Kocamın Gözünü Korkutmak Istiyorum...

ece_hatun1

15.09.2018 🤵👰
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2019
263
83
98
Eşimle aramda bazı sorunlar var bana karşı pek ilgili değil. tamam gelir binde bir sarar öper ama çok nadir. onunla hiç bir aktivitemiz bile olmadı.. 3 4 ay nişanlı kaldık bir kere olsun dışarı çıkarmadı beni şimdi 8 aydır evliyim aynı şekilde ya annemlere gideriz ýa ablamlara ya da ablasına.. ama ben onunla gidip gezmek eğlenmek istiyorum o bu seyleri sevmiyormuş.. bir de çok aşırı kıskanç bir insan.. elinde olsa sokağa çıkarmayacak erkekler görür diye.. ona sordum kac defa neden disari cikmiyoruz diye hem sevmiyormus hem kiskanclik yuzunden.. makyaj bile yapmama kiziyor... dün tartıştık ilk defa bana seni öyle kötü yapacağım evine göndereceğim dedi.. dünden beri hayla aklımda konuştum onunla bana dedi o an sinirle dedim hatırlamıyorum deyip espiri şekilde güldü pek ciddiye almadı beni.. aslında ciddiye almamasının nedeni kavga etmeyelim diye ben birseye kızayım aynı şeyi yapıyor kavga etmeyelim diye. dünden beri aklımda ben bu adamın gözünü öyle bir korkutmalıyım ki beni kaybetme aşamasında olduğunu anlasın. beni kaybetme korkusu sarsın onu istiyorum bundan sonra da hareketlerinde dikkatli olsun.. ama ne yapabilirim bilmiyorum ne yapsam da bu adamın gözünde o korkuyu görsem. eşim çok büyük koyu galatasarayli dün ona dedim ki sen benden vazgeçmeyi göze alırsın ama galataraydan asla.. çünkü baya kafayı bozmuş galatasarayla.. bana dedi ki hayır ikinizi de kaybetmeyi göze alamam dedi.. akşamında da kalktı bana o sözü söyledi.. ne yapabilirim...

Karşınıza alın, açıkça konuşun; bunaldığınızı, evlilik hayatının bir çeşit hapis hayatı olmadığını, kendisini kolunuza takıp gezmek istediğinizi; bazı şeyleri sevmese de sevdiği kadın için bir miktar uyum sağlaması gerektiğini çünkü sadece kendisinin rahatını ve istemlerini düşünürse bunun bencillik ve tek kişilik bir evlilik haline dönüşeceğini, sizi zamanla kaybedebileceğini çünkü sabrınızın ve kendisine tanıdığınız değişim/uyumlu olma vaktinin azaldığını vb. izah edecek ve bunu yaparken de oldukça ciddi duracaksınız. Şartlarınızı da koyacaksınız "Şunu şunu senin rahatsızlığını göz önünde bulundurarak dikkatle yapacağım-yapmayacağım ama ilişkimizde salt verici taraf ben olamam, benim de isteklerim var" diyecek, sıralayacak ve ona göre alanınızı koruyacaksınız. Olmuyorsa da yolunuza bakacaksınız çünkü tarif ettiğiniz adam -herhangi bir değişim-gelişim- göstermediği taktirde, ömrünüze hayat arkadaşı değil ancak eziyet olur.

Nisanli iken de boyleyse degistirmeniz cok zor. Daha cicim aylarindasiniz nadiren mi sariliyor opuyor cidden cok üzücü

Karakteri ve bakış açısı değişik ve orta yolu bulması zor bir kişilik.şahsen hiç uğraşmazdım, nişanlılıkta bu durumu anlar anlamaz yolları ayırırdım.çünkü standart bakış açısını yakalatmak zor

Eşimle aramda bazı sorunlar var bana karşı pek ilgili değil. tamam gelir binde bir sarar öper ama çok nadir. onunla hiç bir aktivitemiz bile olmadı.. 3 4 ay nişanlı kaldık bir kere olsun dışarı çıkarmadı beni şimdi 8 aydır evliyim aynı şekilde ya annemlere gideriz ýa ablamlara ya da ablasına.. ama ben onunla gidip gezmek eğlenmek istiyorum o bu seyleri sevmiyormuş.. bir de çok aşırı kıskanç bir insan.. elinde olsa sokağa çıkarmayacak erkekler görür diye.. ona sordum kac defa neden disari cikmiyoruz diye hem sevmiyormus hem kiskanclik yuzunden.. makyaj bile yapmama kiziyor... dün tartıştık ilk defa bana seni öyle kötü yapacağım evine göndereceğim dedi.. dünden beri hayla aklımda konuştum onunla bana dedi o an sinirle dedim hatırlamıyorum deyip espiri şekilde güldü pek ciddiye almadı beni.. aslında ciddiye almamasının nedeni kavga etmeyelim diye ben birseye kızayım aynı şeyi yapıyor kavga etmeyelim diye. dünden beri aklımda ben bu adamın gözünü öyle bir korkutmalıyım ki beni kaybetme aşamasında olduğunu anlasın. beni kaybetme korkusu sarsın onu istiyorum bundan sonra da hareketlerinde dikkatli olsun.. ama ne yapabilirim bilmiyorum ne yapsam da bu adamın gözünde o korkuyu görsem. eşim çok büyük koyu galatasarayli dün ona dedim ki sen benden vazgeçmeyi göze alırsın ama galataraydan asla.. çünkü baya kafayı bozmuş galatasarayla.. bana dedi ki hayır ikinizi de kaybetmeyi göze alamam dedi.. akşamında da kalktı bana o sözü söyledi.. ne yapabilirim...

Evlenmeden zaten öyle olduğu için kolay kolay değişmeyebilir ama biraz uğraşırsanız neden olmasın. dışarı çıkıp gezme konusunda çabalamanız gerekecek biraz. Onun hoşuna giden yerlere gezmeye çıkarak başlayabilirsiniz.

Kıskançlık olayına gelince anlayamıyorum. Yıl 2018 ama halen aman erkekler görür diye eşini elinden gelse evden çıkarmayacak adamlar var. Bu adamlar nasıl bir toplumda büyüyor ve yetişiyor anlamadım.

Bence siz kendisine o sözün sizi çok etkilediğini ve dokunduğunu, eğer bir kere daha öyle bir şey söylerse sizin gidip bir daha gelmeyeceğinizi kararlı bir şekilde iletin.

Adamı korkutayim derken gerçekten baba evinin yolunu tutacaksınız haberiniz yok ..

Ya huuu ne gerek var böyle oyunlara ?
Karşınızda korkacak bir adam olsa zaten bu şekilde davranmaz ki... Sizin yaptığınız numaralara kanar mı hiç?

Niye hayatınızı bir oyun şeklinde geçiriyorsunuz.. akışına bırakın bir gün öyle bir şey olur ki korkup korkmadığını hayat çıkarır zaten önünüze..

Her sözünü dinleyen, her şımarıklığına katlanan, her kuralına uyan ve onun standartlarında onun için yaşayan bir kadın varken karşısında neden kaybetmekten korksun ki adam? Ne yaparsanız yapın gerçek olmadığı için korkmayacaktır. Blöf yapmak sandığınız kadar kolay bir şey değil malesef.

Nişanlıyken belliymiş zaten ne olduğu niye evlendiniz bile bile? Şimdi değişeceğini sanıyorsanız hayal kuruyorsunuz. Tek başınıza gezin, eğlenin. Sokağa çıkma, makyaj yapma diyen kişi de sapıktır bence. Aklından neler geçiyorsa artık..

sapıklıkla alakası yok doğru konuşun.. evet nisanliyken de böyleydi seviyordum ondan evlendim..

Back
X