bence eşinizde o kızın orada olmasından rahatsız olmuş ve zamanında aralarında ki olandan utanıp sıkılmış.Merhaba kızlar olay bugün oldu sinirim çok bozuk eşimle konuşurken ailevi sebeplerden dolayı ayrilmistik sevgili kv hemen on gün içinde birini bulup benim saf kocamla konuşturmaya başlamıştı bu süreçten haberim tabiki oldu bir iki ay konuştu bunlar ama bu sure içinde eşim beni sürekli aradı ben senden kopamiyorum falan gibisinden şeyler oldu neyse bunlar ayrıldı biz tekrar birleşik ve çok sukur bütün problemleri aşıp evlendik bugün mevlut vardı o kızda ordaydi (akrabası olduğu için ) kızla aynı ortamda kaldım hatta karşılıklı çay bile içtim çok sıkıldım falan ama eşimin salakca hareketleri canımı çok sıktı surat asmalar bana karşı kız mutfaktayken mutfağa girmeler falan ama ben gelince hem ordan çıktı bana surat falan asti sinir oldum yahu beni eve bırak dedim tamam dedi sen birakiyim ben tekrar buraya gelirim demeler ayy neyse eve geldik esimde bir surat bir surat haspam
Ben yokken mutfağa girmişti ben varken değil ben varken girmiş olsa tamam ama ben yokken girmesi saçma bencebence eşinizde o kızın orada olmasından rahatsız olmuş ve zamanında aralarında ki olandan utanıp sıkılmış.
mutfağa girip çıkması da kızı görmek için değil . o kızın sana saçma bir şey söylemesini engellemek veya mani olmaya çalışmak istemesi olabilir.
e aynı şey sana olduğunu düşün senin eski görüştüğün biri eve geliyor mutfakda eşinle görüşüyor cay içiyor. sen rahat durabilir misin ? yüzünde gülücükler olabilir mi ?
Ayyy senin işin daha zormus bacım valla ben bile bir senede ilk defa böyle böyle karşılaştım senin yerinde olmak istemezdimMalesef bendede bu dert var cok sinir bozucu edimin eski ciktigi akrabasiydi cogu zaman karsi karsiya geliyoruz bide o kizin kardeside eltim oluyor dusunun benim isim daha zor
Merhaba kızlar olay bugün oldu sinirim çok bozuk eşimle konuşurken ailevi sebeplerden dolayı ayrilmistik sevgili kv hemen on gün içinde birini bulup benim saf kocamla konuşturmaya başlamıştı bu süreçten haberim tabiki oldu bir iki ay konuştu bunlar ama bu sure içinde eşim beni sürekli aradı ben senden kopamiyorum falan gibisinden şeyler oldu neyse bunlar ayrıldı biz tekrar birleşik ve çok sukur bütün problemleri aşıp evlendik bugün mevlut vardı o kızda ordaydi (akrabası olduğu için ) kızla aynı ortamda kaldım hatta karşılıklı çay bile içtim çok sıkıldım falan ama eşimin salakca hareketleri canımı çok sıktı surat asmalar bana karşı kız mutfaktayken mutfağa girmeler falan ama ben gelince hem ordan çıktı bana surat falan asti sinir oldum yahu beni eve bırak dedim tamam dedi sen birakiyim ben tekrar buraya gelirim demeler ayy neyse eve geldik esimde bir surat bir surat haspam
hee ben sen varken sandım.. pardon. ama gene de adam sıkılır ya.. böyle durumdan hoşnut olamaz.Ben yokken mutfağa girmişti ben varken değil ben varken girmiş olsa tamam ama ben yokken girmesi saçma bence
Bence eşinin olayı baskın basanındır! Sen kıyameti koparmadan o atarlanmış, şimdi senin yerden göğe kadar haklı olduğunu beni bu kızla aynı eve ne diye soktun deme diye surat asıyor , bence boş konu geç gitBoğazına tikarim o pastayı :)
Bizi niye aynı eve soktun deme firsatim bile olmadı ki salak ya haksizken haklı gibi dvranmasi çok can sıkıcı dışarı çıktı şimdi haber bile verme tenezzulunde bulunmadiBence eşinin olayı baskın basanındır! Sen kıyameti koparmadan o atarlanmış, şimdi senin yerden göğe kadar haklı olduğunu beni bu kızla aynı eve ne diye soktun deme diye surat asıyor , bence boş konu geç git
Ben ona suratın kralını yapacam ama adam evde yok :)Sende surat yapsaydin hatta bi güzel dersini verseydin .
Ay çok kötü oldum ama şimdide tripe girdi evden gitti haber bile yok ofhee ben sen varken sandım.. pardon. ama gene de adam sıkılır ya.. böyle durumdan hoşnut olamaz.
hem onu isteseydi oınunla evlenirdi. ikinizi birden elinin altında tutma gibi bir lüksü de olamaz.
cunku kız akrabaymış, çıngar çıkar.
Ayyy senin işin daha zormus bacım valla ben bile bir senede ilk defa böyle böyle karşılaştım senin yerinde olmak istemezdim
Eltilemle karsilikli oturuyoruz haziranda gelip.bir hafta kalacak gelde katlan nefret ediyorum o insandanAyyy senin işin daha zormus bacım valla ben bile bir senede ilk defa böyle böyle karşılaştım senin yerinde olmak istemezdim
Sen gene sabretmissin kiz mutfaga gidecek esim de arkasindan gidecek bide bana surat yapacak ha o mutfaga gomerim onu tiribe bak ya nasil sinir oldum derdi neymisÇünkü rahatsız oldum beni eve bırak bu ortamda kalmak istemiyorum dedim ondan sanırım
Valla bende anlayamadım ama çok sinir oldum bide beni görünce mutfaktan çıkma anı vardı gozumun önünden gitmiyo nefret ettim yaSen gene sabretmissin kiz mutfaga gidecek esim de arkasindan gidecek bide bana surat yapacak ha o mutfaga gomerim onu tiribe bak ya nasil sinir oldum derdi neymis
Ay ben bir saate dayanamadım senin işin çok zor insan sinir krizleri geçirir yaEltilemle karsilikli oturuyoruz haziranda gelip.bir hafta kalacak gelde katlan nefret ediyorum o insandan
Evet hemde nasil sizin imtihaniniz deil benim imtihanim daha zorAy ben bir saate dayanamadım senin işin çok zor insan sinir krizleri geçirir ya
Valla bende anlayamadım ama çok sinir oldum bide beni görünce mutfaktan çıkma anı vardı gozumun önünden gitmiyo nefret ettim ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?