Kocamin eski sevgilisiyle akraba olmak!!!

Hayir olsun ben öyle birsey demiyorum sadece beni dahil etmeyin diyorum
Nişana siz gitmeyin kocanız gitsin mantıklı mı? Kayınvalidenize veya eşinize gelin niye yok dediklerinde ne diyecekler?
Kardeşler düğün sonrası görüşmeyecek mi hiç,siz hiç birarada bulunmayacak mısınız?
Bana öneriniz çok mantıksız geldi!

Sonucta olan olmus. Madem evleniyorlar abisinin her seylerinde yaninda olmasi gerekir. Siz de abisinin esi oldugunuz icin siz de mecbursunuz. Tatsiz bi durum ama napicaksiniz. Simdi.gitmezseniz sizi ayirmaya calisan kadin sizi rahatsiz edebilme gucu oldugunu gorur ve kendini bir sey sanar. Asil o rahatsiz olsun sizden. Sonucta ayirmayi basaramamis. Butun ozguveninizle gideblrsnz bence. Bi de ustunden 8 yil gecmis sanirim. Baya zaman olmus

Kesinlikle esinle birlikte git dugune.. Dans et ama dugunden snra aile toplanmLarina katilma ozelliklede o kadinin geldigi yere gtme bunuda bastan konus esinle..
Gelininiz olcak kisiylede ozel meselelere girme ailevi seyler konusma ilerde...
ailenin huzurunu bozma insanlar yuzunden.. kocanla mutlu ol

Evlenmişsiniz barklanmışsınız aradan 8 yıl geçmiş,neyi sorun ediyorsunuz anlamadım.Kime güvenmiyorsunuz eşinizemi kendinizemi ? Eşinizin yanında durmalısınız kardeşi evleniyor,bence gitmemeniz çok çirkin durur her açıdan,ayrıca neden gitmeyesiniz ya yaşanmış bitmiş,geçmiş gitmiş adam sizin kocanız olmuş.

bakın sıze kendımden bırsey anlatayım
ben esımle evlenmeden once esımde bende baskalarıyla sozluyduk esımın eskı sozlusu aynı zamanda aıle dostlarının kızı... cenaze olsun dugun olsun bayram olsun boyle durumlarda aynı ortamda bulunmak zorunda kalıyoruz...

evlenmeden once bana bahsetmıstı ısmı cısmı ısı gucu haberım vardı ama gormemıstım hıc, esımın annanesı vefat ettı cenaze evınde bırıyle bı kaynastık bı kanka olduk sorma sosyal medyadan telden falan ekledık bırbırımızı... esımın anlattıgı kıza benzıyor ama emın degılım. bıgun esım yanımda karsılastık selam sohbet derken esım şok ! sen nasıl kanka oldun dedı dedım nıye ? e bu kız o kız ya hayat ıste ... kızla hala karsılastıkca selamlasıyoruz sosyal medyadan hala takıplesıyoruz bayramda seyranda bı selam verıyoruz gecmıs gecmıste kalmıs cunku... o kadında evlı cocugu var bende evlıyım cocugum var herkes kendı yolunda sonucta...

benım eskı sozlumle esımde tanısıyorlarmıs cok eskıden haberım yok mesela ... tamamen tesaduf sohbet esnasında farkettık ortak tanıdık oldugunu... olabılır boyle seyler

yanı demem o kı. sız bu yuzden sorun cıkarınca o kızı kıskanıyor durumuna dusersınız... kım kımle evlenırse evlensın sız yenge olarak bu evın gelını olarak ustunuze dusenı yapın o dugune gıdın.gerısı kendılerının bılecegı ıs

ay adim bile atmam
Allah yarrimcin olsun siz cok kavga edrrsiniz
o kizi gordukce hep htrladikca icin icin icininyicek eskidem kocanla nr yaptiklarini dusuncen bilmem ne bilmem ne
bnmde esimim eskisewgilisi komsusuydi neler cektigimizi bi Allah bilir
o kiz esimin istrn ciktigi saatte bisikleti alir mahalleyi turlardi nryse..
hic kolay degil umarim hic karsilasmassiniz

Gitmemde eşimide göndermem de. Ne işi var otursun dizimin dibinde.

Bu size bi saygısızlıkken bide davet edip herşeyde olmanızı bekleyerek ayıplarına ayıp katmışlar.

Eşiniz ne diyor bu konuda ?

Bende gitmek istemezdim ama kardesinin düğünü, nişanı sonuçta. Ister istemez gidecek esiniz.
Yerinizde olsam nişanda , düğünde esimin yanında olur 1 saniye bile elini bırakmazdım. Mutluluk pozlari keserdim :))

İyi de sen niye kasıyosun sen adamla evlenmişsin, mutlusun belli ki. Bırak o düşünsün o gelmesin.

Eşinizle ne yapacağız bu düğünü diye konuştunuz mu?

Valla boşuna kasıyorsunuz. Ben olsam süslenirim kocamı koluma takar gerine gerine gezerim el alem kimmiş? 8 sene adamla aynı yastığa baş koyacağım bilmem fi tarihinden kalan hanım için trip mi atacağım. Onlar utansın çekinsin siz değil.

Hos olmamis ama bence abartmamak gerek. Benim evli barkli ablam gelinimizin kardeslerini kac kere goruyorki? Belki 3 sene olmustur gormeyeli. Demem oki o eski sevgilide evlenip gitmis. Esinin ailesigil dunur olmasiyla hergun hergun gorusme ihtimaliniz cok cok az. Iki dunur belki dugunden sonra sik gelir gider. Ama senin evin ayri onun evi ayri. Olasilik cok az. Gerekte yok zatn gorusmenize.

Ama o dugune esini sakin yanliz yollama. Zatn kiskanmak bence o kadindan kendini alcak gormektir. Mesela ben zamaninda sevgilimin eski sevgilisini gordum. Kiz yalan yok guzel bi kiz. Ama yinede " peh"havasiyla dolandim etrafta. Kiskansan bile belli etmek yanlis.

Ya bide şöyle düşün bu sadece bir düğünle sona ermiycek artık istesende istemesende goruceksin bazen bunun için ne eşinle nede ailesiyle arayı bozma kalbinin kirilacagi unutamayacagin sözleri duymazsin. Hem bak 8 sene olmuş eşinin sana olan sevgisinden sadakatinden eminsen hiç takma. !

Bence yaşadığınız şey tamamen öz güven eksikliği, sizden daha m güzel kadın. 8 sene önce siZi tehdit etti o mu yani, kadın evlenmiş barklanmış napsın kocanızla sizi ayırıpta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…