kocamin eski sevgilisiyle karsi karsiya gelmek: yada gelmemek

Pek sanmiyorum cok sıkı fıkı olduklarini duymustum hatta kuzenim sif beni sinir etmek icin laf arasinda surekli onun adini gecirir
Bense duymazdan gelirim
Cunku bilerek yaptigini bilirim

Neyse umarim sorunsuz gecer
Tesekkurler
ne sorunu çıkabilir ki Allah aşkına
Merhaba naber eski min eşi mi diyecek sanki :)
artı öz kuzeniniz bu hiç gidilmeden olur mu
bir ömür gönül koyardı kuzeniniz

Kız ben olsam YA ALLAH der piste çıkar, inadına inadına göbek atarım.
Düğüne gitmek ne demek Işınlan.

gitme/gitmeme seçeneğini düşünmesi gereken sen misin acaba? Sadece bunu düşün. Kocanla takıl, bu soruyu da karşı taraf düşünsün.

Git ve o yokmus gibi davran guzel guzel giyin salin ortalikta guleryuzle
Düsman catlat:)

Size katılıyorum. Sanki eski sevgili nispet yapmış inadına düğüne geliyormuş gibi bir hava yaratılıp konu sahibine gaz veriliyor.
Diğer kadının belkide olaydan haberi bile yok.
Konu sahibi arkadaşım, siz adabınızla düğüne gidin. Bir akrabanızın düğününde nasıl davranıyorsanız, nasıl eğleniyorsanız öyle davranın ve eğlenin. Durup dururken nispet yapar gibi davranırsanız saçma olur.
Ortada kafaya takacak bir durum da yok zaten.

Hayır hepimiz birilerinin eski sevgilisiyiz neticede.
Buradakilerin kocaları çok değerli çok mühim,maazalllah ellerinden gider diye konu sahibine vermişler gazı.

Hayır hepimiz birilerinin eski sevgilisiyiz neticede.
Buradakilerin kocaları çok değerli çok mühim,maazalllah ellerinden gider diye konu sahibine vermişler gazı.

Aslinda nispet yapmak gibi bir dusuncem yok.

Ama bu kiz biz sevgiliyken cok laf gonderdi bana
Cok dalga gectiler kuzenimle bana,
Bir daha da karsilasmadim zaten

Simdi yillar gecti ama insan bi dusunuyor iste

Ortada karşı tarafında düşünmesi gereken bir şey yok, sizin de giyinip, süslenip kendinizi pistlere atıp nispet yapmanızı gerektiren bir durum yok... ( Yaparsınız diye değil yorumlara binaen söylüyorum ). Yuvanıza, evliliğinize kast edilen bir durum da yok... Belki o kızın aklına bile gelmeyecek düğüne eski sevgilimle karısı da gelir mi düşüncesi... O arkadaşının siz kuzeninizin düğününe gideceksiniz... Sade ve şık olmanız yeterli... Ben eski eşimin yeni eşiyle oy vermeye gittiğim sandıkta karşılaşmıştım. Sandık görevlisiydi... Birbirimize başımızla selam verdik geçtik... Gayet sıradan bir olay....

Cok iyi ama tabi bizim bu kizla karsilikli olmasa da isittigim laflari var
Gerilmemin ve kafamin karismasi bu sebepten

Süper cevap valla

Eşimin eski sevgilisi ile ortak arkadaşlarının düğününde karşılaştık. Hiç de bir şey olmadı. Giyin süslen, tak kocanı koluna git. Karşılaşssan ne olacak? Herkes yoluna devam etmiş zaten.

Bence eşinin tavrı ve tutumu önemli. Senin eşin o kızda gelir diye ya da o kızı da görürüm telaşesi heyecanı içerisindeyse, bu bence sorun. Kuzeninin düğününe gitmemen olmaz. İllaki gideceksin. Eşini tanımıyorum ama çok sulu, sırnaşık bir insansa, orada da o kızı görünce muhtemelen seni de sinir eder. Bir kere bakması, göz göze gelmesi, üstüne ikinci kez dönüp bakması bile seni çileden çıkarır. Eski sevgilisiyle aralarında neler yaşandığını biz tabiki bilemiyoruz. Belki ciddi bir ilişki değil idi. Bu şekildeyse çokta kıskanılacak, uzatılacak bir durum yok. Amma velakin, unutamadığı birisi ise çok sevmişse falan, bence düğünde sen gerilirsin. Kaldı ki, kız da birisiyle gelebilir. Hatta aynı karede birlikte fotoğraf bile çekilmeniz gerekebilir. Sonuçta kuzenin ve arkadaşları imiş. En iyisini sen bilirsin. Eşinin nabzına göre tekrar yorum yaparım.

canım kanım gelecekse ben arkadaşımı davet etmem kuzenimi davet ederim.
senin kuzende sinsilik hissettim ben ya

Evet evet dedimya sevgili olduk diye beni silmisti daha sonra evlenirken baristik

Yilanlik yapmisim onun arkadasinin eski sevgilisiyle olmusum diye

Ama gitmeye karar verdim
Sonucta kendisini onemli sanmasin diye

Esim zaten kuzenimle gorusmuyor dugununede gitmez zaten

Ama bu olaylar yuzunden degil cok baska sebeplerden uzun zamandir gorusmuyorlar zaten

Ben istesemde esim gelmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…