- 13 Mayıs 2012
- 4.809
- 3.578
- 448
E tamam işte adam akıllı senin hesap sormaya fırsatın bile olmamış :) amacı o zaten uzatma bence sıkışmış kocan da kaçıyor hesap sorsan Nasıl açıklama yapacak ki yazık adamaBizi niye aynı eve soktun deme firsatim bile olmadı ki salak ya haksizken haklı gibi dvranmasi çok can sıkıcı dışarı çıktı şimdi haber bile verme tenezzulunde bulunmadi
Eşin bayanların yanına neden indiBayan erkek mevluttu bayanlar alt katta erkekler üst kattaydi
Bir saniyede oldu zaten eşim beni kapıda görünce fişek hızıyla çıktı hayırdır dedim ama çıktı gitti sonra
Allah muhabbetinizi artırsın hayırdır ne konusuyorsanız bizde duyalım derdim üstüne o kadına da laf sokar çıkar giderdim. Kocama da yaptığını fitil fitil ödetirdim sinir oldum kafalarını tokuştursaydınız keşke
Defolup gitti bakalım gelince ne olacakE tamam işte adam akıllı senin hesap sormaya fırsatın bile olmamış :) amacı o zaten uzatma bence sıkışmış kocan da kaçıyor hesap sorsan Nasıl açıklama yapacak ki yazık adama
Bayanların yanına inmedi o kız ve bir bayan yukarıda erkeklere yemek vermek için yukarıya çıktılar mutfağa bende isgillenip çıktım iyikide cikmisimEşin bayanların yanına neden indi
Erkeklerden birinin aşağı inip yemekleri alması gerekiyodu. İyi yapmışsınız...Bayanların yanına inmedi o kız ve bir bayan yukarıda erkeklere yemek vermek için yukarıya çıktılar mutfağa bende isgillenip çıktım iyikide cikmisim
Mantıklı olan o ama işte niyet farklı olunca demekki bilemiyorum kiErkeklerden birinin aşağı inip yemekleri alması gerekiyodu. İyi yapmışsınız...
Allah muhabbetinizi artırsın hayırdır ne konusuyorsanız bizde duyalım derdim üstüne o kadına da laf sokar çıkar giderdim. Kocama da yaptığını fitil fitil ödetirdim sinir oldum kafalarını tokuştursaydınız keşke
Onu değil, seni seçmiş. Takmasaydın keşke
Benim çok sinirim bozuldu valla çok sinir oldum esimede sinir oldum kafam çorba gibi olduCanım ya bende aynı durumda kaldım cidden çok sinir bozucu oluyo :) ama fazlada takmadim sonuçta evliyiz artık ben kızla muhabbet bile ettim
Takma canım ya güçlü dur eşinin aklında o kişi olsa bir şekilde anlarsın valla bende bi garip oldum ama aradan bir iki saat geçince çok saçma bi durum olduğunu anlayıp umursamadim :)Benim çok sinirim bozuldu valla çok sinir oldum esimede sinir oldum kafam çorba gibi oldu
Ne surat yapiyosun hayırdır moralini mi bozdun falan dedim yoo dedi sadeceneden surat astı ordayken? sanırım siz eve bırak beni demeden önce surat asıyordu. sordunuz mu sebebini?
İşte surat olayı beni bitirdi zatenEski sevgilisinin olduğu ortamda mecburi bulunuyorsam takmazdım. Ama eşim bensiz onun olduğu ortamda durmak ister, özellikle de surat asarsa,, , dağıtırım o suratını!
Mecburiyetten aynı ortamda olunur tamam da, surat nedir? Ne diyeyim yahu sinir sinir!İşte surat olayı beni bitirdi zaten
Evde olan mevlütler genelde kadinli oluyor bizim cevremizde ama bir salon veya bir camiide mevlüt yapildimi karisik oluyor mesela kadinlar ayri odada erkekler ayri odada veya katda. Ama yer müsaitse tabi niye olmasin. Siz mevlüt okutunca kadin erkek bir odada mi oturuyorlar yoksa ayri mi? Merak etdim ondan soruyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?