KOCAMIN GARİP TAVRI

çocuk benden mi demişti

Anlamiyorum gercekten an-la-ya-mi-yo-rum ! Ya sen devlet memurusun sosyal guvencen var bu adamla nasil hala evlisin ? Sana cocuk benden mi diye soruyor ve sen hala devam ediyorsun oyle mi ?
Birde konu ustune konu aciyorsun esim istifa etmemi kabul etmiyor diye.. Boyle bir adamla evliyken bosanman an meselesiyken, millet memur olmak icin can atarken sen birde itfa etmekten bahsediyorsun.. Gercekten cok ilgincsin ve bunlarin birazini hakediyorsun cunku imkani sen sagliyorsun koymuyorsun agirligini !

Adama bak ya " cocuk benden mi " diye piskin piskin soruyor... Bu namus meselesine dondu sen hala o adamla ayni evde kalmaya devam et tmm mi.. Sonra da yandi gulum keten helvam diye konu acma sakin..

ben size bir şey demedim ki ben kendim öyleyim dedim büyütüyorum bu tarz şeyleri sizi de ben gibi sanıp öyle yorum yaptım dedim.

bitmiş sizin için bu adam bence o yüzden en ufak şeyine tahammül edemiyorsunuz. bu boşanılacak şey değil ama son damla olmuş diyorum bu benim düşüncem.

O an evinizde kombi tamircisi varsa sormamis olması normal bence. Ben de karakter olarak öyleyim. Annem bile bana ben bir şeyle meşgulken geçmiş zaman ekiyle bir şey söylese önce aklimdakini söyler bir rahatlarim sonra sorarım.ama o sonra da sormamis galiba.bu tuhaf yani insan merak edip yine sorar.

Havalimanı konunuzu hatırlıyorum ,hakkınızda hayırlısı olsun,bu kadar umursamaz bir insan olamaz, psikolojik bir sorunumu var?

1) Şiddet olayı var -ki bence şiddet evlilikteki en onarılamaz yara.
2) Çocuğunuzun ondan olmadığına inanıyor, yani sizin onu aldattığınızı iddia ediyor. Ağır bir suçlama.
3) Daha önceki konularınızda da eşinizin size karşı ilgisiz ve sorumsuz olduğundan bahsetmiştiniz.

Evliliğiniz için ciddi bir kararı ben vermek istemem bu kararı siz vereceksiniz ama, bu kadar şey üstüne sizce boşanmak için bir saniye bile beklemeli misiniz?

Şiddet hakaret sorumsuzluk ee daha niye duruyorsunuz anlamış değilim..memurmussunuz yapmayın Allah aşkına neyden korkuyorsunuz ki? Arkanizda kapı gibi devlet maaşı var neyi düşünür oldunuz anlamadim. Maddi manevi tazmnat davası açın cocugun nafakasina kadar..

En affedilemezi çocuk benden mi? Cümlesi bence. Sizi ne yerine koyduğunun farkındasınız değil mi? Şüphesi olan adamın evli kalması ve sorunun üzerine sizin de evliliği devam ettirmeniz bana hiç etik gelmedi doğrusu. Çocuğunuz ameliyat olsun işiniz de yerinde kendinize yol çizin derim. Üç kuruş eksik girer evinize ama huzurlu olursunuz. Neyi bekliyorsunuz ki anlayamadım?

Eski konularinizi da hatirliyorum, ortada bi evlilik yok ki bence. Eşiniz sizi zaten gözden cikarmis ayrilmaya razi. Aranizda cinsellik yok sevgi yok guven yok vs size değer de vermiyor. İki dost gibi de değilsiniz ama. Esinizin söyledikleri davranislari hic normal degil. İsinizle ilgili de sorunlariniz vardi ne desem.bilemedim. tam herşeyi hesaplayin düşünün ama esiniz sizin için doğru kişi değil bence.

Eski konularinizi da hatirliyorum, ortada bi evlilik yok ki bence. Eşiniz sizi zaten gözden cikarmis ayrilmaya razi. Aranizda cinsellik yok sevgi yok guven yok vs size değer de vermiyor. İki dost gibi de değilsiniz ama. Esinizin söyledikleri davranislari hic normal degil. İsinizle ilgili de sorunlariniz vardi ne desem.bilemedim. tam herşeyi hesaplayin düşünün ama esiniz sizin için doğru kişi değil bence.

konularini biliyorum az cok. insanin aklina bosanma fikri geldi mi o evlilik 50 senenin sonunda bile bitiyor tek bildigim bu. kocan dengesiz bir tip vurdumduymaz sen detaycisin yurumez bu gemi

Allah yardımcınız olsun ama aklı kombide olduğu için anlayamamış olabilir belki

ben de mi sorun ne yapmalıyımmesela
öncelikle psikiyatriste gidip sosyal hayat evlilik ve iş hayatınızda yaşadığınız sorunları anlatın bakın hayatınızda sorun olmayan bir alan yok sürekli sızlanma ve şikayet halindesiniz gerçekleri görmüyorsunuz sürekli birilerinin size acımasını sizin için birşeyler yapmasını sizin hayatınızda birşeyler ı değiştirmesini bekliyorsunuz yürümeyen bir evlilikte istifa edip garip tavırlı kocanın size bakıp vajinismuslu olarak ikinci çocuğu yapmayı düşünüyorsunuz ya siz gerçek değilsiniz yada gerçekle bağınız kopmuş durumda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…