Kocamın eski sevgilisinin kocası ?

beklenenan41

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2021
148
97
48
38
Merhaba,
Hangi konudan açacağımı bilemedim umarım doğru olmuştur. Bugün çok enteresan bişey ile karşılaştım. Aynı şehirlerde yaşamamamıza birbirimizi tanımamamıza rağmen kocamın eski sevgilisinin kocası bugün beni facebooktan eklemiş. Kocamın Eski sevgilisini bildiğim için Fotolarından tanıdım çocuğu daha önceden görmüştüm fotosunu ordan biliyorum kocasınıda.Ama ne alaka sizce ? Öyle rastgele eklemiş ben denk gelmiş olamam mantıken..

aklından geçeni tam olarak detaylandırır mısın, demek istediğin eşimde eski sevgilisinimi eklemiştir böyle mi düşünmeliyim ?

hayır öyle değil.
sizin eşiniz karısıyla sevgiliymiş ya bunu hazmedemiyordur. o da sizinle takılıp şartları eşitlemek istemiştir.
adamın kafasının sağlıklı olduğunu sanmam.
normal insan olsa sizi eklemez.
tesadüf olmaz bu kadar.

Karısından şüpheleniyordur. Kocanızla tekrardan görüştüğüne dair kuşkuları vardır. Sizin evliliğinizde sorun var mı onu takip etmek için eklemiştir.
Yani profil resmimiz ama kocamla, yani sorun olsa kocamla fotoğrafım olmazdı diye düşünmezmiydi ki ayrıca sizce ne cesaret? Ya gidip karısına söylesem gibi gibi..

Kendisine sorsaydın. Neden sormuyorsun.
Beni eklemişsiniz de çıkaramadım sizi filan de bakalım ne yazcak
Yaa bu sefer kocam görse yanlış anlar diye düşündüm..normalde sizleride ekleyeb oluyodur silip gidiyorum bu sefer sorsam ne alaka yada karısının haberi yoksa görse ortalık saçma sapan gereksiz karışmasın

Yani profil resmimiz ama kocamla, yani sorun olsa kocamla fotoğrafım olmazdı diye düşünmezmiydi ki ayrıca sizce ne cesaret? Ya gidip karısına söylesem gibi gibi..
Söylemekten ziyade araştırma yapıyor. Bir şey olsa zaten mesaj atardı.
Bence siz kendi eşinize söyleyin. Yarın bir gün “bu nerden çıktı” demesin size.

hayır öyle değil.
sizin eşiniz karısıyla sevgiliymiş ya bunu hazmedemiyordur. o da sizinle takılıp şartları eşitlemek istemiştir.
adamın kafasının sağlıklı olduğunu sanmam.
normal insan olsa sizi eklemez.
tesadüf olmaz bu kadar.
Buda çok saçma evli yazıyor profilimde ve kocamla fotom var gerçekten böyle düşünebilir mi :/

Vala doğru söylüyorsun sanırım.. aklımdan bu geçiyor ama ne diye eklemiş diye de kafama takıldı :/
Eşinize karşı güveniniz nasıl acaba yanlış anlamayın da acaba onun eklemesi nasıl desem acaba eşiniz onun eşiyle ilgileniyorda adam da sizi ekleyip bunu size söyler yada sizin aranız nasıl diye takip ediyor gibi mi düşündünüz

Yooo, özel hayatında birbirini yiyip sosyal medyada çiçek böcek güneş bulut paylaşımlar yapan tonla çift var.

Back
X