Kocamın eski sevgilisinin kocası ?

Evet haklısınız öyle.. anlamıştım adam belki birşey der diye silip engellemediniz hemen. Yukarıda ki arkaşn dediği gibi yazın adama tanıyamadm diye duruma göre engeli basarsinz yada dinlemeye devam edersiniz.
Kocanız duyarsa da acaba bir arkadaşm mıydı o yüzden sordum kim olduğunu öğrenince de ben ne alaka diyip engelledjm dersiniz olmaz mi
Olmaay olurda muhatap olunmamalı diye düşünüyorum biyandan da mantık olarak

Baktım şimdi açık gözüküyor
Şüphe ettiğiniz gibi bir şey olsa direkt yazardı. Ben de nooption gibi düşünüyorum. Tekin pabuç değil. Eşinize söylemeyin başka bir hamle gelmedikçe. Ve arkadaşlık isteğini reddedin.
Diğer türlü eşiniz iletişime geçmek isteyecek konu büyüyecek bence.

Şüphe ettiğiniz gibi bir şey olsa direkt yazardı. Ben de nooption gibi düşünüyorum. Tekin pabuç değil. Eşinize söylemeyin başka bir hamle gelmedikçe. Ve arkadaşlık isteğini reddedin.
Diğer türlü eşiniz iletişime geçmek isteyecek konu büyüyecek bence.
Evet aynı mantıkla ne olur ne olmaz sessizliğimi koruyacağım gibi gözüküyor

O değil de adamcağız niye hemen psikolojisi bozuk vs.diye etiketlendi ki?
Belki karısı bir iş çeviriyor, belki kocanıza dair bir ipucu yakaladı?Öylesine bir ekleme olamaz bu..
Yerinizde olsam isteği kabul eder, beklerdim.Sonuçta ayakta uyutuluyor da olabilirim?Kocaya %100 güvenmek her zaman kaybettirir, algılar açık olmalı

Eşiniz eski sevgilisini eklediyse o da sizi eklemiş olabilir. Ya da ruh hastası falandır. Eşiniz eski sevgiliyi arada bir açıp bakıyorsa öneri gitmiş olabilir ondan yapmıştır. Başka bir seçenekte eski sevgili yalan söylemiştir beni ekledi diye yine sevgili gelip sizi eklemiştir.

Merhaba,
Hangi konudan açacağımı bilemedim umarım doğru olmuştur. Bugün çok enteresan bişey ile karşılaştım. Aynı şehirlerde yaşamamamıza birbirimizi tanımamamıza rağmen kocamın eski sevgilisinin kocası bugün beni facebooktan eklemiş. Kocamın Eski sevgilisini bildiğim için Fotolarından tanıdım çocuğu daha önceden görmüştüm fotosunu ordan biliyorum kocasınıda.Ama ne alaka sizce ? Öyle rastgele eklemiş ben denk gelmiş olamam mantıken..
Kocanız ile eski sevgilisini göruşurken mesaj falan yakaladi size diyecek belkinde oyle degildir umarim ama aklima bu geldi.

Merhaba,
Hangi konudan açacağımı bilemedim umarım doğru olmuştur. Bugün çok enteresan bişey ile karşılaştım. Aynı şehirlerde yaşamamamıza birbirimizi tanımamamıza rağmen kocamın eski sevgilisinin kocası bugün beni facebooktan eklemiş. Kocamın Eski sevgilisini bildiğim için Fotolarından tanıdım çocuğu daha önceden görmüştüm fotosunu ordan biliyorum kocasınıda.Ama ne alaka sizce ? Öyle rastgele eklemiş ben denk gelmiş olamam mantıken..
Hemen facebookta diger mesajlarinizi kontrol edin. Yani sizinle arkadas olmayan biri mesaj atinca diger diye biyere dusuyor.belkiesaj atip bisey demistir mesaji gorebilin diye eklemistir.
Bunu kontrol ettikten sonra esinizede muhakkak soyleyin

Merak ettim, eşiniz neden sizin engellediğiniz numaralara bakıyor?
İletişime geçmek istemediğin insanı engellemek en mantıklısı ama benim en eşim bu konularda biraz garip. 🤷🏻‍♀️ Tanımadığım bir erkek dahi mesaj atsa sonrasında “sen evli bir kadına neden mesaj atıyorsun” diye o erkeğe fırça atar. O yüzden kimseyi haberi olmadan engellememi, yollanan bir mesajı silmemi istemiyor. Huzursuz oluyor.

Stalk, araştırma yapmak istiyor. Hiç muhatap olmadan engelleyin bence.

Erkeklerin bu tipleride baş belası olur. Silin direk yokmuş gibi davranın.
Muhtemelen eşiyle konuşmasında eski sevgili mevzusu açıldı oda eşini sinir etmek için sizi ekledi. Aklıma gelen tek şey bu.
Eşiniz eski sevgilisiyle görüşse size arkadaşlık isteğinden daha farklı şeyler gelir. Zaten sizde bu zamana kadar şüphelenip, bişeyler sezerdiniz diye düşünüyorum. Kadınlar anlar varsa bişey. Ya ortaya çıkartır ya göz ardı eder o durumda da zaten. Siz böyle bişey yok diyorsunuz ama oturup bir düşünün derim yinede. 👍

Bence eşi bir şeyden şüphelenip sizi eklemek istemiş olabilir. Bence o adama açık açık sorun. Niyeti nedir soylesin bakalım.

Back
X