- 17 Temmuz 2021
- 7.364
- 24.251
- 298
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah size akıl fikir versinKızlar ben çalışıyorum okul öncesi öğretmeniyim sabah 8 de işe gidiyorum akşam 6 yı buluyo çıkmam işten eve gelince günlük sil süpür yapıyorum çamaşır ser çamaşır topla bunlarım hepsinin yanında yemeğe koşuşturuyorum eşim saat sekiz gibi geliyo işten ve direkt yemek masasına oturuluyor bu adam bi değişti ilk iki sene bana yardım eder toparlardı suan haftasonlarında sadece sil süpür yapar birde cam kapı vs siler temizlik olduğu zaman ben bir türlü hafta içleri yorulduğumu anlatamıyorum bu adama en son bunu pişircem yemek yerine yaptığım her yemeğe şakada olsa bi bahane bir beğenmemezlik yapıyo mesela makarna yapıyorum makarna niye yaptın basit bunu bende yaparım ev yemeği özledim ev yemeği diyo bu ne sokaktan mı getirdim bunu diyorum yok öyle değil diyo ev yemeği yaptım ay ben hamburger yemek istiyorum diyo istediği olmayınca da ben çalışıyorum diyo e canım aşkım eşim bende çalışıyorum ya bunu unutuyo musun kızlar ben sanki katyayım bu da Firdevs yöreoğlu oturduğumu görmesin retcoocc kahve retcoocc çay.kahve çay kahve çay bir dk oturtmuyor beni bende en son kzııyoruk vicdan azabı da çekiyorum dağınık bir adam da değil öyle sadece iş cıkışlarında benimde yorulduğumun farkına varmıyor ben bu adamla ne yapacağım hafta içleri asla bana rahat yüzü göstermiyor böyle olur mu ama birde ben kızınca dağınık değilim pis değilim beni neyle yargılayacaksın diyor ne yemek yapmama yardım eder ne çamaşır serer toplar ilk bir yıl yardım etti hiç bilmiyordum ne yemek yapmayı ne ev işi öğrendim daha sonra hiç elini sürmedi hafta içi hanım sen çamaşır ser ben pilavı yapayım ya da hanım sen yemeği yap ben çamaşır sereyim demez tek marifeti tabağını çatalını kaldırması masadan onu da yapmam bak diye birde arsız gibi beni tehdit ediyo haftanın beş günü çalışıyorum her gün ütü ev işi yemek yapamıyorum ama eşim her sabah her akşam ne kahvesinden be çayından ne tatlısından geri kalmıyo en son herhalde tellioğulları ve seferoğulları gibi kavga edicez of of of ne zor hem çalışıp hem ev işi yürütmek anam anam canım anam nasıl cıkmışsın başa ben çok zorlanıyorum normal mi böyle olması birde ablalarım kardeşlerim ben bu canım eşime ne yapabilirim bana bir tavsiye verin cok zorlanıyorum![]()
Çözüm cinnet şeklinde yorumladım.Kızlar ben çalışıyorum okul öncesi öğretmeniyim sabah 8 de işe gidiyorum akşam 6 yı buluyo çıkmam işten eve gelince günlük sil süpür yapıyorum çamaşır ser çamaşır topla bunlarım hepsinin yanında yemeğe koşuşturuyorum eşim saat sekiz gibi geliyo işten ve direkt yemek masasına oturuluyor bu adam bi değişti ilk iki sene bana yardım eder toparlardı suan haftasonlarında sadece sil süpür yapar birde cam kapı vs siler temizlik olduğu zaman ben bir türlü hafta içleri yorulduğumu anlatamıyorum bu adama en son bunu pişircem yemek yerine yaptığım her yemeğe şakada olsa bi bahane bir beğenmemezlik yapıyo mesela makarna yapıyorum makarna niye yaptın basit bunu bende yaparım ev yemeği özledim ev yemeği diyo bu ne sokaktan mı getirdim bunu diyorum yok öyle değil diyo ev yemeği yaptım ay ben hamburger yemek istiyorum diyo istediği olmayınca da ben çalışıyorum diyo e canım aşkım eşim bende çalışıyorum ya bunu unutuyo musun kızlar ben sanki katyayım bu da Firdevs yöreoğlu oturduğumu görmesin retcoocc kahve retcoocc çay.kahve çay kahve çay bir dk oturtmuyor beni bende en son kzııyoruk vicdan azabı da çekiyorum dağınık bir adam da değil öyle sadece iş cıkışlarında benimde yorulduğumun farkına varmıyor ben bu adamla ne yapacağım hafta içleri asla bana rahat yüzü göstermiyor böyle olur mu ama birde ben kızınca dağınık değilim pis değilim beni neyle yargılayacaksın diyor ne yemek yapmama yardım eder ne çamaşır serer toplar ilk bir yıl yardım etti hiç bilmiyordum ne yemek yapmayı ne ev işi öğrendim daha sonra hiç elini sürmedi hafta içi hanım sen çamaşır ser ben pilavı yapayım ya da hanım sen yemeği yap ben çamaşır sereyim demez tek marifeti tabağını çatalını kaldırması masadan onu da yapmam bak diye birde arsız gibi beni tehdit ediyo haftanın beş günü çalışıyorum her gün ütü ev işi yemek yapamıyorum ama eşim her sabah her akşam ne kahvesinden be çayından ne tatlısından geri kalmıyo en son herhalde tellioğulları ve seferoğulları gibi kavga edicez of of of ne zor hem çalışıp hem ev işi yürütmek anam anam canım anam nasıl cıkmışsın başa ben çok zorlanıyorum normal mi böyle olması birde ablalarım kardeşlerim ben bu canım eşime ne yapabilirim bana bir tavsiye verin cok zorlanıyorum![]()
siz böyle dağınık olmamasını lütuf gibi anlatıp bi de tabağımı bile kaldırmam bak diye tehditlerine boyun eğerseniz bu adam asla yola gelmez,tehdit ettiğinde ne yemek ne temizlik ne çamaşır yaparım diyemiyor musunuz hadi bakalım hodri meydan diyemiyor musunuzKızlar ben çalışıyorum okul öncesi öğretmeniyim sabah 8 de işe gidiyorum akşam 6 yı buluyo çıkmam işten eve gelince günlük sil süpür yapıyorum çamaşır ser çamaşır topla bunlarım hepsinin yanında yemeğe koşuşturuyorum eşim saat sekiz gibi geliyo işten ve direkt yemek masasına oturuluyor bu adam bi değişti ilk iki sene bana yardım eder toparlardı suan haftasonlarında sadece sil süpür yapar birde cam kapı vs siler temizlik olduğu zaman ben bir türlü hafta içleri yorulduğumu anlatamıyorum bu adama en son bunu pişircem yemek yerine yaptığım her yemeğe şakada olsa bi bahane bir beğenmemezlik yapıyo mesela makarna yapıyorum makarna niye yaptın basit bunu bende yaparım ev yemeği özledim ev yemeği diyo bu ne sokaktan mı getirdim bunu diyorum yok öyle değil diyo ev yemeği yaptım ay ben hamburger yemek istiyorum diyo istediği olmayınca da ben çalışıyorum diyo e canım aşkım eşim bende çalışıyorum ya bunu unutuyo musun kızlar ben sanki katyayım bu da Firdevs yöreoğlu oturduğumu görmesin retcoocc kahve retcoocc çay.kahve çay kahve çay bir dk oturtmuyor beni bende en son kzııyoruk vicdan azabı da çekiyorum dağınık bir adam da değil öyle sadece iş cıkışlarında benimde yorulduğumun farkına varmıyor ben bu adamla ne yapacağım hafta içleri asla bana rahat yüzü göstermiyor böyle olur mu ama birde ben kızınca dağınık değilim pis değilim beni neyle yargılayacaksın diyor ne yemek yapmama yardım eder ne çamaşır serer toplar ilk bir yıl yardım etti hiç bilmiyordum ne yemek yapmayı ne ev işi öğrendim daha sonra hiç elini sürmedi hafta içi hanım sen çamaşır ser ben pilavı yapayım ya da hanım sen yemeği yap ben çamaşır sereyim demez tek marifeti tabağını çatalını kaldırması masadan onu da yapmam bak diye birde arsız gibi beni tehdit ediyo haftanın beş günü çalışıyorum her gün ütü ev işi yemek yapamıyorum ama eşim her sabah her akşam ne kahvesinden be çayından ne tatlısından geri kalmıyo en son herhalde tellioğulları ve seferoğulları gibi kavga edicez of of of ne zor hem çalışıp hem ev işi yürütmek anam anam canım anam nasıl cıkmışsın başa ben çok zorlanıyorum normal mi böyle olması birde ablalarım kardeşlerim ben bu canım eşime ne yapabilirim bana bir tavsiye verin cok zorlanıyorum![]()
Eşinizi Firdevs Yöreoğlu, kendinizi Katya rolüne sokan sizsiniz.Bana iki saat uyu diyo uyunmuyor ki ev işleri duruyor
Bebeklerin bu konuda inisiyatifi yok, bebekliklerinden öyleler ama bu oyle değil ki tamamen embesilligindenEşiniz bir bebek gibi davranıyor, hizmet etmeyin!!!