kocamin eski sevgilisiyle karsi karsiya gelmek: yada gelmemek

Pek sanmiyorum cok sıkı fıkı olduklarini duymustum hatta kuzenim sif beni sinir etmek icin laf arasinda surekli onun adini gecirir
Bense duymazdan gelirim
Cunku bilerek yaptigini bilirim

Neyse umarim sorunsuz gecer
Tesekkurler
Damarına basıp gıcık etmeye mi çalıyor ? Yoksa şakasına takılıyor mu öyle?

Kuzenim esimle biz tanisip sevgili olduk diye bana cephe almisti, aramizin bozulma sebebi buydu kuzenimle ama sonra duzeldik

Tek giderim ailemle annemlerle bakalim

bir de yani sadece eski sevgili

görsen tanır mısın bir de kızı

yani o düşünsün sen evlisin eşinle

ayrıca da eski eşler bile bir araya gelip düğün derneğe gidiyor çocukları evleniyor vs vs

eski sevgiliden rahatsız olmak bana uç geldi

yani eşin eski sevgilisi ile buluşmaya değil sen kuzeninin düğününe gideceksin

Cok dogru

Evet tanirim cunku oncesinden gormustum kizi kuzenimin arkadasi diye konusmusgumuz vardi

Aslinda rahatsiz olmak ta degil de , ne bilim bi kararsiz kaldim sizinde dusunceleriniz kafama yatti cok sagolun

bunu dusunmesı gereken sız degılsınız esınızın eskı sevgılısı kı arada ortak tanıdık varken ıkısınınde de dugune katılmaması abes olur, takın kolunuza eşinizi gidin..

Hiç sorun olmaz. Geçmiş bitmiş ilişki. Kızın eşinle ilişkisi bitti diye kuzeninle arkadaşlıkları sonlanmak zorunda değil ki öyle olsaydı zaten saçma olurdu. Her ilişkinin ayrı bir yapısı vardır. Onlar mutlu olamamış ve ayrılmışlar, eşin seni sevmiş, seninle evlenmiş. Asla kuzenimin düğününü kaçırmaz hatta göğsümü gere gere giderdim açıkçası. Zaten bu durumda gerçekten bir rahatsızlık hissedilecekse bunu kuzeninin arkadaşının hissetmesi gerekiyor senin değil.

eski eş eski nişanlı hatta eski sözlü desen anlarım sevgiliymiş bea boşver git bu kadar önemseme adam senin kocan iyi olsalardı kuzeninin arkadaşı ile evli olurdu değil mi olmamış bitmiş.

eski eş eski nişanlı hatta eski sözlü desen anlarım sevgiliymiş bea boşver git bu kadar önemseme adam senin kocan iyi olsalardı kuzeninin arkadaşı ile evli olurdu değil mi olmamış bitmiş.

Haklisiniz ama, ayrilmislar evet esimin istegi ile degil tamamen kizin istegiyle bitmis bi iliskiymis bu
Simdi ne bilim

Ayni sey mi acaba sonuc ta bitmis diyemi dusunmeliyim

Haklisiniz ama, ayrilmislar evet esimin istegi ile degil tamamen kizin istegiyle bitmis bi iliskiymis bu
Simdi ne bilim

Ayni sey mi acaba sonuc ta bitmis diyemi dusunmeliyim
evliliğiniz süresince eşinizi o kızı düşünürken yakaladınız mı ne bileyim facebookuna bakarken ismini sosyal medya hesaplarında aratırken....hayırsa cevap sallamayın..
birde kızın bırakmış olması daha iyi değil mi eşniz bıraksaydı ortada bir hırs bir göze batmaya çalışma bir hava basma mevzusu yaşayabilecekken ,kız bıraktıysa zaten kocanızı hiçbir şekilde düşünmüyordur onun rahatlığı olur ne güzel işte.
ben bu durumlarda kızlardan çekinmem ya da o kızı düşünerek kendimi üzmem sonuçta kız istememiş zamanında bitmiş gitmiş.kızın suçu ne

ooo dısının dıdısı olmuş. eskiden sevgilisi olduğunu bilip kabullenip evlenmişsiniz.
ee artık hayatınızı eşinizin eski ilişkilerine göre ayarlayamayacağınıza göre gidin yani.

Hayir hic oyle biseyini gormedim esimin

Zaten bu hikayeyi kuzenim anlatmisti

Esimde farkli anlatmisti

Yani biri diyor ben terk ettim
Biri diyor hayir ben terk ettim

Aslinda dogal olani esime inanmam lazim ama gururdan da " ben terk ettim " demis olma ihtimali yuksek

Ya çok şaşırıyorum bazen yorumlara.
Eski sevgili eşi rahatsız etmiyor ki,süslen puslen git ters etki olsun git,muhakkak git. Sanki eski sevgili azılı bir o...u
Önemsemeyin gidin sizde kafaya takılacak bir durum yok.

Karşılıklı göbek atmadıkça bir sorun yok bence. Bitmiş gitmiş. Haberin yokmuş, tanımıyormuş gibi davran. Kızı inceleyip inceleyip, sinir olup eşini üzme sakın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…