- 3 Eylül 2012
- 21.854
- 57.524
- 798
- Konu Sahibi Karsiliksiz sevgi
-
Az öncede konuştum kv hastaymış onunla konuştukdan sonra eşimi aradım annen hastaymış bi ara halini hatırını sor dedim.
Ben kv kıskanmıyorum sadece haksızlığı kabul edemiyorum oda bana haksızlık ediyor.
Tekrar söylüyorum ben eşime o soruyu sorarken asla ama asla annesini bırakıpda beni seçmesini beklemedim beklediğim tek cevap ikinizide seçemem ikinizde benim için değerlisiniz..deseydin
Siz hep kocamı haklı gördünüz oysa bana karşı çok kırıcı olduğunu düşünüyordum hep ve böyle düşünerek ona karşı bir soğukluk hissetmeye başlamışdım ama siz böyle söyleyince ben yine kendimi ezip haksız olduğumu düşünüp kocama hak vermeye başlıyorum buda beni ona daha çok bağlıyor ltfn birazda beni anlayın eşimizde annesini seçse aynı cümleyi size kursa ne hissedersiniz.birada siz empati yapın.,
Peki bende deneyeceğim bakalım sonuç nolacakanneyle ogul arasında kalma sende kocanın yanında yerini al kendini tavırlarını değiştirmeye çalış annesine karşı ve eşine karşı emin ol karıma ne olur deyip seni daha çok mutlu etmeye calışacaktır
kendim tarafımdan denemiş ve test edilmiştir . sonuçsa başarılı :)
Peki bende deneyeceğim bakalım sonuç nolacak
Ben çok mu kötü biriyim sizce yorumlardan sonra kendimi çok kötü ezik gibi hissettim sanki çok ama çok kötü bişey yapmışım gibibir sene sonunda çok iyi sonuçlar almaya basladım 2 yıldır hayatım daha keyifli
hem kaba hem bencil hem düşünceli ...
çelişkiler birbirini kovalıyo
sende ananı seç bırak adamı
canımmmmm iyilik kötülük görecelidir bak sen burdaki yorumlara bile kafa takıyosun takmaBen çok mu kötü biriyim sizce yorumlardan sonra kendimi çok kötü ezik gibi hissettim sanki çok ama çok kötü bişey yapmışım gibi
Eski konularımdan kv mi okuyabilirsinSen anneni degisirmiydin eşine? Eger kayunvaliden size sıkıntı yaratmiyorsa ve oğlunu doldurmuyosa neden annelerle kiyaslanir anlamam. Ben babamla eşimi asla kiyaslamam. Senin çocuğun nasıl davransin isterdin? Anne ayrı eş ayrı. . Benim eşim annesini iki gün aramasa derimki anneni ara merak eder kadın vs.. iki oğlum var ve onlardan ne bekliyorsam öyle ogretiyorum. Ama k.v kötüyse haklisin bişey diyemem.
Bence çok ağır bişey soylememis. Kendini üzme. Unutursun bir süre sonra. Onun sevdiği şeyleri yapmayı denesen. Kızgınlık ters teper KIRGINLIK etki eder. Sakın bi zamanda ne demek istediğini anlatmaya çalış benceEski konularımdan kv mi okuyabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?