Kocamın eski aşkına dönmesi okurmusunuz

Bebek dogdu bosanmadiniz ve evlilige devam ediyorsunuz diyelim: bu adamla nasil mutlu olacaksiniz.Hadi yapti bir hata dersiniz de simdi sizde durum biraz farkli.Adam eski sevgilisini seviyor özlüyor.Kadin esinize yuz vermedigi icin esiniz yaninizda..Ama birgun yüz verebilir de.Ve siz affedince esiniz o kadini ikna etmeye devam edecek.zannetmiyorum ki aklinda bitirsin..Belki de kadin bosan oyle gel diyecek esinize..Esiniz de sizden bosanmak isteyecek..Omur boyu bu suphelerle yasanir mi?? Yatak odanizda bile aranizda o kadin yatacak, esiniz onu unutamayacak..

Abi 1 gün de keklenmeyelim ya :) bir de millete atar yapıyor.
Konuyu şüpheli bulduğumda eski konularına bakıyorum ben ikinci evliliğim dese inanırdım öyle bekledim direk yalana başvurdu arkadaşımın dedi yorumları unutup ne geçiyor ellerine anlamıyorum sahte konu açıp

Hamileliğim sorunlu geçiyor ailem ankarada atandığımız yer Doğu Yanımda ondan başkası yok işimi bırakıp nasıl döneyim memlekete tek başıma evi nasıl ayırayım
Evi hemen ayırmana gerek var mı? Bin uçağa git, bence de bahane aramayın, yorumlara çok hak verdim

Bir de eski konulara bakınca atar yapanlar var bakmayıp da ne yapalım:) keklenmekten yorulduk yahu :)

Hala affedemedim demişsiniz ama çoktan affetmişsiniz.. ne dememizi bekliyorsunuz burada..en başta affetmekle hata yapmışsınız ..ama madem yaptınız unutun olanları .. ya da toplayın eşyalarınızı ve o evi terkedin ..sizin karar vermeniz lazım önce ..(devam edecekseniz geçmişte olanları unutun )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…