- 28 Aralık 2016
- 1.857
- 4.695
- 133
- 40
- Konu Sahibi esila_ipek
-
Evet 8 sene oldu ama iste onu görünce ben ne hissedicem veya sen ne hissederdin
Dilerim ayni durumlari yasamazsinizAdam seviyo ki evleniyo size saygı duyulacak diye sevdiği insandan mı vazgeçsin?
Hayir olsun ben öyle birsey demiyorum sadece beni dahil etmeyin diyorumKaynınız sevmiş evlenecek yapacak bişey yok
Sizde onu önemsediğinizi belli etmeyin 8 sene önceki mevzular yani herkes bakmış yoluna
Aynı durumda kendim olsam kardeşim evlenecek olsa ve eşim gitme dese kesinlikle giderim o benim kardeşim ben eşimi de yanımda görmek isterim
Ailesiyle merhabadan öteye gitmezsiniz onu anlarım ama nişana düğüne gitmemek de ne demek
Kaynınız istiyor ve sizin yüzünüzden o iş olamayacaksa ona daha çok haksızlık oluyor sizin kocanızın eski sevgilisinden ona ne yani
Evet abla kardes bizi ayirmaya calismisti da o yüzden sıkıntı duyuyorumYa kayniniz eşinizin eski sevgilisiyle evleniyor gibi davranıyorsunuz yani yasanmis bir olayi kizcagaza yüklemek dogru mu? Ben olsam sallamam düğüne de giderim eşimi koluma takip dans da ederim yani biraz boşverin boşvermek iyidir zira 8 sene az buz değil
O zamab düğüne git ama asla yakin davranma evlendikten sonra da uzak dur birak yaptigi şeyden utansin. Senin sıkıntı duyacak hic biseyin yok birak o sıkilsin onca uğraşa rağmen ayıramamıs sizi catlasin dursunEvet abla kardes bizi ayirmaya calismisti da o yüzden sıkıntı duyuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?