KOCAMIN GARİP TAVRI

bence boşanma sebebi değil her şeyi abartan bi yapınız varsa o an konuşulmayacak şey olduğundan kombicileri görmediğinizi düşünüp muhabbeti devam ettirmemiş ki doğrusu da bu zaten.

özel konuları adamların yanında konuşacak haliniz yok.

şiddet işi başka bir şey tabi ki o zaman ayrılmalıydınız.

illa bir şeyi bahane etmek bir sebep bulmak zorunda değilsiniz ayrılmak için.

bi arkadaşımın (erkek) bir lafı vardır.

" iki insanın ayrılmak için sebebi olamaz, iki insanın bir arada olmak için sebebi olur. "

Boşanacaksan çabuk boşan taliplerim kaçacak diyen koca değil mi bu???

Şaka mı yapıyorsun konu sahibi? Adamın seni tınlamadığını görmen için daha ne yapması lazım pankart mı açsın? Alnına mı yazsın napsın?
Gidip gelip şikayet edeceksin biz o adama sinirleneceğiz sonra sar başa... Neden?
Adama sinirlenmeye de gerek yok sorun direk sende bence. Sen öyle oturdukça daha çoooook ezilirsin

Ya cok abartiyosun her seyi. Adam duymamistir ya da soguktan donduk öldük gibi algilamistir erkek yani duz mantik ciddi ciddi oturup anlatmamissin ki

Ben telefonda konuşurken karşımdakini onaylasam bile bazen ne dediğini anlamıyorm, kafam başka bişeye takıldıysa.. son durum bunun gibi bişey sanki, öncesine bişey diyemiyorum tabi...

Boşan ama bu sebep değil bir arkadaşta yazmış ,birikmisler var içinde,onlar için boşan.Ama bu son olayı eşinin anladığını düşünmüyorum.

Bence sen halen bosanmaya karar vermis degilsin. Konuda bugun olanlarla anladim falan diyosun ya mevzuda bi sey yok.
.
icinden gecmiste olanlari cikaramiyorsun. Cocugunun ameliyat olmasi gerekiyorsa bu surecte ikinizden de onemli olan onun sagligi. Napacaksan oglunun sagligini etkilemesine izin verme

kombici gideli çok olmuştu, abrtı yok gerçekten büyük kaza atlattım orada olsaydınız keşke, Allah yine de kimseye göstermesin

kombici gideli çok olmuştu, abrtı yok gerçekten büyük kaza atlattım orada olsaydınız keşke, Allah yine de kimseye göstermesin

ben sizi değil kendimi düşünerek söyledim ben de trafikle ilgili şeylerde ölüyordum az kaldı vs derim biraz evhamlıyım o yüzden mesela anlatamazsam o anda sonra anlatırım benim için sıkıntı olmaz.

bence eşinize bakış açınızla alakalı bu, olay tek başına kötü bir şey değil ama tabi evveliyatı var.

Canım konularıni biliyorum, aşağı yukarı aynı mevzular..

Misal çok mutlu olduğunuz bi anda o söylediğinizi duymasaydı veya duymazdan gelseydi sende bu tavrıni görmezden gelecektin..

Insanlar bazen neyi nasıl görmek istiyorlarsa ona inanıyorlar.

Sen zaten evliliğinde mutsuz olduğun,ve ilgisiz bi eşe sahip olduğunu düşündüğün için şuan en kötüsünü yorumluyorsun.

Arkadaşında dediği gibi şiddet olayında boşanmayı düşünmeliydin, ona göz yumup butür şyleri takman,
içinde biriktirdiğin olaylardan dolayı..

Neyapacaksan bi an önce karar ver ve artık bişekilde mutlu olmaya çalış..

En bastaki suclu sensin hic esini suclama cnm...
Internetten, ailenin onayi olmadan atli kovaliyor gibi patt diye evlenirsen evliliginde boyle catirdamaya baslar..
Neden evlilikte acele ettin hadi cahilligine geldi evlendin neden hemen cocuk yaptin ? Boyle olacagini bilemezdim bilsem evlenirmiydim demekte kolay yol.. Bunlar kader degil bazen insanlar kaderini kendi belirliyor en buyuk suclu sensin daha sonra da esin..

Bir de esinizon agzi yamukmus.. Bu bir fiziki engel ve Allah vergisi ! Sende onunnagzi yamuk diye sende agzini yamultmus onun taklidini yapmissin. Uyelerden biri esinin fiziki kusuruyla neden dalga geciyorsun demis.. Sizde yine olsa yine yaparim demissin.. Peki esini elestriyorsun da ne olursa olsun senin yaptiginda dogru degil ! Sen onun yamuk agzino taklit ederken Allah , Allah korusun sana da oyle bir agiz verirse o zaman anlarsin ne demek istedigimi..

Kimse sizi zorla evlendirmemis kendi isteginizle apar topar evlenmissiniz ee zorunuz ne simdi ?

Son düzenleyen: Moderatör:
İyi de bu adam boşanmaya dünden razıydı. Hatta bir an evvel boşanalım ben de yuva kurayım yaşım geçmeden demişti.
Şimdi bu adamdan ne bekliyorsunuz ki? Tabi umursamaz, çünkü gözden çıkaralı çok olmuş. Oğlunu bile umursamıyor adam, ben olsam bir dakika yanında durmam.

Siz dayı evini beğenmeyen konu sahibi miydiniz

Ada'm sizin her şeyi abarttığınızı düşündüğü için "ay nerede ise ölüyorduk" sözünüzü çok kayle almamış siz de açıklama yapmamış hemen eskileri hatırlamışsınız

Eskileri deşip duruyorsunuz, taktınız bizi almamıştı diye, almamış olmuş bitmiş sürekli bunu söylemenin hatırlamanın bir faydası yok ki

Eski konularınızı bilmiyorum ama bu sebepler yüzünden yuva yıkılmaz diye düşünüyorum

kaza geçirmem göreceli değildi, bariz yolun kenarında çocuğumla ilgilenirken park halindeki kamyon hızla üzerimize geldi, çevreden durdurdular, bebek arabası elimde, öyle aioldu ki kaçamadım, göreceli değil, yakınında market vardıkamera kayıtları muhtemelen mevcut, şöför özür diledi, ben çığlık çığlığa bağırdım, nasıl bir görece olabilir, nasıl yanlı anlatabilirim olayı halen çözemedim ama allah kimseye yaşatmasın diyebilirim, gerçekten ölümle yüz yüze geldik biz

yorumlamaktayan öte olduğumu düşünüyorum inanın her gün inşallah bizi biraz önemser diyorum iyi bişi göreyim diyorum sahiplenmek adına ama yok

öncelikle evladına Allah şifa versin. seninde yardımcın olsun inşallah. iyi düşünüp doğru zamanda harekete geçmelisin

Duyurana kadar anlatsaydın keşke,
Bu ayrılmaya sebep değil tabiki,ama esin sorumsuz,vurdumduymaz,rahat birimi?
Sana değer vermiyor mu?
Evine oğluna bakmıyor mu?

Duyurana kadar anlatsaydın keşke,
Bu ayrılmaya sebep değil tabiki,ama esin sorumsuz,vurdumduymaz,rahat birimi?
Sana değer vermiyor mu?
Evine oğluna bakmıyor mu?
kafaya bizi takmaz anasına babasına deli gibi değer verir
vurdumduymaz depresyona bile giremez kendini hiçüzemez
değer vermiyor
para pul tamam ama ilgi sıfır önemseme sıfır

Gecmis olsun oncelikle. Insanin icinde biriktirdikleri cok olunca noktayi koymak için cok basit bir konu bile yeterli gelebilir.belkide ondan iyi niyetli dusunuyoruz cogu yorum yapan arkadas gibi. Eşinizi yasayan ve taniyan siZsiniz. Onemsemeyen vurdumduymaz sahiplenici olup varligini hissettirmeyen bir koca es neden hayat arkadasligi sifatini kullanmayi hakeder? Para getirdigi icinse sende getirebilirsin.yemek ev isleri vs yapip yukunu alıyorsa sen zaten bunlari basarmakla donanimlisin.yaninda bir sesse zaten gerektigi yerde cumle kurmuyor sen kurup sen cevapliyon.eeee. Az kalsin oluyorduk cumleni duyup cvp vermedigini baz alirsak...varligin konusunda tedirginlik dahi yasamayan birine hayatini sunmak ne kadar bonkorce bir davranis.oysa ki hangim8z istemeyiz ne oldu canim korkutma benibasiniza biseymi geldi cumlesinin tarifsiz guzelligini.seninde istedigin buydu.ama duyupta cvp vermediyse sagirsa sana.kör olma vaktin gelmis canim

kafaya bizi takmaz anasına babasına deli gibi değer verir
vurdumduymaz depresyona bile giremez kendini hiçüzemez
değer vermiyor
para pul tamam ama ilgi sıfır önemseme sıfır

ilgisiz de olmazki hadi seni sevmiyor,çocuğu nuda mi sevmiyor?
Böyle adam lar dan korkulur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…