Kocamin eski sevgilisiyle akraba olmak!!!

esila_ipek

kûn fe yekûn
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2017
45
29
3
Merhaba arkadaşlar bir sıkıntım var ve çare bulamiyorum sıkıştım kaldim yardiminiza fikirlerinize ihtiyacim var. Biz 8 yıllık evliyiz. Bir kaynim var ve eşimin eski sevgilisinin ablasiyla evleniyor. Biz nisanliyken bu insanlar bizi ayirmaya çalıştılar. Kötü zamanlar geçirdik bizi baristirmaya geldiklerinde o insanlar o....pu sen onlara uyma dedi kaynanam. Simdi o insanlari ailesine katiyor. Ben hicbirseyinde olmam diyorum ne nişaninda ne düğününde isteyen istedigiyle evlensin diyorum. Ama onlar eşimde dahil herşeye katilmami istiyorlar. Bende bu olayin bana yapılmış bir saygisizlik olarak görüyorum. Sizce nasil davranmaliyim ne yapmaliyim?

Esimlede 1 aydir sürekli kavga ediyoruz. O benim kardesim diyo baska bisey demiyor. Nasil davranicam bilemiyorum. Esim beni anlamiyor daha doğrusu ailesinden kimse beni anlamiyor. Ben gelmem hicbiseye bunlari kabul etmiyosan git dava aç dedim gel beraber gidelim dedi bana

Esinizin eski sevgilisi bekar mi

Valla kaynana kendi lafını yutmuş sonuçta oğlu sevdiği kızı beğenmese de oğlu için kabul etmiş. Yapacak birşey Yok nişan düğün işine karışmayın son derece mesafeli durun eşiniz de bir süre sonra elini eteğini çeker.

Duruma eşinizin tarafından bakmaya çalışın.Sonuçta kardeşinin mutlu günü.İlla ki Yanında olmak isteyecektir.Bırakın herkes kendi ettiğinden utansın.Bence eşinize engel olmayın Ve onu da yalnız bırakmayın.Birlikte katılın her şeye.Hatta sizi ayırmak isteyenlere inat eşinizle el ele katılın.Bence sizi eşinizle mutlu görmek sizi ayırmak isteyenlere verilecek en güzel cevaptır...

Eşinizi ikna edebilirseniz ikiniz de gitmeyin.
Eşiniz giderse siz de gidin. Bu sefer kötü siz olursunuz.

Iste ben yapamam herhalde öyle. Ne dusunuyorsam odur benim icin. Bu huyumuda hic sevmiyorum ama hep net olmayi tercih ettim ben. Aman baktilarmi bisey kacirdimmi diye kendimi yerim.cok kiskancim

Kesinlikle gitmezdim. Kendi sebeplerimden cok, butun gece her hareketime mana bulunacağını bildigimden gitmezdim. Eşinizden uzak dursaniz ayri laf yakin dursaniz ayri laf cikarir insanciklar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…