kocamin eski sevgilisiyle karsi karsiya gelmek: yada gelmemek

anjelikaerik

reddedildi :))
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2016
163
137
18
Merhaba herkese

Esim benim kuzenimin arkadasiydi ,biz oyle tanistik
Aslinda karisık ama anlatmaya calisacagim umarim başarabilirim

Kuzenimin arkadasiyla eşim, sevgiliymis daha onceden. biz esimle tanismadan once ayrilmislar zaten ki ;biz tanistik

Sorun su ki; kuzenimle bu kiz hala arkadaslar buyuk ihtimal,
Ben kuzenimle gorusuyorum cok buyuk kavga etmistik fakat sonradan baristik

Simdi kuzenim evleniyor
Dogal olarak benimde gitmem lazim
Ama benimbu kizla ( esimin eski sevgilisiyle) karsilasmam ne kadar dogru olur bilmiyorum

Ki onun da dugune gelecegine eminim

Kafam karisik gitsemmi gitmesemmi bilemedim açikcasi

İki haftaya dugunleri olur sanirim

Tabi ki gidiceksin. O senin akraban. Eşin onun arkadaşı. O kızdan çok daha büyük sebeplerin var gitmek için.
Uzakta kalmaya çalış sen ondan, eşinle eğlen eğlen gel. Hem de çok güzel olup git Ne diye gitmiycekmişsin?
Gitmemek hiç olmaz. Kendini çok önemser ben sana diyim..

Şöyle düşünün: Sadece o kız değil, başkaları da eşinizin eski sevgililerinden biri olabilir
Sokakta da eski bir sevgiliye rastlayabilirsiniz
AVM'de de olabilir.

Ben olsam giderim.
Herkesi de sıradan insanlar gibi görürüm.

Valla ben olsam eski sevgilisi düşünsün derim sikilsin derim sen niye öyle düşünüyorsun ki

Olmuş bitmiş şeylerin üzerine bu kadar anlam yüklemeniz manasız.
Zaten eşinizin "eski sevgilisi" olmuş bitmiş bir mesele.
Ondan ayrılmış siz evlenmişsiniz, konu kapanmış.

Kuzeninizin düğününü kaçırmaya değer mi?
Kuzeniniz sırf bu yüzden onun düğününde olamayacağınızı bilse, size gönül koymaz mı?
Ben olsam koyardım.

Hiç kendinizi ve eşinizi boş yere huzursuz etmeyin.
Olmadık şeyler için kafanızı yormaya değmez.

Hatice'ye değil neticeye bak adam kimle evli ? Seninle bence o düğünde ki karşılaşmada rahatsız olacak ki ex kişisi tabi sen elini çabuk tutup rahatsızlığını belli etmezsen

Bırak o düşünsün Adamla evlenen sensin sonuçta Ben olsam zevkle giderdim :)

Hatice'ye değil neticeye bak adam kimle evli ? Seninle bence o düğünde ki karşılaşmada rahatsız olacak ki ex kişisi tabi sen elini çabuk tutup rahatsızlığını belli etmezsen

Dimi tesekkur ederim ama yalniz gidecegim sanirim yani annemlerle giderim esim gelmez cunku onun baska sorunlari var kuzenimle

Cok dogru hic o yonden dusunmemistim :) tesekkurler

Giderim .

Yani eşimle giderim .

Hiç öyle aman dur o da burdaymış , ekstra mutlu gözükelim... kahkahalar atalım ... canım kocacımmm pozlarına girmeden ama .

Normal bir düğüne nasıl gidiyorsam öyle .

Geçmiş gitmiş . Dillendirip mühim bir durummuş konumuna sokmam .

sen tabıkı gitmelısın..
o kız belki düşünür acaba gitsemmi,karşılasıcaz falan diye:)

Tabiki gitmelisiniz sonuç olarak düğün sizin kuzeninizin koca salonda aynı ortamda bulunmak zorunda değilsiniz umarım kuzeninizle esiniz ve arkadaşı için tartışmamissinizdir

Süslenin puslenin kocanizi da koluna takın gidin

İnan o kızın umurunda değildir esiniz. Cok umursuyor olsa ayrılmazdi.

sen tabıkı gitmelısın..
o kız belki düşünür acaba gitsemmi,karşılasıcaz falan diye:)

Pek sanmiyorum cok sıkı fıkı olduklarini duymustum hatta kuzenim sif beni sinir etmek icin laf arasinda surekli onun adini gecirir
Bense duymazdan gelirim
Cunku bilerek yaptigini bilirim

Neyse umarim sorunsuz gecer
Tesekkurler

Ben esimin eski nisanlisi ile 3 yil ayni sokakta yasadim.))nerdeyse her dışarı ciktigimizda karşılaşıyordum.oda evliydi bir oglu vardi.aradan yillar gecmis herkes kendi yolunu çizmiş dusuncesi ile karsilastigimiz zamanlar yolda kisa sohbetlerimiz oluyordu.hic merhaba demeden geçmedim yanindan..neden rahatsiz oluyorsunuz anlamıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…