- 23 Mart 2015
- 8.936
- 14.791
- 248
- Konu Sahibi Karsiliksiz sevgi
-
Kv nasıl idare edilir nasıl konuşulması gerekir bunları daha yeni yeni öğreniyorum ama öğrenene kadar çok kötü şeyler yaaşadım muhakkak benimde hatalarım vardım. Ama böyle kendimi çok kötü hissediyorum
e canım sana soru sordum, cevabına göre bir yorum yazdım. üstelik cevabımda ne kınama vardı ne başka bir şey. beğendin geçtin. oysa çözüm odaklıydı. sen sadece sana hak verilsin diye mi bu konuyu açtın?Az öncede konuştum kv hastaymış onunla konuştukdan sonra eşimi aradım annen hastaymış bi ara halini hatırını sor dedim.
Ben kv kıskanmıyorum sadece haksızlığı kabul edemiyorum oda bana haksızlık ediyor.
Tekrar söylüyorum ben eşime o soruyu sorarken asla ama asla annesini bırakıpda beni seçmesini beklemedim beklediğim tek cevap ikinizide seçemem ikinizde benim için değerlisiniz..deseydin
Siz hep kocamı haklı gördünüz oysa bana karşı çok kırıcı olduğunu düşünüyordum hep ve böyle düşünerek ona karşı bir soğukluk hissetmeye başlamışdım ama siz böyle söyleyince ben yine kendimi ezip haksız olduğumu düşünüp kocama hak vermeye başlıyorum buda beni ona daha çok bağlıyor ltfn birazda beni anlayın eşimizde annesini seçse aynı cümleyi size kursa ne hissedersiniz.birada siz empati yapın.,
Sorguğunuz soru bile enteresan geldi bana ne demek benmi annenmi tabiki annem diyecek kocalarınızı bulunmaz hint kumaşı yapıp o yoksa ben de yokum modun da takılırsanız daha çok kaybedersinizLütfen beni yargılamadan anlamaya çalışın çok hassasım çünkü..
Eşim kaba bencil bir insandır. Bi o kadar da bana evine çocuğumuza düşkündür bana karşı ilgisini sevgisini hep gösterir bişey olsa gel desem işi ne olursa olsun bırakıp gelir..
Ama söz konusu annesi olursa beni tek kalemde siler işte bu çok canımı yakıyor.
Beni bırakır diye korkumdan annesi bişey yapsa bişey dese susuyorum.
Sanırım ben aciz bir insanım kocamın ilgisi sevgisi olmassa en önemlisi kocam olmassa ölürmüşüm gibi hissediyorum..
Kocamın sevgisine muhtaç gibi hissediyorum kendimi.
Bir gün tartışmamızda ona ya ben ya annen dedim verdiği cevap beni yıktı cevap şu
"30 yıllık annemi 40 günlük karıma değişemem"
(Bu soruyu sorarken beni seçmesini annesinden vazgeçmesini beklemedim asla sadece ikinizin yeri ayrı o annem sende karımsın cevabını bekleyerek sordum)
Şu an bunu yazarken bile paramparça oldu içim. madem ondan vazgeçemiyorum neden böyle bi soru sordum ki kendimi küçük düşürdüm sonra gelip bu adamla yaşamaya devam ettim..
Bu duygudan nasıl kurtulacam ben keşke ölsem diyorum. Ölsemde kurtulsam bu esaretten : kendi kendimi kapattığım bu zindan dan..
Bi evlat annesinden asla vazgeçmemeli. Bir kadında zaten bunu beklememeli. O soruyu sormak sadece ya o ya ben denilecekse sorulmalı. O diyosa çekip gitmelisin yoksa zaten ne anlamı kalır bu soruyu sormanın..Az öncede konuştum kv hastaymış onunla konuştukdan sonra eşimi aradım annen hastaymış bi ara halini hatırını sor dedim.
Ben kv kıskanmıyorum sadece haksızlığı kabul edemiyorum oda bana haksızlık ediyor.
Tekrar söylüyorum ben eşime o soruyu sorarken asla ama asla annesini bırakıpda beni seçmesini beklemedim beklediğim tek cevap ikinizide seçemem ikinizde benim için değerlisiniz..deseydin
Siz hep kocamı haklı gördünüz oysa bana karşı çok kırıcı olduğunu düşünüyordum hep ve böyle düşünerek ona karşı bir soğukluk hissetmeye başlamışdım ama siz böyle söyleyince ben yine kendimi ezip haksız olduğumu düşünüp kocama hak vermeye başlıyorum buda beni ona daha çok bağlıyor ltfn birazda beni anlayın eşimizde annesini seçse aynı cümleyi size kursa ne hissedersiniz.birada siz empati yapın.,
Kendime sorduğumda verdiğim cevap şu ben annemden de senden de vazgeçemem o yüzden ikinizde iyi anlaşın eğer ikinizde beni seviyorsanız beni ve kendinizi üzmeyin hep beraber mutlu mesut yaşayalım cevabını verirdim!Bu soruyu önce kendine sor...eger kendine sorunca kocam yanitini veriyosan ciddi anormalsin bana göre...seninki takınti acilen uzmana gören..kendine saygın yokolmuş...
Kusura bakmayın sorunuzu bulamadım tekrar sorarmısınıze canım sana soru sordum, cevabına göre bir yorum yazdım. üstelik cevabımda ne kınama vardı ne başka bir şey. beğendin geçtin. oysa çözüm odaklıydı. sen sadece sana hak verilsin diye mi bu konuyu açtın?
çalışıyor musunuz? çalışmıyorsanız, ailenize hizmet dışında kendiniz için ne yapıyorsunuz? önce buKusura bakmayın sorunuzu bulamadım tekrar sorarmısınız
Burda cvp verilecek bir soru yok öneride bulunmuşsunuz sadece önerinizi dikkate aldım teşekkür ederim bunları yapmaya çalışacamçalışıyor musunuz? çalışmıyorsanız, ailenize hizmet dışında kendiniz için ne yapıyorsunuz? önce bu
cevabının hiç bir şey oldu. sonrasında şu:
sorun burda işte. kocanızı hayatınızın merkezinden biraz uzaklaştırsanız, bağımlılığınız azalacak. kendinize hobiler bulun, kurslara gidin, çalışın ya da. sizinki bağlılık değil, bağımlılık. kendinizi onsuz hiç gibi görmeniz. oysa siz değerlisiniz ve değerinizi kendiniz bilmezseniz, zaman gelir bu değeri hissedebilmek için kocanıza böyle saçma bir soru sorarsınız elbette.
Sizce ikinizinde yeri ayrı ne seni ne onu seçemem mi doğru cevap yoksa annemi sana değişmem gibisinden bir cvp mı doğru ben annesini borakıp da beni seçmesini istemedim sadece ilk söylediğim cvbı vermesini istedim
iyi öyleyse. siz değer görmek isteyen bir kadınsanız, önce kendinize, sonra size samimiyetle yaklaşan herkese değer vermeyi bilirseniz değer görürsünüz. çözüm önerisine bir teşekkür etmek hem toplumsal görgü hem de karşındakine değer verdiğinin göstergesidir.bu duygular karşılıklıdır canım. kolay gelsin, umarım en kısa sürede sorununuza çözüm bulursunuz.Burda cvp verilecek bir soru yok öneride bulunmuşsunuz sadece önerinizi dikkate aldım teşekkür ederim bunları yapmaya çalışacam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?