• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocamın eşorfmanında d*l lekesi buldum

Ban yemeyiz dimi 😂 İlk banımı milletin don kullanmayan kocasının lekesinden yemek istemiyorum 😂
İlk banım kocasının spermlerini prezervatiften cıkarıp kukusuna süren hatun yüzündendii😅 sen şanslı olursun ben milletin dölü yüzünden yedim

Geri don geri don...
Uzanıp tutuver elimi bir gün... Utanır giyemem ne olur geri don...

Ya biz goygoy olsun diye konu açınca böyle eğlence dönmüyor. Hiç hayatın içinden insanlar değiliz sanırım.
Allah da bizi kahretmesin.
Daha da durmam buralarda.
Kitap okuyun ancak.

İlk banım kocasının spermlerini prezervatiften cıkarıp kukusuna süren hatun yüzündendii😅 sen şanslı olursun ben milletin dölü yüzünden yedim
Ben Nilüfer'in eltisi yüzünden ilk kez ban yedim😂
Hâlâ hatırladıkça inanmakta zorlanıyorum.

Boşluğuma geldi kahkaha attım ya 😂
Ben böyle bakakalmıştım ekrana 🤭😅 ama bikez olunca bagmlılık yapıo işte o kötü buralara hasret kaldm .. artk acklama bile yapmıyolar öyle banlanıyom gidiyom bi varmış bi yokmuş misali

Gerçekten bunun normal olduğunu mu düşünüyorsunuz?Eşim,yeğenim,kardeşim hepsi erkek ve çamaşır giyer.😐Ayrıca don giymemesinin tek nedeni iş yerinde yaptığı ayak üstü kaçamaklar olabilir.Easy access
Beni karistirman, ben hic donsuz gezmem bi kere , adimin boyle sal sacakli konularda anilmasi bile skandal bxvxhxhxh

Back
X