Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Niye herkes engelle yazmış ki? Muhafazaklarlıktan dolayı engellese önemli bir şeyi öğrenemeyecek belki. Belki de eski sevgililer buluşuyor, adam o yüzden ekledi, emin olunca kadına anlatacak. Yani her şeye de engelle engelle, böyle böyle yıllarca aldatılınca kadınlar...
Merhaba arkdşlar, hepinizin vaktini çalmışım kusurabakmayın.meğer o talep 3 yıl önce hepimiz evlenmeden önceymiş ben facebookta yeni görmüşüm pek taleplere bakmıyordum yeni gelmiş sandım. Buda garip ama önemi kalmadı. Hepinize teşekkür ederim
Aman aman ne kusuru.
Güncel olmamasına çok sevindim. O zamanlar eşinizi potansiyel tehlike olarak görmüş demek. Aradan çok sene geçmiş. Unutmuştur çoktan.
Merhaba,
Hangi konudan açacağımı bilemedim umarım doğru olmuştur. Bugün çok enteresan bişey ile karşılaştım. Aynı şehirlerde yaşamamamıza birbirimizi tanımamamıza rağmen kocamın eski sevgilisinin kocası bugün beni facebooktan eklemiş. Kocamın Eski sevgilisini bildiğim için Fotolarından tanıdım çocuğu daha önceden görmüştüm fotosunu ordan biliyorum kocasınıda.Ama ne alaka sizce ? Öyle rastgele eklemiş ben denk gelmiş olamam mantıken..
Aman aman ne kusuru.
Güncel olmamasına çok sevindim. O zamanlar eşinizi potansiyel tehlike olarak görmüş demek. Aradan çok sene geçmiş. Unutmuştur çoktan.
Merhaba arkdşlar, hepinizin vaktini çalmışım kusurabakmayın.meğer o talep 3 yıl önce hepimiz evlenmeden önceymiş ben facebookta yeni görmüşüm pek taleplere bakmıyordum yeni gelmiş sandım. Buda garip ama önemi kalmadı. Hepinize teşekkür ederim