiler edinin. kurslara yazılın...

ben bir süre için işi askıya aldım (ücretsiz izindeyim). neler yapsam diye düşünmekten kimseyle ilgilenemiyorum... şimdilik kitap okumakla başladım işe. nete bile sık giremez oldum...

Burda verilmesi gereken cevap "anam" tabi değildi. Anne ayrıdır, eş ayrı diye saçmaladığını yüzüne vurabilirdi... Ama bu soruyu sordurttuğuna göre kimse seni suçlamasın, demek ki o ayarda bi şeyler yaptı... Böyle bir şey imkansız zaten, herkesin yeri ayrı olmalıydı.
Demek ki eşin en baştan ikinizin yerinin çok ayrı yerlerde olduğunu hala idrak edememiş biri.

Siz elma ağacından portakal bekliyorsunuz
kocanız zaten anlayışlı düşünceli biri değil ki öyle cevap versin
yani böyle küçük ilgi isteme, güzel söz duyma numaraları bir ayı cinsi olan ve televizyondaki nonoşlara benzemem diyen kocanıza etki etmeyecektir.

anneyle ogul arasında kalma sende kocanın yanında yerini al kendini tavırlarını değiştirmeye çalış annesine karşı ve eşine karşı emin ol karıma ne olur deyip seni daha çok mutlu etmeye calışacaktır

kendim tarafımdan denemiş ve test edilmiştir . sonuçsa başarılı :)

Peki bende deneyeceğim bakalım sonuç nolacak

Ben çok mu kötü biriyim sizce yorumlardan sonra kendimi çok kötü ezik gibi hissettim sanki çok ama çok kötü bişey yapmışım gibi
canımmmmm iyilik kötülük görecelidir bak sen burdaki yorumlara bile kafa takıyosun takma

42 millet var bu forumda herkesin kafa farklı çalışıyor

Bu soruyu normal sohbet ederken sormamıssınız tartısma anında size zıt düsece sekilde cevap vermesi normal... o an annesi yerine arkadasın mı ben mi ?diye sorsaydınız arkadasını tercih ederdi.Üstünde durmayın bence.

bana da annen mi ben mi dese esim annem derim kusura bakma..sanirim esimde annem der,bunda sasilacak kalp parcalanacak bi durum yok.

Cnm esin sana bu soruyu sorsa sen kimi tercih ederdin? Evet kv leri sevmeyebiliriz hatta gorusmeyedebiliriz ama ogullarinin onlari buzden cok sevdigi gercegini degistirmez ki... ben seni cok cok iyi anladim sen esinden ikinizdende vazgecemem demesini beklerdin esin fazla dobraci... birde sana tavsiyem kimseyi kolesi olacak kadar çok sevme esin dahi olsa bunu yapma hele karsi taraf bunu hic hic bilmesin...

Sen anneni degisirmiydin eşine? Eger kayunvaliden size sıkıntı yaratmiyorsa ve oğlunu doldurmuyosa neden annelerle kiyaslanir anlamam. Ben babamla eşimi asla kiyaslamam. Senin çocuğun nasıl davransin isterdin? Anne ayrı eş ayrı. . Benim eşim annesini iki gün aramasa derimki anneni ara merak eder kadın vs.. iki oğlum var ve onlardan ne bekliyorsam öyle ogretiyorum. Ama k.v kötüyse haklisin bişey diyemem.

Eski konularımdan kv mi okuyabilirsin

Eski konularımdan kv mi okuyabilirsin
Bence çok ağır bişey soylememis. Kendini üzme. Unutursun bir süre sonra. Onun sevdiği şeyleri yapmayı denesen. Kızgınlık ters teper KIRGINLIK etki eder. Sakın bi zamanda ne demek istediğini anlatmaya çalış bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…