- 24 Şubat 2013
- 5.001
- 5.053
- 398
- Konu Sahibi esila_ipek
-
+1Ben olsam umursamazdim. Eşimi de yalnız bırakmaz, onların gözü önünde olabildiğince rahat takilirdim. Hala sizi huzursuz etmelerine müsade etmeyin.
Nişana siz gitmeyin kocanız gitsin mantıklı mı? Kayınvalidenize veya eşinize gelin niye yok dediklerinde ne diyecekler?Hayir olsun ben öyle birsey demiyorum sadece beni dahil etmeyin diyorum
Esimlede 1 aydir sürekli kavga ediyoruz. O benim kardesim diyo baska bisey demiyor. Nasil davranicam bilemiyorum. Esim beni anlamiyor daha doğrusu ailesinden kimse beni anlamiyor. Ben gelmem hicbiseye bunlari kabul etmiyosan git dava aç dedim gel beraber gidelim dedi bana
bakın sıze kendımden bırsey anlatayımMerhaba arkadaşlar bir sıkıntım var ve çare bulamiyorum sıkıştım kaldim yardiminiza fikirlerinize ihtiyacim var. Biz 8 yıllık evliyiz. Bir kaynim var ve eşimin eski sevgilisinin ablasiyla evleniyor. Biz nisanliyken bu insanlar bizi ayirmaya çalıştılar. Kötü zamanlar geçirdik bizi baristirmaya geldiklerinde o insanlar o....pu sen onlara uyma dedi kaynanam. Simdi o insanlari ailesine katiyor. Ben hicbirseyinde olmam diyorum ne nişaninda ne düğününde isteyen istedigiyle evlensin diyorum. Ama onlar eşimde dahil herşeye katilmami istiyorlar. Bende bu olayin bana yapılmış bir saygisizlik olarak görüyorum. Sizce nasil davranmaliyim ne yapmaliyim?
Beddua eder gibi yazmışsınız hemde hamile bir hanımaDilerim ayni durumlari yasamazsiniz
Ya bide şöyle düşün bu sadece bir düğünle sona ermiycek artık istesende istemesende goruceksin bazen bunun için ne eşinle nede ailesiyle arayı bozma kalbinin kirilacagi unutamayacagin sözleri duymazsin. Hem bak 8 sene olmuş eşinin sana olan sevgisinden sadakatinden eminsen hiç takma. !Merhaba arkadaşlar bir sıkıntım var ve çare bulamiyorum sıkıştım kaldim yardiminiza fikirlerinize ihtiyacim var. Biz 8 yıllık evliyiz. Bir kaynim var ve eşimin eski sevgilisinin ablasiyla evleniyor. Biz nisanliyken bu insanlar bizi ayirmaya çalıştılar. Kötü zamanlar geçirdik bizi baristirmaya geldiklerinde o insanlar o....pu sen onlara uyma dedi kaynanam. Simdi o insanlari ailesine katiyor. Ben hicbirseyinde olmam diyorum ne nişaninda ne düğününde isteyen istedigiyle evlensin diyorum. Ama onlar eşimde dahil herşeye katilmami istiyorlar. Bende bu olayin bana yapılmış bir saygisizlik olarak görüyorum. Sizce nasil davranmaliyim ne yapmaliyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?