- 4 Mayıs 2016
- 3.008
- 8.179
- 158
- 28
- Konu Sahibi esila_ipek
-
Duygularını az çok anlıyorum ben olsam ben de gitmezdim.Merhaba arkadaşlar bir sıkıntım var ve çare bulamiyorum sıkıştım kaldim yardiminiza fikirlerinize ihtiyacim var. Biz 8 yıllık evliyiz. Bir kaynim var ve eşimin eski sevgilisinin ablasiyla evleniyor. Biz nisanliyken bu insanlar bizi ayirmaya çalıştılar. Kötü zamanlar geçirdik bizi baristirmaya geldiklerinde o insanlar o....pu sen onlara uyma dedi kaynanam. Simdi o insanlari ailesine katiyor. Ben hicbirseyinde olmam diyorum ne nişaninda ne düğününde isteyen istedigiyle evlensin diyorum. Ama onlar eşimde dahil herşeye katilmami istiyorlar. Bende bu olayin bana yapılmış bir saygisizlik olarak görüyorum. Sizce nasil davranmaliyim ne yapmaliyim?
zaman geçince durum tersine mi işliyor kötü olan durumlar iyi mi oluyor8 sene olmuş..
Sonuçta eşimizin kardeşi çok politik olur ben çok şık olup eşimle mutluluk pozları verirdim onlar çatlasınMerhaba arkadaşlar bir sıkıntım var ve çare bulamiyorum sıkıştım kaldim yardiminiza fikirlerinize ihtiyacim var. Biz 8 yıllık evliyiz. Bir kaynim var ve eşimin eski sevgilisinin ablasiyla evleniyor. Biz nisanliyken bu insanlar bizi ayirmaya çalıştılar. Kötü zamanlar geçirdik bizi baristirmaya geldiklerinde o insanlar o....pu sen onlara uyma dedi kaynanam. Simdi o insanlari ailesine katiyor. Ben hicbirseyinde olmam diyorum ne nişaninda ne düğününde isteyen istedigiyle evlensin diyorum. Ama onlar eşimde dahil herşeye katilmami istiyorlar. Bende bu olayin bana yapılmış bir saygisizlik olarak görüyorum. Sizce nasil davranmaliyim ne yapmaliyim?
8 sene olmus git esinle ve cok mutluyum diue goster esinin kardesi gitmese olmaz yalniz birakma ortalik onlara kalmasinMerhaba arkadaşlar bir sıkıntım var ve çare bulamiyorum sıkıştım kaldim yardiminiza fikirlerinize ihtiyacim var. Biz 8 yıllık evliyiz. Bir kaynim var ve eşimin eski sevgilisinin ablasiyla evleniyor. Biz nisanliyken bu insanlar bizi ayirmaya çalıştılar. Kötü zamanlar geçirdik bizi baristirmaya geldiklerinde o insanlar o....pu sen onlara uyma dedi kaynanam. Simdi o insanlari ailesine katiyor. Ben hicbirseyinde olmam diyorum ne nişaninda ne düğününde isteyen istedigiyle evlensin diyorum. Ama onlar eşimde dahil herşeye katilmami istiyorlar. Bende bu olayin bana yapılmış bir saygisizlik olarak görüyorum. Sizce nasil davranmaliyim ne yapmaliyim?
Esimlede 1 aydir sürekli kavga ediyoruz. O benim kardesim diyo baska bisey demiyor. Nasil davranicam bilemiyorum. Esim beni anlamiyor daha doğrusu ailesinden kimse beni anlamiyor. Ben gelmem hicbiseye bunlari kabul etmiyosan git dava aç dedim gel beraber gidelim dedi bana
Ay daha neler ya. Ne kadar ozguvensizsiniz.Teşekkür ederim cevaplariniz icin. Iste kardes olduklari icin hep bir arada olacaklar ben nasil dayanicam diye düşünüyorum. Bayramda veya özel bi günde bir araya gelicez ben onunla sohbet mi edicem. Yapamam gibi geliyor. Kendimi biliyorum çünkü. Ayni durumda onlar olsaydi böyle biseyi asla kabul etmezlerdi. Yani benim eski sevgilimin kardeşiyle evlenmek isteseydi kimse kabul etmezdi. Eşim ortaligi yikardi. Empati kursunlar istiyorum bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?