- 3 Aralık 2015
- 9.510
- 13.248
- 168
- 34
- Konu Sahibi anjelikaerik
-
Damarına basıp gıcık etmeye mi çalıyor ? Yoksa şakasına takılıyor mu öyle?Pek sanmiyorum cok sıkı fıkı olduklarini duymustum hatta kuzenim sif beni sinir etmek icin laf arasinda surekli onun adini gecirir
Bense duymazdan gelirim
Cunku bilerek yaptigini bilirim
Neyse umarim sorunsuz gecer
Tesekkurler
Tabiki gitmelisiniz sonuç olarak düğün sizin kuzeninizin koca salonda aynı ortamda bulunmak zorunda değilsiniz umarım kuzeninizle esiniz ve arkadaşı için tartışmamissinizdir
Süslenin puslenin kocanizi da koluna takın gidin
Damarına basıp gıcık etmeye mi çalıyor ? Yoksa şakasına takılıyor mu öyle?
bir de yani sadece eski sevgili
görsen tanır mısın bir de kızı
yani o düşünsün sen evlisin eşinle
ayrıca da eski eşler bile bir araya gelip düğün derneğe gidiyor çocukları evleniyor vs vs
eski sevgiliden rahatsız olmak bana uç geldi
yani eşin eski sevgilisi ile buluşmaya değil sen kuzeninin düğününe gideceksin
Bence de belli etme hava da kalsın bu çabaları emin ol tepkisizlik daha gıcık ediciEvet damarima basip gicik etmek amaci ama ben orali olmuyorum pek yada ona belli etmiyorum kizdigimi
Bence de belli etme hava da kalsın bu çabaları emin ol tepkisizlik daha gıcık edici
bir de yani sadece eski sevgili
görsen tanır mısın bir de kızı
yani o düşünsün sen evlisin eşinle
ayrıca da eski eşler bile bir araya gelip düğün derneğe gidiyor çocukları evleniyor vs vs
eski sevgiliden rahatsız olmak bana uç geldi
yani eşin eski sevgilisi ile buluşmaya değil sen kuzeninin düğününe gideceksin
bunu dusunmesı gereken sız degılsınız esınızın eskı sevgılısı kı arada ortak tanıdık varken ıkısınınde de dugune katılmaması abes olur, takın kolunuza eşinizi gidin..Merhaba herkese
Esim benim kuzenimin arkadasiydi ,biz oyle tanistik
Aslinda karisık ama anlatmaya calisacagim umarim başarabilirim
Kuzenimin arkadasiyla eşim, sevgiliymis daha onceden. biz esimle tanismadan once ayrilmislar zaten ki ;biz tanistik
Sorun su ki; kuzenimle bu kiz hala arkadaslar buyuk ihtimal,
Ben kuzenimle gorusuyorum cok buyuk kavga etmistik fakat sonradan baristik
Simdi kuzenim evleniyor
Dogal olarak benimde gitmem lazim
Ama benimbu kizla ( esimin eski sevgilisiyle) karsilasmam ne kadar dogru olur bilmiyorum
Ki onun da dugune gelecegine eminim
Kafam karisik gitsemmi gitmesemmi bilemedim açikcasi
İki haftaya dugunleri olur sanirim
Hiç sorun olmaz. Geçmiş bitmiş ilişki. Kızın eşinle ilişkisi bitti diye kuzeninle arkadaşlıkları sonlanmak zorunda değil ki öyle olsaydı zaten saçma olurdu. Her ilişkinin ayrı bir yapısı vardır. Onlar mutlu olamamış ve ayrılmışlar, eşin seni sevmiş, seninle evlenmiş. Asla kuzenimin düğününü kaçırmaz hatta göğsümü gere gere giderdim açıkçası. Zaten bu durumda gerçekten bir rahatsızlık hissedilecekse bunu kuzeninin arkadaşının hissetmesi gerekiyor senin değil.Merhaba herkese
Kuzenimin arkadasiyla eşim, sevgiliymis daha onceden. biz esimle tanismadan once ayrilmislar zaten ki ;biz tanistik
Simdi kuzenim evleniyor
Ama benimbu kizla ( esimin eski sevgilisiyle) karsilasmam ne kadar dogru olur bilmiyorum
eski eş eski nişanlı hatta eski sözlü desen anlarım sevgiliymiş bea boşver git bu kadar önemseme adam senin kocan iyi olsalardı kuzeninin arkadaşı ile evli olurdu değil mi olmamış bitmiş.Merhaba herkese
Simdi kuzenim evleniyor
eski eş eski nişanlı hatta eski sözlü desen anlarım sevgiliymiş bea boşver git bu kadar önemseme adam senin kocan iyi olsalardı kuzeninin arkadaşı ile evli olurdu değil mi olmamış bitmiş.
evliliğiniz süresince eşinizi o kızı düşünürken yakaladınız mı ne bileyim facebookuna bakarken ismini sosyal medya hesaplarında aratırken....hayırsa cevap sallamayın..Haklisiniz ama, ayrilmislar evet esimin istegi ile degil tamamen kizin istegiyle bitmis bi iliskiymis bu
Simdi ne bilim
Ayni sey mi acaba sonuc ta bitmis diyemi dusunmeliyim
evliliğiniz süresince eşinizi o kızı düşünürken yakaladınız mı ne bileyim facebookuna bakarken ismini sosyal medya hesaplarında aratırken....hayırsa cevap sallamayın..
birde kızın bırakmış olması daha iyi değil mi eşniz bıraksaydı ortada bir hırs bir göze batmaya çalışma bir hava basma mevzusu yaşayabilecekken ,kız bıraktıysa zaten kocanızı hiçbir şekilde düşünmüyordur onun rahatlığı olur ne güzel işte.
ben bu durumlarda kızlardan çekinmem ya da o kızı düşünerek kendimi üzmem sonuçta kız istememiş zamanında bitmiş gitmiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?