Kocamin eski sevgilisiyle akraba olmak!!!

Eşinizin eski sevgilisiyle evlenmiyormuş ki ablasıyla evleniyormus bu kadar aşırı tepki vermeniz çok çok yanlış,düğnüne gidin kaynınızın ancak tabiki evlendikten sonra araya mesafenizi koyarsınız

Evet 8 sene oldu ama iste onu görünce ben ne hissedicem veya sen ne hissederdin

İyi de bence o dövünsün

Yani o sizi görünce ne hissedecek

O eski sevgili siz eşsiniz

Eşinizin ailesi de o kızı istiyoruz vs dememişler tam tersine sizi tutmuşlar

Bu aşamada düğünün en güzeli olup salınmak varken neden kasasınız ki kendinizi

Zor durum.ama esin mecbur katilmali evlenen kardeşi.
Ben olsam esime nisana ve dugune senin hatirin icin katilacagim fakat bir daha kardesinin esi ile ne ben ne sen gorumeyecegiz der dugunede girer esimin koluna salinarak boy gostermeye gider ve gercekten bir daha kaynim ve esi ile asla gorusmezdim

O kızın hayatına kim bilir kaç kişi girip çıkmıştır.. Onca yıl geçmiş yani.. Bi de bu açıdan düşün derim :)

Bir de evlenen kızın ya da kaynının suçu ne

Belki onlar da o kızı davranışlarını onaylamıyor ama kardeş işte atsa atılmaz satsa satılmaz

Yani o kişi yıllar önce böyle dedi diye ablasına neden önyargılısınız ki

8 senede herşey unutulmuştur bence.ben 4 yillik evliyim ve esimden onceki sevgilimi gorup tokalaşsam dahi bisey hissetmem. Hepsi gecti gitti. Bnce bosuna abartmayin bu kadar. Sizi sevmiş senle evlenmis..

Teşekkür ederim cevaplariniz icin. Iste kardes olduklari icin hep bir arada olacaklar ben nasil dayanicam diye düşünüyorum. Bayramda veya özel bi günde bir araya gelicez ben onunla sohbet mi edicem. Yapamam gibi geliyor. Kendimi biliyorum çünkü. Ayni durumda onlar olsaydi böyle biseyi asla kabul etmezlerdi. Yani benim eski sevgilimin kardeşiyle evlenmek isteseydi kimse kabul etmezdi. Eşim ortaligi yikardi. Empati kursunlar istiyorum bende

çok zor bir durum. ama hikayenin bütününe hakim olmadığım için yorum yapmakta zorlanıyorum. Yani tam olarak nasıl bir sorun yaşandı. Bu insanların olaylardaki rolleri ne? yani kavganızın boyutunu bilemeden yorum yapamayacağım.

Ya kayniniz eşinizin eski sevgilisiyle evleniyor gibi davranıyorsunuz yani yasanmis bir olayi kizcagaza yüklemek dogru mu? Ben olsam sallamam düğüne de giderim eşimi koluma takip dans da ederim yani biraz boşverin boşvermek iyidir zira 8 sene az buz değil

Kaynınız sevmiş evlenecek yapacak bişey yok
Sizde onu önemsediğinizi belli etmeyin 8 sene önceki mevzular yani herkes bakmış yoluna
Aynı durumda kendim olsam kardeşim evlenecek olsa ve eşim gitme dese kesinlikle giderim o benim kardeşim ben eşimi de yanımda görmek isterim
Ailesiyle merhabadan öteye gitmezsiniz onu anlarım ama nişana düğüne gitmemek de ne demek
Kaynınız istiyor ve sizin yüzünüzden o iş olamayacaksa ona daha çok haksızlık oluyor sizin kocanızın eski sevgilisinden ona ne yani

Hayir olsun ben öyle birsey demiyorum sadece beni dahil etmeyin diyorum

Evet abla kardes bizi ayirmaya calismisti da o yüzden sıkıntı duyuyorum

Hiç umursamayın. Eşiniz kardeşinin düğününe gidecek tabiki siz de gidin.
Geçmiş geçmişte kalsın. Ne nispet yapın ne başka bir şey.

Evet abla kardes bizi ayirmaya calismisti da o yüzden sıkıntı duyuyorum
O zamab düğüne git ama asla yakin davranma evlendikten sonra da uzak dur birak yaptigi şeyden utansin. Senin sıkıntı duyacak hic biseyin yok birak o sıkilsin onca uğraşa rağmen ayıramamıs sizi catlasin dursun

Hepinize teşekkür ederim herkezin düşüncesi farkli herkez farkli bakiyor. Benim zoruma gidiyo sadece okadar. Paylasmak istedim sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…