- 23 Ocak 2013
- 8.104
- 10.540
- 248
- Konu Sahibi mandalinalimon
-
kombici gideli çok olmuştu, abrtı yok gerçekten büyük kaza atlattım orada olsaydınız keşke, Allah yine de kimseye göstermesinbence boşanma sebebi değil her şeyi abartan bi yapınız varsa o an konuşulmayacak şey olduğundan kombicileri görmediğinizi düşünüp muhabbeti devam ettirmemiş ki doğrusu da bu zaten.
özel konuları adamların yanında konuşacak haliniz yok.
şiddet işi başka bir şey tabi ki o zaman ayrılmalıydınız.
illa bir şeyi bahane etmek bir sebep bulmak zorunda değilsiniz ayrılmak için.
bi arkadaşımın (erkek) bir lafı vardır.
" iki insanın ayrılmak için sebebi olamaz, iki insanın bir arada olmak için sebebi olur. "
kombici gideli çok olmuştu, abrtı yok gerçekten büyük kaza atlattım orada olsaydınız keşke, Allah yine de kimseye göstermesin
kaza geçirmem göreceli değildi, bariz yolun kenarında çocuğumla ilgilenirken park halindeki kamyon hızla üzerimize geldi, çevreden durdurdular, bebek arabası elimde, öyle aioldu ki kaçamadım, göreceli değil, yakınında market vardıkamera kayıtları muhtemelen mevcut, şöför özür diledi, ben çığlık çığlığa bağırdım, nasıl bir görece olabilir, nasıl yanlı anlatabilirim olayı halen çözemedim ama allah kimseye yaşatmasın diyebilirim, gerçekten ölümle yüz yüze geldik bizben sizi değil kendimi düşünerek söyledim ben de trafikle ilgili şeylerde ölüyordum az kaldı vs derim biraz evhamlıyım o yüzden mesela anlatamazsam o anda sonra anlatırım benim için sıkıntı olmaz.
bence eşinize bakış açınızla alakalı bu, olay tek başına kötü bir şey değil ama tabi evveliyatı var.
yorumlamaktayan öte olduğumu düşünüyorum inanın her gün inşallah bizi biraz önemser diyorum iyi bişi göreyim diyorum sahiplenmek adına ama yokCanım konularıni biliyorum, aşağı yukarı aynı mevzular..
Misal çok mutlu olduğunuz bi anda o söylediğinizi duymasaydı veya duymazdan gelseydi sende bu tavrıni görmezden gelecektin..
Insanlar bazen neyi nasıl görmek istiyorlarsa ona inanıyorlar.
Sen zaten evliliğinde mutsuz olduğun,ve ilgisiz bi eşe sahip olduğunu düşündüğün için şuan en kötüsünü yorumluyorsun.
Arkadaşında dediği gibi şiddet olayında boşanmayı düşünmeliydin, ona göz yumup butür şyleri takman,
içinde biriktirdiğin olaylardan dolayı..
Neyapacaksan bi an önce karar ver ve artık bişekilde mutlu olmaya çalış..
kafaya bizi takmaz anasına babasına deli gibi değer verirDuyurana kadar anlatsaydın keşke,
Bu ayrılmaya sebep değil tabiki,ama esin sorumsuz,vurdumduymaz,rahat birimi?
Sana değer vermiyor mu?
Evine oğluna bakmıyor mu?
kafaya bizi takmaz anasına babasına deli gibi değer verir
vurdumduymaz depresyona bile giremez kendini hiçüzemez
değer vermiyor
para pul tamam ama ilgi sıfır önemseme sıfır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?