- 22 Ağustos 2016
- 929
- 241
- 18
- 42
- Konu Sahibi mandalinalimon
-
gayet anlaşılır söyledimDuymamış olabilir mi?
eğer duymuşsa amaönemsememişse nasıl değerlendirilmeliDuymamış olabilir mi?
olmadı işte, çok sorunlu evlendik, aile baskısı vs oldu onlara yordum ve denemekistedim, insanlar ne der dedim rezil olurum dedim,akonomik olarak hazır hisstmedim vsinternetten mi tanışıp evlendiniz?
Böyle şeyleri doğru bulmayan bir insan olarak istisnalar olsa da sizin bu konunuz örnek olsun kadınlara diyorum.
Sizin aklınızda boşanmak var ve bence şiddet olayı olduğu an bunu yapmaliydiniz.
BİRÇOK OLAY YAŞADIK, HEPSİNİ İYİYE YORMALIYIM, HAVALİMANINDA GECEÇOCUKLA BENİ BIRAKTI BUNUN ADI DA UYANAMADIM OLDU MESELAÖylesine söylenmiş bişey zannetmiş olabilirmi? Korkudan ölüyodum gibi mesela??
Bide tamirci yanındayken çok adapte olamamıştır belki size.
Öncesi olduğu için tepkiniz büyük ama olay kendi başına değerlendirmek için küçük.
ALACAKTIN VERECEKTİN DEMEKKOLAY BEKARA KARI BOŞAMAK HER ZAMANKOLAY OLMUŞTURBu aslında boşanmaya sebep bişey değil bence.
Eşiniz duymamış olabilir, kombiyi kastetmiş olabileceğinizi düşünmüş olabilir falan.
Sonradan olayı iyice anlatabilirdiniz.
Bence sorun birikmişlerde.
Herşey batıyor artık size.
Zamanında şiddet olayınca kesin bir şekilde alacaktınız o boşanma kararını.
Bekar değilim.ALACAKTIN VERECEKTİN DEMEKKOLAY BEKARA KARI BOŞAMAK HER ZAMANKOLAY OLMUŞTUR
nafaka alırsam çekişme olacak sadece hayatımızdan defolsun gitsinÇocuğu istediği kadar almak istesin. Annede çocuğun kötülüğüne dair durumlar yoksa (uyuşturucu kullanımı, ihmalkar olması vs vs), hakim zaten anneye verecektir.
Hava alanı konusunu okumuştum, sizin konunuz olduğunu bilmiyordum.
Gerçekten sizi umursamayan bir insan karşıdaki, son olayda çocuğunu da umursamamış.
Nafaka talebinde bulunun muhakkak, istemem onun parasını demeyin.
aslında doğru söylüyorsun, çocuk benden mi demişti, hastane masrafları da ana kaldı e tabi ortak hesaptakiparalarımızı da lohusayken öğrendim üstüne geçirdiğini salağım ben yaaa salağımki belki değişir dedimBekar değilim.
Sadece yorum yaptım kendimce.
O zaman boşanmanız daha doğruydu eğer gerçekten istemiyorsanız, çekemiyorsanız.
benim esim normal bir estir ben anlattıgımda sizin uyanamama olayını olabilir bazıninsanlar uykuya düskün olur belki afam beklerken uyudu demişti .BİRÇOK OLAY YAŞADIK, HEPSİNİ İYİYE YORMALIYIM, HAVALİMANINDA GECEÇOCUKLA BENİ BIRAKTI BUNUN ADI DA UYANAMADIM OLDU MESELA
BİRÇOK OLAY YAŞADIK, HEPSİNİ İYİYE YORMALIYIM, HAVALİMANINDA GECEÇOCUKLA BENİ BIRAKTI BUNUN ADI DA UYANAMADIM OLDU MESELA
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?