- 27 Nisan 2012
- 15.838
- 19.115
- 498
- Konu Sahibi anjelikaerik
-
ne sorunu çıkabilir ki Allah aşkınaPek sanmiyorum cok sıkı fıkı olduklarini duymustum hatta kuzenim sif beni sinir etmek icin laf arasinda surekli onun adini gecirir
Bense duymazdan gelirim
Cunku bilerek yaptigini bilirim
Neyse umarim sorunsuz gecer
Tesekkurler
Kız ben olsam YA ALLAH der piste çıkar, inadına inadına göbek atarım.
Düğüne gitmek ne demek Işınlan.
Git ve o yokmus gibi davran guzel guzel giyin salin ortalikta guleryuzleMerhaba herkese
Esim benim kuzenimin arkadasiydi ,biz oyle tanistik
Aslinda karisık ama anlatmaya calisacagim umarim başarabilirim
Kuzenimin arkadasiyla eşim, sevgiliymis daha onceden. biz esimle tanismadan once ayrilmislar zaten ki ;biz tanistik
Sorun su ki; kuzenimle bu kiz hala arkadaslar buyuk ihtimal,
Ben kuzenimle gorusuyorum cok buyuk kavga etmistik fakat sonradan baristik
Simdi kuzenim evleniyor
Dogal olarak benimde gitmem lazim
Ama benimbu kizla ( esimin eski sevgilisiyle) karsilasmam ne kadar dogru olur bilmiyorum
Ki onun da dugune gelecegine eminim
Kafam karisik gitsemmi gitmesemmi bilemedim açikcasi
İki haftaya dugunleri olur sanirim
Size katılıyorum. Sanki eski sevgili nispet yapmış inadına düğüne geliyormuş gibi bir hava yaratılıp konu sahibine gaz veriliyor.Ya çok şaşırıyorum bazen yorumlara.
Eski sevgili eşi rahatsız etmiyor ki,süslen puslen git ters etki olsun git,muhakkak git. Sanki eski sevgili azılı bir o...u
Önemsemeyin gidin sizde kafaya takılacak bir durum yok.
Hayır hepimiz birilerinin eski sevgilisiyiz neticede.Size katılıyorum. Sanki eski sevgili nispet yapmış inadına düğüne geliyormuş gibi bir hava yaratılıp konu sahibine gaz veriliyor.
Diğer kadının belkide olaydan haberi bile yok.
Konu sahibi arkadaşım, siz adabınızla düğüne gidin. Bir akrabanızın düğününde nasıl davranıyorsanız, nasıl eğleniyorsanız öyle davranın ve eğlenin. Durup dururken nispet yapar gibi davranırsanız saçma olur.
Ortada kafaya takacak bir durum da yok zaten.
Hayır hepimiz birilerinin eski sevgilisiyiz neticede.
Buradakilerin kocaları çok değerli çok mühim,maazalllah ellerinden gider diye konu sahibine vermişler gazı.
Ortada karşı tarafında düşünmesi gereken bir şey yok, sizin de giyinip, süslenip kendinizi pistlere atıp nispet yapmanızı gerektiren bir durum yok... ( Yaparsınız diye değil yorumlara binaen söylüyorum ). Yuvanıza, evliliğinize kast edilen bir durum da yok... Belki o kızın aklına bile gelmeyecek düğüne eski sevgilimle karısı da gelir mi düşüncesi... O arkadaşının siz kuzeninizin düğününe gideceksiniz... Sade ve şık olmanız yeterli... Ben eski eşimin yeni eşiyle oy vermeye gittiğim sandıkta karşılaşmıştım. Sandık görevlisiydi... Birbirimize başımızla selam verdik geçtik... Gayet sıradan bir olay....
Süper cevap vallaTabi ki gidiceksin. O senin akraban. Eşin onun arkadaşı. O kızdan çok daha büyük sebeplerin var gitmek için.
Uzakta kalmaya çalış sen ondan, eşinle eğlen eğlen gel. Hem de çok güzel olup gitNe diye gitmiycekmişsin?
Gitmemek hiç olmaz. Kendini çok önemser ben sana diyim..
Tamam işte... Sade ol, şık ol, sakin ol, hanımefendi ol ki geçmişte söylediklerinden o utansın... Taş yerinde ağırdırCok iyi ama tabi bizim bu kizla karsilikli olmasa da isittigim laflari var
Gerilmemin ve kafamin karismasi bu sebepten
canım kanım gelecekse ben arkadaşımı davet etmem kuzenimi davet ederim.
senin kuzende sinsilik hissettim ben ya
Bence eşinin tavrı ve tutumu önemli. Senin eşin o kızda gelir diye ya da o kızı da görürüm telaşesi heyecanı içerisindeyse, bu bence sorun. Kuzeninin düğününe gitmemen olmaz. İllaki gideceksin. Eşini tanımıyorum ama çok sulu, sırnaşık bir insansa, orada da o kızı görünce muhtemelen seni de sinir eder. Bir kere bakması, göz göze gelmesi, üstüne ikinci kez dönüp bakması bile seni çileden çıkarır. Eski sevgilisiyle aralarında neler yaşandığını biz tabiki bilemiyoruz. Belki ciddi bir ilişki değil idi. Bu şekildeyse çokta kıskanılacak, uzatılacak bir durum yok. Amma velakin, unutamadığı birisi ise çok sevmişse falan, bence düğünde sen gerilirsin. Kaldı ki, kız da birisiyle gelebilir. Hatta aynı karede birlikte fotoğraf bile çekilmeniz gerekebilir. Sonuçta kuzenin ve arkadaşları imiş. En iyisini sen bilirsin. Eşinin nabzına göre tekrar yorum yaparım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?