KOCAM'IN ESİRİYİM

Kv ne iyi ol çok iyi ol cagır git konuş. Ve danış ne alacak ne yapacaksan sor kendi fikrini ogren bu onu onurize eder. Hosuna gider yapmak zorunda degilsin ama dinle ogren. Ve laf soksa bile sivrilme dalgaya vur " yaaa anne niye boyle dedin simdi :) falan diye esininin yaninda kv adini anma. Ve esinle kv gittiginde de ayni davran guler yuzlu ol. Sen konus. Bidaha da esine annesiyle kiyaslattirma kendini

Az öncede konuştum kv hastaymış onunla konuştukdan sonra eşimi aradım annen hastaymış bi ara halini hatırını sor dedim.
Ben kv kıskanmıyorum sadece haksızlığı kabul edemiyorum oda bana haksızlık ediyor.
Tekrar söylüyorum ben eşime o soruyu sorarken asla ama asla annesini bırakıpda beni seçmesini beklemedim beklediğim tek cevap ikinizide seçemem ikinizde benim için değerlisiniz..deseydin
Siz hep kocamı haklı gördünüz oysa bana karşı çok kırıcı olduğunu düşünüyordum hep ve böyle düşünerek ona karşı bir soğukluk hissetmeye başlamışdım ama siz böyle söyleyince ben yine kendimi ezip haksız olduğumu düşünüp kocama hak vermeye başlıyorum buda beni ona daha çok bağlıyor ltfn birazda beni anlayın eşimizde annesini seçse aynı cümleyi size kursa ne hissedersiniz.birada siz empati yapın.,

e canım sana soru sordum, cevabına göre bir yorum yazdım. üstelik cevabımda ne kınama vardı ne başka bir şey. beğendin geçtin. oysa çözüm odaklıydı. sen sadece sana hak verilsin diye mi bu konuyu açtın?

Sorguğunuz soru bile enteresan geldi bana ne demek benmi annenmi tabiki annem diyecek kocalarınızı bulunmaz hint kumaşı yapıp o yoksa ben de yokum modun da takılırsanız daha çok kaybedersiniz
Herkes eşini sever,sayar ama hayat o yoksa yokum kölesi,kuluyum diye diye adamlarıda ben neymişim be diye düşündürüyosunuz.
Kendinizede saygı duyun eşiniz olmadan önceden yaşıyodunuz ,olmasada yaşarsınız aşkından ölen kimseyi görmedik, hemde neden annesiyle kendinizi kıyaslamaya sokuyosunuz aynı kefedemisiniz

Bi evlat annesinden asla vazgeçmemeli. Bir kadında zaten bunu beklememeli. O soruyu sormak sadece ya o ya ben denilecekse sorulmalı. O diyosa çekip gitmelisin yoksa zaten ne anlamı kalır bu soruyu sormanın..

Hanım yanlış soru sormuş olsa dahi eşinin cevabı daha yanlis..Annenin yeri ayrı esin yeri ayrı..Eş bulunur anne bulunmaz sözü kadar saçma bi söz daha duymadım..Ha diyince kim gönlüne eş bulabilir ve mutlu olur..Anne başımızın tacı ama dünyamızın merkezi değil..Mutluluk için anneye de babaya da,eşe de,evlada da ,dosta da İhtiyacımız var..Bu kadar kolay silebilecek erkek yada kadınlar evlenmesin mümkünse..Nasıl olsa dışarı da çok.

Konu sahibine gelince eşim kaba demissin zaten kabaligina ver..Hissettikleriyle dile getirdikleri bir değildir diye düşünüyorum..Erkeklik yapacak ya sana muhtaç,aşık gozukmeyecek ya kalp kırmış umrunda mi..Seni gerçekten kaybetme ihtimali olmaz inşallah ama olursa o zaman anlarsın gerçek duygularını..Soru cevap ile anlaşılmaz bunlar..

Bu soruyu önce kendine sor...eger kendine sorunca kocam yanitini veriyosan ciddi anormalsin bana göre...seninki takınti acilen uzmana gören..kendine saygın yokolmuş...

Bu soruyu önce kendine sor...eger kendine sorunca kocam yanitini veriyosan ciddi anormalsin bana göre...seninki takınti acilen uzmana gören..kendine saygın yokolmuş...
Kendime sorduğumda verdiğim cevap şu ben annemden de senden de vazgeçemem o yüzden ikinizde iyi anlaşın eğer ikinizde beni seviyorsanız beni ve kendinizi üzmeyin hep beraber mutlu mesut yaşayalım cevabını verirdim!

Kendinizde zaten yanlış bir soru sorduğunuzu biliyorsunuz. Verilen cevap için üzülmeyin bu yüzden. "Üzülme" deyince oyle olmadığını biliyorum ama yine de yazmak istedim.

" Ben kocamın esiriyim " cümlesi aslında bir isyan cümlesi. Kabullenmişlik gibi gelmedi bana. Demek ki az bir silkelenmeyle kurtulabilirsiniz.
Ne yapılabilir, acaba bir terapiste mi gitseniz ? Hem dertleşirsiniz hem de bir yol çizmiş olursunuz.
O sorduğunuz sorunun cevabı üzerinden değerlendirmeyin . Evet kaba bir cevap vermiş ancak sorulmaması gereken bir soru üzerine hazırlıksız yakalanmış olabilir.

Herkes korkar, birgun sevdiği tarafından terkedilmekten, artık sevilmemekten. Bu konudan dolayı dert edinmeyin.
Sizin yapmanız gereken kv.nizle olan durumunuzu devre dışı bırakmak.

çalışıyor musunuz? çalışmıyorsanız, ailenize hizmet dışında kendiniz için ne yapıyorsunuz? önce bu
cevabının hiç bir şey oldu. sonrasında şu:

sorun burda işte. kocanızı hayatınızın merkezinden biraz uzaklaştırsanız, bağımlılığınız azalacak. kendinize hobiler bulun, kurslara gidin, çalışın ya da. sizinki bağlılık değil, bağımlılık. kendinizi onsuz hiç gibi görmeniz. oysa siz değerlisiniz ve değerinizi kendiniz bilmezseniz, zaman gelir bu değeri hissedebilmek için kocanıza böyle saçma bir soru sorarsınız elbette.

Gün gelip sizin çocuğunuzun eşi ona ben mi annenmi diye sorsa?bence bin kere düşünüp bir kere konuşmakta fayda var,anne başka eş başka,eşiniz sizi seviyor size eziyet etmiyorsa annesi ve sizin aranızda tercih yaptırma aşamasına gelmeyin,siz eşinizle olan huzurunuzla ilgilenin.bu durumun esir olmakla bi alakası da yok eminim ki esir olacak kadar aciz bir kadın değilsiniz.

Kusura bakmayın sorunuzu bulamadım tekrar sorarmısınız
çalışıyor musunuz? çalışmıyorsanız, ailenize hizmet dışında kendiniz için ne yapıyorsunuz? önce bu
cevabının hiç bir şey oldu. sonrasında şu:

sorun burda işte. kocanızı hayatınızın merkezinden biraz uzaklaştırsanız, bağımlılığınız azalacak. kendinize hobiler bulun, kurslara gidin, çalışın ya da. sizinki bağlılık değil, bağımlılık. kendinizi onsuz hiç gibi görmeniz. oysa siz değerlisiniz ve değerinizi kendiniz bilmezseniz, zaman gelir bu değeri hissedebilmek için kocanıza böyle saçma bir soru sorarsınız elbette.

Burda cvp verilecek bir soru yok öneride bulunmuşsunuz sadece önerinizi dikkate aldım teşekkür ederim bunları yapmaya çalışacam

Cevabini bildigimiz sorulari sormak bazen anlamsiz kaliyor esinize bu yüzden kızmayın bana esim aynı soruyu sorsa annem ayrı sevgisi var senin ayrı sevgilerin üstünlügü olculemez ama tabi diger türlü birsey diyemem biraz aciklama yapmasi gerekirdi direk 40 günluk karima degismem demesi agır bir söz evlilikte anne ile esi dengede tutacaksin kimse kırılmasın ayrica kocamin sevgisine muhtacim demissin bak her kadin ilgi ve sevgi görmek ister zaten birbirmize es dememiz bu yuzden kim annesinin evinden kendisini sevgi ilgi gostermeyen bir erkekle evlenmek ister ki ama bunu ona hissettirdin mi iste yanlisi orda yapiyoruz bende yaparim hic kizamam küsemem ama karsi taraf boyle bakmiyor muhtac gibi hissettirirsen zaten bunu yapmaz biz Allahtan baska kimseye muhtaç degiliz öyle gibi yasa ama esinede sen sevgini yine göster ilgini eksik etme tabiki yani uzun lafın kısası bir seyler bekledikce daha kırılıyoruz Allah yardimciniz olsun

kadınlar neden bu kadar saçma soruları çok seviyorlar anlamak çok güç. yok annen mi ben mi, yok eskisini unutamadın mı vs vs...gereksiz, huzursuz edici ve anlamsız sorular bunlar. devamlı eşini ve sevgisini sınamaktan vazgeçersen mutlu olabilirsin ancak. adamları bunaltmamak gerek.

Sizce ikinizinde yeri ayrı ne seni ne onu seçemem mi doğru cevap yoksa annemi sana değişmem gibisinden bir cvp mı doğru ben annesini borakıp da beni seçmesini istemedim sadece ilk söylediğim cvbı vermesini istedim

Dürüst olayım eşim bana annen mi ben mi diye sorsa sen kimsin yaa derim, bu soruyu sorma cürretini bile gösteremezsin sen diye bir de cilalarım..
Çok haddini aşan bir soru.
Onun da beni annesinin önüne koymasını istemem.
Bir erkek olarak sadece oğluma bagımlıyım,
bu kadar da açık söylüyorum.

Burda cvp verilecek bir soru yok öneride bulunmuşsunuz sadece önerinizi dikkate aldım teşekkür ederim bunları yapmaya çalışacam
iyi öyleyse. siz değer görmek isteyen bir kadınsanız, önce kendinize, sonra size samimiyetle yaklaşan herkese değer vermeyi bilirseniz değer görürsünüz. çözüm önerisine bir teşekkür etmek hem toplumsal görgü hem de karşındakine değer verdiğinin göstergesidir.bu duygular karşılıklıdır canım. kolay gelsin, umarım en kısa sürede sorununuza çözüm bulursunuz.

ama sorunuz olmamış o anda hepimiz aynı cevabı veririz 1000 koca bulunur bi anne bulunmaz diye
e onunda böyle bi tepki vermesi çok anormal değil
herneyse şimdi kendinizi yıpratmanızın bi manası yok bu beyle evlisiniz sanırım bu 4o günlük eş olayını önceden yaşadınız yeni değil anladığım kadarıyla
bu saatten sonra unutun gitsin
ha sevgi konusundada bu kadar aciz olmayın sevmek sevimek elbet güzel ama bu ihtiyacını eşinize çok belli ederseniz kaybeden olursunuz

eşinizi sevin çok sevin değer verin ama ağır olun senin sevginle yaşamak güzel ama sensizlik ölüm değil gibi gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…