- 22 Ağustos 2016
- 929
- 241
- 18
- 42
- Konu Sahibi mandalinalimon
-
çocuk benden mi demiştiilgisiz de olmazki hadi seni sevmiyor,çocuğu nuda mi sevmiyor?
Böyle adam lar dan korkulur
çocuk benden mi demişti
çocuk benden mi demişti
Bu hakareti nasıl yuttun ve kendine yakıştırdın?çocuk benden mi demişti
kaza geçirmem göreceli değildi, bariz yolun kenarında çocuğumla ilgilenirken park halindeki kamyon hızla üzerimize geldi, çevreden durdurdular, bebek arabası elimde, öyle aioldu ki kaçamadım, göreceli değil, yakınında market vardıkamera kayıtları muhtemelen mevcut, şöför özür diledi, ben çığlık çığlığa bağırdım, nasıl bir görece olabilir, nasıl yanlı anlatabilirim olayı halen çözemedim ama allah kimseye yaşatmasın diyebilirim, gerçekten ölümle yüz yüze geldik biz
Niye hala bu adamın yanindasinçocuk benden mi demişti
Konu sahibi halen vajinusmus lu olarak ikinci çocuğu düşündüğünü de yazmıştı şimdi adam tam birşey yapamayınca aklına gelmiştir kimden diyeNiye hala bu adamın yanindasin
ben de o yüzden bu lafı yedim yaKonu sahibi halen vajinusmus lu olarak ikinci çocuğu düşündüğünü de yazmıştı şimdi adam tam birşey yapamayınca aklına gelmiştir kimden diye
Valla problem eşinizde değil sizde hastalığınızın içinde debelenip duruyorsunuz kendiniz için birşeyler yapmak yerine burda ah vah diyenler akıl verenlerle vakit geçiriyorsunuz eğer gercekseniz ciddi yardıma ihtiyacınız varben de o yüzden bu lafı yedim ya
ben de mi sorun ne yapmalıyımmeselaValla problem eşinizde değil sizde hastalığınızın içinde debelenip duruyorsunuz kendiniz için birşeyler yapmak yerine burda ah vah diyenler akıl verenlerle vakit geçiriyorsunuz eğer gercekseniz ciddi yardıma ihtiyacınız var
öncelikle psikiyatriste gidip sosyal hayat evlilik ve iş hayatınızda yaşadığınız sorunları anlatın bakın hayatınızda sorun olmayan bir alan yok sürekli sızlanma ve şikayet halindesiniz gerçekleri görmüyorsunuz sürekli birilerinin size acımasını sizin için birşeyler yapmasını sizin hayatınızda birşeyler ı değiştirmesini bekliyorsunuz yürümeyen bir evlilikte istifa edip garip tavırlı kocanın size bakıp vajinismuslu olarak ikinci çocuğu yapmayı düşünüyorsunuz ya siz gerçek değilsiniz yada gerçekle bağınız kopmuş durumdaben de mi sorun ne yapmalıyımmesela
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?