Bu bir dert değil sadece yorumlarınızı,ve fikirlerinizi öğrenmek istedim.Eşim 1,85 boyunda ve 110 kilo:)Evlenmeden önce zayıftı.Çünkü önceden işine hep yürüyerek gidip geliyordu mesafe uzunmuş ama şimdi kendi işini yapıyor ve işyeri hemen evimizin karşısında.
Eşim sürekli kilosundan yakınıp ne yapıcam ben diyor ama bişey yapamıyor.Eskiden sürekli gece yemek yerdi onu bıraktık.Çok yemek yerdi onuda zamanla bıraktı.Ama doğru dürüst su içmiyor ve hareket edemiyor yani yürüyüş falan.Bide ayağında spor yaralanmasından dolayı biraz sorun var doktor çok yürüyüş yapma falan dedi.
onu görenlerde aa baya kilo almışsın diyor ee oda bozuluyor haliyle.
EEE BEN ŞİMDİ NASIL ONUN ZAYIFLAMASINA YARDIMCI OLABİLİRİM:):)
DALGA GEÇTİĞİMİ DÜŞÜNMEYİN.SADECE PAYLAŞMAK İSTEDİM...
Göbişiyle seviyorum zatengöbişiyle sevin
bi yaştan sonra kilo vermek zor oluyor..
perhiz yemekleri falan hazırlayabilirsiniz ama hareketsiz bir işi varsa zor
Yemekleri değiştirebilirim haklısınız...yemek alışkanlıklarını değiştirebilirsiniz. pilav, makarna, kırmızı et yerine sebze, salata ve çorbadan oluşan menüler hazırlayabilirsiniz.ben pilav ve makarnayı çok nadir yaparım.egeliyim sebzeyle besleniriz genelde...tatlıyı da kesin. faydası olacaktır.bir de eşinizin troidine baktırın derim.o da aşırı kilo yapabilir....
yemek alışkanlıklarını değiştirebilirsiniz. pilav, makarna, kırmızı et yerine sebze, salata ve çorbadan oluşan menüler hazırlayabilirsiniz.ben pilav ve makarnayı çok nadir yaparım.egeliyim sebzeyle besleniriz genelde...tatlıyı da kesin. faydası olacaktır.bir de eşinizin troidine baktırın derim.o da aşırı kilo yapabilir....
Kikiriklinin kız kardeşim olması hasebiyle biliyorum.Kocası olacak zat-ı muhterem asla tatlıyı kesmez:))))))))))))
Kikiriklinin kız kardeşim olması hasebiyle biliyorum.Kocası olacak zat-ı muhterem asla tatlıyı kesmez:))))))))))))
bunu dert etme diyenlere çok şaşırdım gerçekten.burada kaynanam şunu dedi eltim şunu yaptı diye dertlenirken, eşinin kilosunu dertlenme sev göbeğini demeyi anlamaya çalışıyorum.sağlık bu kadar arka planda mı gerçekten?gençken sorun oluyorsa kilolar ileride bir sürü hastalık getirir beraberinde.arkadaşım sen bunu önemse ve eşini diyetisyene götürmeye ikna et.gerisi gelir sonra....
bu laf banaysa espri mahiyetinde söyledim..
altınada fikrimi belirttim zaten
bence hiç zayıflatma böyle kalsın. erkeklere güven olmaz.
Evet espiri zaten bende aynı şekilde espiriyle cevap verdim:)bu laf banaysa espri mahiyetinde söyledim..
altınada fikrimi belirttim zaten
mesajınıza baktım.espiri yaptığınız açıkça ortada.dert etme bunu diye yazanlar olmuş. ben ona şaşırdım.aslında lafım kimseye değil.bilmiyorum belki de ben çok önemsiyorumdur kiloyu.ondan anlamaya çalışıyorum dedim....eski insanlar kiloyu iy birşey sanırmış.zayıflara neredeyse hasta gözüyle bakarlarmış.benim babaannem mesela :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?